günaydın canlarım nasılsınız ben bugün geç kaldım
sevdecim haklısın canım eğer eşin ağırsaherşey söylenmez öğrenip öğrenip geliyosun bu ne saçma felan der ki sizin bide kızınız var ve gayet normal olduya hiç ikna olmayabilir aşılamayı felan gerçekten düşünebişrsin amaeşinmi soğuk bakıyor o duruma inşl hiç grek kalmadan gelir hemen bebişin daha fazla bekletmeden
yıldızcım çok geçmiş olsun hayatım akşam bıraktığımda bişeyin yoktu :26:dün ıslandın demek çok dikkat et kendine bol bol c vitamini felan al
adacım evet canım esrada evlenmşişti temmuz yada ağustos olması lazım kendi programında yaz tatiline girmeden bende izlememde aslında böyle zamanlarda denk geliyor sanırım bide onu açınca komşumun oğlu oynamaya başlıyor eğleniyorum bende
halev daha gelmemiş doktordan bakalım bugün ne gelecek yumoşların boyutu
ranacım demek annen bu ay senden bekliyor bişeyle inşl beklediği haberi verirsiniz bu ay onlarda bizim kadar heyecnlı ben anneme günüm geçiyor dediğimde kadıın 2gün boyunca yatamadım kemiklerim titredi heyecandan diyo niye felan diyorum bu bebek farklı bu sizin olacak diyor
unuttupum bişeyler varsa hatırlatın olurmu canlar
saol cnm teşekkür ederim. akşam bişeyim yoktu, gece boğazım yanmaya başladı, çok ıslandım gündüz sanırım ondan hayatım, ama şimdi daha iyiyim