valla napacan öğlenden beri bişe yemediysen ne olacağına bakmadan yeek zorundaydın yedin halevcim iyi akşamlar canım yarın görüşürüz canım ya ben aylül ayına kadar hatılıyorum gerisini hiç bi yere işaretlememiştim yeterli olurmu bide şimdi ocak ayını ne diye işaretleyecem ksaımda 28inde oldum
yeter be güzelim. ordaki amaç dönem aralığını hesaplıyo. ne kadar öncesini yaparsan aylık döngü değişimlerini görüyosun. eylüle kadar hatırlıyosan yeterli olur bence, önemli olan bundan sonrakiler
ben ocak ayını girmedim, en son aralık girdim. ee sende aralık yokmuydu ben mi yanlış hatırlıyom:26:
eylülden itibaren hatırlıyorum canım öncesi yok yani bende e son aralık ayını girdim canım ayın 15ide yumurtlama günüm diye gösteriyor farklı bir metotmuş valla normalde biz 12 gün sayıyoduk ama aslında bizim hesapladığımız gibi değilmiş
28 kasım yazmışsınya az önce, ondan dedim hayatım aralık adetin yok mu die. sen adeti girdiğinde geriye yönelik döngüyü de hesaplayarak, yumurta gününü getiriyo sanırım. ama orayı net çözemedim. deneye deneye bulacaminş doğru hesaplıyodur, yanıltırsa die çok korkuyorum. yine de tedbiri elden bırakmamak lazım kuzum. sadece buna güvenmeyelim derim ben, ne olur ne olmaz değil mi ama
haklısın canım tek buna güvenmek olmaz vala ben yine yanılma payı bırakmamak için gün aşırıya devam edicem ondan sonra güzel allhım verirse hayırlısını başımla gözüm üstüne ama en azından bunuda görmek iyi oldu kendimi dinlerim muhtemel yumoş günümde belirtilerime bakarım az önce kası yazdığımın hiç farkında değilimki tüh bak adet olmamış olsam allah söyletti heralde kasımdan sonr bi 9ay ara veriyorum derim her şeyden umutlanıyoruzya
tabi hayatım haklısın bildiklerimizi yapmaya devam, bu da sadece onların yanında bi araç
ahh bebişim merak etme bi gün hepimiz adete 9 ay ara verecez inş tez zamanda
umut etmicez de ne etcez be yawrum, böle böle avutuyoruz kendimizi :97:
inşl canım ama ben artık şarkı dinlemek değil şarkı söylemek istiyorum be canımcım
bende bendeeeee :84:
böyle olmak istiyorummmmm
inşl canımcım güzel allahım tez elden nasip etsin inşl bizlerede tüp isteyenlerede
iyi geceler hayatım ben çıkıyorum benimki uyuklamaya başladı koltukta kaldırayım bari
bide aklıma gelmişken söylim dün gece eşim uykusunda sayıklıyor ama gözlerini açtı o an aşkım diyor o hapları ne yaptın bende ne hapı felan dedim uyanık sandım ya işte o hapı 3tane vardıya dağıttınmı onu diyor bende folik asitim o kadar kalmıştı o mu dedim yok diyor soğuk alğınlığı içinmi dedim yok diyor bebek için olan varya onu dağıttınmı ne hapı ne bebeği dedim o an kendine geldi canım rüya görüyodum heralde yine saçmaladım dedi geri yattı artık ne düşünerek yattıysakuzucum benim
bana neden öyle dedi acaba? ilacı iç 5 gün. sonra bakıcam yumurtalıklara ben sana ilişkiye gircegin zamanı söyliycem dedi.
HOŞGELDİN CANIM
günaydın canlar geçmişe bakacam
gelirim birazdan
bende ilk serophene ile başladım sonra 3 tane 1 er gün arayla gonal f iğne vuruldum.
dünde çatlatma iğnemi oldum. doktor gün aşırı ilişki dedi. lütfen bana dua edin herşey yolunda gitsin ve bu ay artık bebişim oluşsun...
inşl canım allah gönlüne göre versin bebişin gelsin bu aybende ilk serophene ile başladım sonra 3 tane 1 er gün arayla gonal f iğne vuruldum.
dünde çatlatma iğnemi oldum. doktor gün aşırı ilişki dedi. lütfen bana dua edin herşey yolunda gitsin ve bu ay artık bebişim oluşsun...
ada da gelmış gunaydın canım nasılsın???
esinide unutmayayım o da burda gunaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?