Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

Safer Ayında Okunacak Duâlar

Safer ayının ilk ve son çarşamba gecesi gece yarısından sonra, yeryüzüne nâzil olacak belâlardan biiznillah teâlâ muhafaza olmak için sabah namazından evvel dört rek'at nafile namaz kılıp birinci rek'atda, Fâtiha'dan sonra onyedi Kevser sûresi, ikinci rek'atda Fâtiha'dan sonra beş İhlâs-ı şerîf, üçüncüde Fâtiha'dan sonra bir Felâk sûresi, dördüncüde bir Nâs sûresi okuyup selâm verilip duâ edilecektir.

Keza safer ayının son çarşambasının gecesi veya gündüzü iki rek'at namaz kılıp birinci ve ikinci rek'atda Fâtiha'dan sonra onbir İhlâs-ı şerîf okunacak, namazdan sonra yedi defa istiğfar edip el kaldırıp onbir defa Salât-ı Münciye ve sonlarında

okunacaktır.

yemekten konuşunca acıktırdınız beni bi koşu yemek yiyip geldim maşallah boş bırakmaya gelmio sizi, yazmışınız boyuna

bende 55 in üstünü görmemiştim cnm ama şimdi aldı başını gitti maşallah ilk evlendiğim zaman rahimde bir yara çıkmıştı ve hormon ilaçlarıyla tedavi oldum, o dönem çok kilo aldım daha da veremiorum :26: napalım boydan kurtarıom işte accık bende

aman yıldızcım neymıs senın kaynanan oyle neyse kafana takma bosver
esınde sana destek olduktan sonra bırsey olmaz merak etme lafa bak ya kadındakı kahvaltı hazırlamıyor enteresan ya sasırdım:95:

kızlar hastalandım.boşuna sitres yapmışım.yeni başlıyor.yarın yada cuma günü giderim doktora.hadi hayırlısı:)her zaman hastalanınca üzülüyodum şimdi sevindim

hadi gözün aydın şeker, çok sevindim. cuma git bence de 3 yada 5. günü çağırıyolarya genelde...

ayy walla bahsetmeyelim bu kadından yine geriliorum wallaha, zaten kabus gibi, şurda bari huzurumu bozmasın dimi ama

saol canım.başlayalım madem ballı sulara direncimizde artar hem.takma ad banada asya diyin madem.sevde senmiydin bu arada:)

isminde pek afilliymiş şeker bende yıldız

allah düşmanıma vermesin onun gibisini walla esinim...

kızlar kayboldunuz .. herkeşler ortadan çekilmişken bende accık eve çeki düzen vereyim mutfağa dalayım... sonra yine toplaşırız öptüm cümlenizi :79:

hadi kolay gelsin yawrucum sana, çok oyalanma hemencik yap gel beklioz

ben sizlerin albümlerine bakıyodum maşallah kızlar pek bi güzelmiş:)

biz de seni görmek istiyoruz bizde :81: en kısa zamanda senden de beklioruz fotolar şeker

seni kokoş seni git bakalım kuaföre de yarın güzel ol gezmelere gidince, biz de yazalım sende sayfalarca oku akşam emi iyi gezmeler yawrucum sana, dikkat et kendine

paylaşımın için teşekkürler canımcım, çıktısını alayım da eve götüreyim...

Son düzenleme:
saol canım paylaşımın için.ama ben hep böyle günlerde hastalanıyorum bişey yapamıyorum.
canım sen namazlarını kılamasan bile okunacak duaları yapabilirsin.. ilk iletide ve son iletide okunabilecek dualar var... Allah kabul etsin..

bende aranıza katıldım...
beni kabul edermisiniz??

elbetteki katılabilirsin hoşgeldin... inşaallah hayır, huzur ve tez vakitte bebek bulursun topişimizden :81:

ayyyyyyy yavlularım okuyana kadan canım çıktı yaaaaa ne kadan çok yazmışsınız okuyana kadan da boşaltmışsınız hemen topişi

halevcim sende yap bi çizelge canım gün gün takip edelim.. bu ay seninkini beklemek çok heyecanlı olacak

ay kuzu benimkisi belli olmuyor ki dün verdiğiniz siteden ovülasyon çizelgesini indirdim adet siklusunu 35 yaptım tahmini adet tarihimi 28 ocak demiş 6 ocakda yumurtlama zamanımmış yarın zaten yumoşlarım toplanıcakkkk

zeytineeeeee bayılırım zatiiiiiiiii yavlum iyi oldu bunuda duyduğum

anladım canım ahh çok heyecanlı ,inşallah ilk seferde gelir yavrun

sağol Adacım inşallah ilk seferde yüzümüz sonrada topikimiz gülerrrrrrrrr

yavlum yavaş git bakem sende, ben hep aynı kiloyum evde tartım var aklıma geldikçe binerim üstüne neyseki 46-48 arasında oluyor kilom artıkın bunuda aşmasın yoksa top gibim yuvarlanırım zati boy 1,55

sevdecım naber senınle denk gelemıyorduk bayadır

adacım sende burdasın resmı gorebılıyormusun sen gecen goremedım demısssın???

