aydındayım.evlenince buraya gelin geldim.bir buçuk seneyi geçti ama hala alışamadım.zaman geçtikçe daha çok koyuyo.kimse yok konuşacak.dertleşecek.evde hep yalnızım.
aydındayım.evlenince buraya gelin geldim.bir buçuk seneyi geçti ama hala alışamadım.zaman geçtikçe daha çok koyuyo.kimse yok konuşacak.dertleşecek.evde hep yalnızım.
ee güzelim komşun falanda mı yok hiç:26: aydına yerleşmenizin sebebi iş miydi yoksa eşinin ailesi falan mı oralı? haklısın evde durdukça insan sıkılır kendi kendini yer, tek başına olmazsa çıksan gezsen biraz kafan dağılır
oturduğum apartmanda benden başka iki ev var zaten biri çalışıyo tanımıyorum bile.diğeride annemden bile büyük.komşu yok yani.eşim aydınlı ama benim memlekete kurmuştuk evimizi.düğünden birgün önce ataması aydına çıktı evi tekrar topladık aydına geldik.tam bir kabustu kendimi alıştırmıştım kendi memleketimdeyim diye şokk oldum.işimden istifa etmek zorunda kaldım özelde çalışıyodum.yani bir anda herşey gitti.memleketim işim ailem arkadaşlarım.geldim aydına hiç olmazsa dedim atanana kadar bebeğim olsun onu büyütürüm sütten keserim hiç olmazsa perişan olmaz dedim.oda olmadı.bekliyorum bakalım bu yıl herşey değişecek inşallah.tek başıma dışarda gezmeyide sevmiyorum yanımda arkadaş istiyorum bakalım artık zaman ne gösterecek bazen böyle dolduğum oluyorr.
anladım canım, haklısın tabi bir anda düzen bozmak çok kötü bişi..eşinin ailesi falan da yok heralde orda, eşin çalışınca sen haklı olarak yanlız hissediosundur kendini. inş kısa sürede bebeğin olurda onunla ilgilenirsin güzelim, böylelikle yalnızlığında azalmış olur. sen sıkıldıkça yaz bize, dertleşiriz burda, atamanda hayırlısıyla olur kısa zamanda inş
saol canım Allah razı olsun.bu sıkıntılar geldiğimden beri var.eşimin aileside buranın ilçesindeler.yaşlılar bide hastalık var onlarla uğraşıyorz devamli zaten.hakkımızda hayırlısı artık hepimiz içinde.
canımcım ara da giriyorum midem kötü.Senin profiline baktım ama resim yoktu güzel yüzünü göremicem sanırıminşallah canım bakalım adacık nerelerde acaba???
sevde de kactı yıne
bugün aşırı yoğun değilim canım ama mallar teslime edilecek başında durmam lazım bende çıkacağım birazdan ancak akşama doğru gelirim,ada evden çalışıyoya yoğun olabilir yine, sevde de gezmeye gitmiştir
nar napıo acaba nasıl geçio eğitimi :44: haftasonu gelse de anlatsa
canım stres yapma o yüzden de gecikmiş olabilir.haklısın benim adetim geçikince bende sinir oluyordum gelsede tedavi olsam diye. İnşallah bian önce gelir adetin ve tedavin başlarselam nasılsınız kızlar.ya ben hala hastalanmadım.bu ayda mı gecikecek bilmiyorum.cuma günü hap bitti.bugün dördüncü gün.birtürlü başlanamadı tedaviye canım sıkılıyor.evde tek başımayım kimsem yok bu şehirde çok bunaldım çokkk.hayırlısıyla atamalar yapılsa daha iyi hissedecem kendimi.hiç olmazsa bir iki arkadaşım olacak.
oturduğum apartmanda benden başka iki ev var zaten biri çalışıyo tanımıyorum bile.diğeride annemden bile büyük.komşu yok yani.eşim aydınlı ama benim memlekete kurmuştuk evimizi.düğünden birgün önce ataması aydına çıktı evi tekrar topladık aydına geldik.tam bir kabustu kendimi alıştırmıştım kendi memleketimdeyim diye şokk oldum.işimden istifa etmek zorunda kaldım özelde çalışıyodum.yani bir anda herşey gitti.memleketim işim ailem arkadaşlarım.geldim aydına hiç olmazsa dedim atanana kadar bebeğim olsun onu büyütürüm sütten keserim hiç olmazsa perişan olmaz dedim.oda olmadı.bekliyorum bakalım bu yıl herşey değişecek inşallah.tek başıma dışarda gezmeyide sevmiyorum yanımda arkadaş istiyorum bakalım artık zaman ne gösterecek bazen böyle dolduğum oluyorr.
etli lahana sarması sevenler buyurabilirler akşam.şimdi sarmaya başlıyorum.kendinize iyi bakın.
canımcım ara da giriyorum midem kötü.Senin profiline baktım ama resim yoktu güzel yüzünü göremicem sanırım
bugün aşırı yoğun değilim canım ama mallar teslime edilecek başında durmam lazım bende çıkacağım birazdan ancak akşama doğru gelirim,
canım stres yapma o yüzden de gecikmiş olabilir.haklısın benim adetim geçikince bende sinir oluyordum gelsede tedavi olsam diye. İnşallah bian önce gelir adetin ve tedavin başlar
canım eşinin iş arkadaşları falan yokmu hani eşleri falan varsa onlarla tanışsan en azından,belki iyi bir arkadaşlık kurarsınız. İnşallah tez zamanda gelir de bebişin bu sıkıntılardan kurtarır seni.