çok şükür bende gördüm seni asyacım

kızlar hastalandım.boşuna sitres yapmışım.yeni başlıyor.yarın yada cuma günü giderim doktora.hadi hayırlısı:)her zaman hastalanınca üzülüyodum şimdi sevindim

hadi gözün aydın canım çok şükür bak stres yapma demekten dilimizde tüy bitmişti ki kırmızıların geliverdi hemencik maşallah inşallah kontrolünde iyi geçer canım

Yıldızcım Allah sabır versin sana neyseki uzaktalarda en azından ondan yırtmışsınız canım

çok şükür ki kayınvalidem üzerime çok düşer sağolsun valla annemden görmediğim ilgiyi şevkati kayınvalidem ve kayınpederimden gördüm Allah onları başımdan eksik etmesin, bu tedavimi sadece ona söyledim bu yüzden bunu bilmeye hakkı var diye düşündüm sağolsun hertürlü yanımda şimdi çağırsam gelir Allah ikisinden de razı olsun, canım sende üzme kendini çok şükür ki seni seven koruyup kollayan bi eşin var neyseki anneci tarafı ağır basmıyor öle erkekleri hiç sevmem benim kız kardeşimin eşi öleydi fazla anneciydi

bende aranıza katıldım...
beni kabul edermisiniz??

tabikii ederiz, hoşgeldin canım, kısa sürede bebişine kavuşman dileği ile....

allah bozmasın tatlım aranızı, benimde kısmetim böyleymiş napalım eşimden Allah bin kere razı olsun her zaman benm yanımdadır. bende sevmem ööle anne ağzına bakam adamı
uğramazsan sabahtan beri böyle okursun işte :)

Son düzenleme:

yaaaaaaaa hep burdaydım ben ama bazen okumaya vaktim olmuyo kuzum ben size dönen kadan da döktürüyornuz maşallah o bişi değilde Narcım çok zorlanacak okurken ahhhhh yavlummmm

amaninn 1 saat yok oldum yazmışsınız kilolar, kaynanalar havalarda uçuşmuş ayy canlarım hepimiz kilo aldık diye yanınıyoruz lakin ben 2 kilo zayıflamışım bilemm eşim duyunca neler diyecek neler :18: sağlık ocağına gittim kayıt olup geldim , muayene falan etmediler. Nisan da aşım varmış öyle birde şubatta gel dediler. Çıktık bugün evimizin yanında pazar var pazarın içinden geçerken belki 5-6 çeşit şey saydı kayınvalidem şunu alalım şunu ye falan, süt içemeyince puding yapmış bana onu ye diye, sağolsun iyice düşkün oldu .

Sevdem annem bana çok bağlı aslında ama ne bilim artık benim evimden çıktı diyemidir bilmiyorum ki, senin hesap geçen gün yaramdan bahsettim aa nasıl oldu şöyle mi böylemi demedi, sanırım fazla hassasız biz hemen tepki versin soru sorsun cvp versin istiyoruz, dimi esincimmmmm Sen kusurumuza bakma esincim olarmı şekerim, ha bide bizi unutma
esin bu arada canım hakkaet pek gençmiş senin kayınvaliden ha benim annemde 45 yaşında 11 aylık torunu var, ama seninki pek küçükmüş, eşinin kardeşini de hemencik evlendirmiş baksana .

ranacım ogün göremedim evet hala resimlerin varsa bakayım güzelim.
sevdecim paylaşımın için sağol canım çok faydalı bir bilgi paylaşmışsın ,dua vakti geldi kızlarrr
Yıldızcım yaa ağzım açık okudum ahh güzelim sevde konuyu kapatalım demiş emme ben yorum yazmadan olmaz :26: çok üzüldüm canım ama neyseki seni çok seven bi kocan var ondan destek al ve az muhattap oldunmu tamam , sana zarar veremez ama yaptıkları çok ayıp gerçekten.

halev senin kayınvalidenin iyi olmasına çok sevindim maşallahları var desene.
kekulacım senide görelim tatlım.
başka yazmadığım konu varmı kızlar

amma döktürmüşsünüz kızlar toplantı vardı yemek derken bu vakit oldu
ahhh ben hiç açmayı kaynanamı bende çok dertlyim valla
kocam benden yana olmasaydı eşimden korkmasaydı bizi şimdiden boşamıştı bile her zamanda bunu söylerim eşime
allah cümelmizn dileğini bir an önce göbüşüne vesin inş.