ayy canm benm ne güzel haberlerle geldin, tüylerim diken diken oldu walla, inş perşembe gününü de hayırlısıyla atlatacaksın tatlım ve sonra gelsin bebişlerrr
ay havelcımde gelmıs cok guzel haberlerle hadı bakalım
persembe gunku dualara sımdıden baslayalım o zaman :26:
hayatım allah gonlune gore versın canım hersey cok guzel gıttı bak su asamaya kadar allah tamamında
bır bebek nasıp eder ınsallah
halevcim çok güzel bir haber bu perşembeye çalsın davul zurnalar çok az kaldıya inşl herşey çok çok yolunda gidicek sen merak etme
canlar ben çıkıyorum akşama görüşürz öpüldünüz hepiniz azcık gidip süslenim de sters atayım bugün gerçi havada kapalıya hiç sevmem bu havayıda
bu arada yavas yavas catlama haberlerı geldı halevınde yumurtaları toplanacak beklenmeyen adet gunlerı yazsak mı acep sevdecım sen ne dersın bızım basımız sensın
ayy halevcim yaa ne kadar güzel ohhh toplansın senin yumoşlar inşallahhpeki rahmine ne zaman konulacak , oda perşembe gnü mü olacak yoksa bikaç gün sonramı ?
sağol Yıldızcım evet bende çok sevindim ve heyecanladım Allahım utandırmasın yüzümüzü güldürsün inşallah
sağol Ranacım inşallah Allahım tamamına erdirir
inşallah Esincim perşembe yumoşlarım toplanacak sadece
ivet yazalım ama ben ne tarihi versim bilmiyorum ki transferim yapılınca tarih verebilirim ben
canım perşembe toplanacak eşim o sırada sperm verecek başka oda da sonrasında da yumoşlar kendi aralarında bölünmeleri gerekiyor hemen bölünme olursa spermcikler yerleştirilecek yumoşlar döllenirse bana yerleştirme gerçekleşecek dualarınıza ihtiyacım var canlarım:97::96:
ayy halevcim nasıl heyecanlandım anlatamamyani o gün herşey yolunda giderse o günde yerleştirme yapılabilir diosun canım. sen hiç merak etme herşey yolunda gidecek. dualarımız seninle tatlım...
merhabalar kızlar ben uzzzuuuun zamandır giremiyordum bana tüp bebek yapılacağını bilenler bilir ama olmadı tüp bebek öncesi aşılama yapıldı ama 30 aralıkta sonucu aldım ve tutmadı br ay bekle dedi dr.şubat ayına kaldı hayırlısı bakalım smallangel canım aşılamaylamı hamle kaldın benim tüpler tıklaıydı önce tüp bebek dedi sonra şılamaya döndü bizde hiçbişey anlamadık bakalım neler olacak
halev canım senin problem neydi tüp bebeğe geçtiniz
ivet Yıldızcım herşey olabilüüüüü Allahımın izniyle inşallah güzel gelişmeler peşi sıra takip eder hiç bırakmaz peşimizi:97:
merhaba canım, inş ikinci denemenizde olur ve bu yıl bebişine kavuşursun sende. tüp bebek ve aşılama ile ilgili benim bi bilgim yok maalesef, arkadaşlar anlatırlar sana. inş hayırlısıyla miniğine kısa zamanda kavuşursunuz tatlım :97:merhabalar kızlar ben uzzzuuuun zamandır giremiyordum bana tüp bebek yapılacağını bilenler bilir ama olmadı tüp bebek öncesi aşılama yapıldı ama 30 aralıkta sonucu aldım ve tutmadı br ay bekle dedi dr.şubat ayına kaldı hayırlısı bakalım smallangel canım aşılamaylamı hamle kaldın benim tüpler tıklaıydı önce tüp bebek dedi sonra şılamaya döndü bizde hiçbişey anlamadık bakalım neler olacak
ay inşallah o gün koyuvercekler bebişlerinizi cnm benmben sana yarın akşam yasin okurum merak etme sen milli piyongoyla başladı şansın, şimdi sıra geldi asıl piyongoya, allahın izniyle bu piyangoda tutacak hayatım merak etme
bir yerde gördüm şimdi canlar, sizinle de paylaşayım dedim... Bugün Güneş tutulmasıymış, hadi siz de bi dilek tutun...
GÜNEŞ TUTULMASI ..4 Ocak 2011 BUGüN güneş tutulması ve günü yakalama zamanı
BUGüN bir güneş tutulması-yeniay-meteor yağmuru üçlemesi var
BUGüN...Tutulma enerjileri çok güçlüdür-yoğundur ve değişim için büyük potansiyel taşırlar
BUGüN Yeni ayda ve uzun zamandır beklenen yeni enerji yükleme günü olacak...Tutulmalar enerji üreticisidir.
BUGüN Yüksek enerjiyi değerlendirecek özel bir gündür.
BUGüN 2011 için niyet oluşturma zamanı.
BUGüN Yeni amaçlar, yeni davranışlar tezahür ettirmeniz, dilediğiniz bolluğu, sevgiyi, sağlığı yaratmanız için muhteşem bir... gün.
BUGüN Yalnız veya toplu meditasyon yapabilirsiniz.
BUGüN Yeni yıl kararları almak için en iyi gündür...
BUGüN Kendi anahtarınız kendinizdedir .
BUGüN Bütün iyi Dileklerinizi TUTUN ve olması için evrene serbest BIRAKIN
sağol Yıldızcım ivet inşallah böle devam eder ay ne kadan heyecanlıyım anlatamam kuzum yaaaaaa
tahmin edebiliyorum, güzel heyecanlar bunlar hayatım :81:
sağol canım güzel bilgilerin için teşekkür ettik hımmmmm o zaman hep olumlu düşüneyim olumlu olsun bütün yılım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?