yaaaaaaaa hep burdaydım ben ama bazen okumaya vaktim olmuyo kuzum ben size dönen kadan da döktürüyornuz maşallah o bişi değilde Narcım çok zorlanacak okurken ahhhhh yavlummmm

ay walla nar!ı düşünemiorum okurken, iyi sövecek bize

canım 2 kilo zayıflamışsın demek, belki hamileliğinin başındasın die dr un bişi demez ama eşini bilemem ne güzel anladığım kadarıyla hepinizin kayınvalidesiyle arası iyi, Allah bozmasın inş bende çok isterdim iyi olmasını ama kısmetim böyleymiş. annemlerle aynı yerde oturuyolar onu görmemek için memlekete gitmiorum yada bazen yalnız gidiorum sadece annemlere... onun yüzünden ailemin olduğu yere bile gitmek istemiorum ben zaten görüşmüorum cnm özel bişi olmadığı taktirde, görüşmeyeyimde mümkünse Allahtan kocamla aram çok iyide onun yüzü suyu hürmetine sesimi çıkarmıyorum.

sende mi brütüs Allah kocalarımızı başımızdan eksik etmesin hayatım
bi an öncede gönlümüzün muradını versin inş

bende tedaviye başladım. bugün çatlatma iğnem olacak. inşallah hayırlısıyla olur yaa

sende mi brütüs Allah kocalarımızı başımızdan eksik etmesin hayatım
bi an öncede gönlümüzün muradını versin inş

inşallah canım zaten bende diyorum eğer tüp bebekle felan olmazsa boşanabliriz belkide ama dediğin gibi allah gönlümüze göre versin
benişmde dayanacak gücüm kalmadı ama ben zamanında eşimdende çok çektiğim için unutamıyorum hiçbişeyi

ayy cnm öyle deme ya , bende çok kötü günler geçirdim ama eşim sayesinde ayaktayım çok şükür. ama eşinden de çok çektiysen o kötü gerçekten. yapılan hiç birşey unutulmuyor maalesef peki özel olacak cevap vermek zorunda değilsin tabikide ama birşey soracağım sana. eşinle aran şuan nasıl bilmiyorum ama eğer hala kötüyse bebek iyi gelecek mi sana? benim 2,5 senedir bebek düşünmememin sebebi yaşadığım bu sorunlardı ve sorunlu bir ortamda bebeğimi dünyaya getirmek istemediğimden bugüne kadar erteledim. çünkü bebekler ne kadar huzurlu ortamda büyürlerse onlar için o kadar iyi biliyosun...
tüp bebek olmazsa boşanabiliriz dediğin için sordum canım, yanlış birşey dediysem kusura bakma lütfen...

yok canım neden yanlış anlayım şimdilik iyi bana destek olmaya çalışıyor çünkü biliyosun aşılama yaptım ve 30 aralıkta tutmadığını ğrendik ama eşime göre evimizde bi çocuk olursa hayat değişecekmiş herşey daha güzel olacakmışş
bazzende diyorumki allahın sevdği kuluyumki benim boşanacağım belli allah bide çocuk olmasın diye izin vermiyo diye düşünüyorum

tabi olmuyorsa vardır Allahımın bi bildiği inşallah eşin haklı çıkar canım bu zamana kadar üstesinden gelmişsiniz içinizi bilemem ama inşallah bundan sonra herşey sizin için çok daha iyi olur bebeklede eviniz dha bi neşelenir inşallah canım herşeyin hayırlısı olsun her zaman

tatlım neden öyle düşünüyosun, ne demek boşanacağım belli falan...
eğer sen eşini, eşin seni seviyosa bence hepsinin üstesinden gelebilirsiniz. bizim sorunlarımız sadece annesi yüzünden, benimde sinirlendiğim ve çekemediğim zamanlar oldu çok.. ama şuan inan o yokmuş gibi davranıyorum, umursamıyorum bile. haa affediyomuyum aslaaaaaaa!!! Allahım inş en kısa zamanda bebğinize kavuşmanızı nasip eder de tüm sıkıntılarınızı geride bırakırsınız hayatım:97:

canım eşinle aranız şuan iyi değil mi yani ? Yıldızcım çok güzel dile getirmiş, hani bebiş olmazsa gerçekten boşanmayı düşünüyormusunuz ? Birde eşinle aranızda sevgi varmı? çok soru sordum canım kusura bakma ama sana daha iyi yorum yapabilmek sana destek olmak için yazıyorum. İnşallah eşinin dediği gibi bebiş hayatınızı değiştirir ama nacizane fikrim de hani önce gergin olan ortamı değiştirseniz ondan sonra bebek için düşünseniz, Allah korusun boşanınca sanki bi nevi bebişden de boşanılıyor gibi olmazmı :26:

inş. rabbimden tek dileğim benide (cümlemizi)bir an önce evlat sahibi yapması bende inanmak istiyorum eşim gibi zaten çocuğum olursa herşey daha güzel olacak

canım dedim ya eşimle aramız şimdi gayet iyi ama bi snirilenince ağızdan bi sürü kırıcı şeyler çıkabiliyo neden dedim deyincede sinirle söyledim diyo ama b,ir kere söylenmiş oluyo
ama biliyorumki beni seviyo bende onu seviyorum ama işte sinirlenince gözü hiçbişey görmüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…