• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

günaydın canlarım nasılsınız ben bugün geç kaldım

sevdecim haklısın canım eğer eşin ağırsa :51: herşey söylenmez öğrenip öğrenip geliyosun bu ne saçma felan der ki sizin bide kızınız var ve gayet normal olduya hiç ikna olmayabilir aşılamayı felan gerçekten düşünebişrsin amaeşinmi soğuk bakıyor o duruma inşl hiç grek kalmadan gelir hemen bebişin daha fazla bekletmeden

yıldızcım çok geçmiş olsun hayatım akşam bıraktığımda bişeyin yoktu :26:dün ıslandın demek çok dikkat et kendine bol bol c vitamini felan al

adacım evet canım esrada evlenmşişti temmuz yada ağustos olması lazım kendi programında yaz tatiline girmeden bende izlememde aslında böyle zamanlarda denk geliyor sanırım bide onu açınca komşumun oğlu oynamaya başlıyor eğleniyorum bende:62:

halev daha gelmemiş doktordan bakalım bugün ne gelecek yumoşların boyutu

ranacım demek annen bu ay senden bekliyor bişeyle inşl beklediği haberi verirsiniz bu ay onlarda bizim kadar heyecnlı ben anneme günüm geçiyor dediğimde kadıın 2gün boyunca yatamadım kemiklerim titredi heyecandan diyo niye felan diyorum bu bebek farklı bu sizin olacak diyor:16:

unuttupum bişeyler varsa hatırlatın olurmu canlar

saol cnm teşekkür ederim. akşam bişeyim yoktu, gece boğazım yanmaya başladı, çok ıslandım gündüz sanırım ondan hayatım, ama şimdi daha iyiyim

teşekkür ederim canım tez zamanda kendinide ilk sayfaya eklersin inşallahhhh:52: Sanırım orkun spekulum takılmasından dolayı dimi ?

bu yaz evlenmiş ha:52: demekki hemen istemişler bebiş,konuşması etkilemişti beni de:58: Hyaırlısını versin Rabbim inşallah.
evet cnım demkki hemen istemişler yaşlarıda var sanırım eşinin felan öyle görünüyor allah hayırlısınnı versin sağlıkl gelsin inşl darısı isteyenlerin başına
saol cnm teşekkür ederim. akşam bişeyim yoktu, gece boğazım yanmaya başladı, çok ıslandım gündüz sanırım ondan hayatım, ama şimdi daha iyiyim

biraz toparlanmana sevindim canım nede olsa yumoş günleriniz bitmedi akşama daha iyi ol emi:52:

evet cnım demkki hemen istemişler yaşlarıda var sanırım eşinin felan öyle görünüyor allah hayırlısınnı versin sağlıkl gelsin inşl darısı isteyenlerin başına

biraz toparlanmana sevindim canım nede olsa yumoş günleriniz bitmedi akşama daha iyi ol emi:52:

dünü atlattık yawrucum yarına iyi olmam lazım :1:
halevcimde gelmiş, inş hayırlı haberler verir

herkese günaydın canlar,
dün gece bi hasta oldum, boğazlarım şişti, üşüme titreme, sabahı zor ettim:14: dün doktora giderken çok ıslanmıştım, şemsiyemde yoktu sanırım o zaman üşüttüm:44:
sizler nasılsınız bakalım

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine

günaydın canlarım nasılsınız ben bugün geç kaldım
halev daha gelmemiş doktordan bakalım bugün ne gelecek yumoşların boyutu

geldim kuzum geldim

dünü atlattık yawrucum yarına iyi olmam lazım :1:
halevcimde gelmiş, inş hayırlı haberler verir

ivet güzel haberlerlen geldimmmmmm şinçik
drum muayene etti veeeeeeee yumoşcuklarım büyümüş maşallah son bi iğne vuruldum yumoşları çatlamaması için baskılayan iğnemi gece 00,30 da çatlatma iğnemi vurulacağım çarşamba boş geçecek sonraaaaaaaaaaa prşembe günü de yumoşlaırmı toplayacaklar saat 11,30da dua edin canlarım bu zamana kadar güzel geldik bundan sonrada hayırlısı ile güzel gitsin Allahımın izniyle inşallah yaaaaa

bu arada yemeğe çıkıyorum gelince görüşürü afiyet olsun öptüm:54:

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine

geldim kuzum geldim

ivet güzel haberlerlen geldimmmmmm şinçik
drum muayene etti veeeeeeee yumoşcuklarım büyümüş maşallah son bi iğne vuruldum yumoşları çatlamaması için baskılayan iğnemi gece 00,30 da çatlatma iğnemi vurulacağım çarşamba boş geçecek sonraaaaaaaaaaa prşembe günü de yumoşlaırmı toplayacaklar saat 11,30da dua edin canlarım bu zamana kadar güzel geldik bundan sonrada hayırlısı ile güzel gitsin Allahımın izniyle inşallah yaaaaa

bu arada yemeğe çıkıyorum gelince görüşürü afiyet olsun öptüm:54:

ayy canm benm ne güzel haberlerle geldin, tüylerim diken diken oldu walla, inş perşembe gününü de hayırlısıyla atlatacaksın tatlım ve sonra gelsin bebişlerrr :32::32:

ay havelcımde gelmıs cok guzel haberlerle hadı bakalım
persembe gunku dualara sımdıden baslayalım o zaman :26:

hayatım allah gonlune gore versın canım hersey cok guzel gıttı bak su asamaya kadar allah tamamında
bır bebek nasıp eder ınsallah:49:

halevcim çok güzel bir haber bu perşembeye çalsın davul zurnalar çok az kaldıya inşl herşey çok çok yolunda gidicek sen merak etme

canlar ben çıkıyorum akşama görüşürz öpüldünüz hepiniz azcık gidip süslenim de sters atayım bugün gerçi havada kapalıya hiç sevmem bu havayıda

bu arada yavas yavas catlama haberlerı geldı halevınde yumurtaları toplanacak beklenmeyen adet gunlerı yazsak mı acep sevdecım sen ne dersın bızım basımız sensın:54:

halevcim çok güzel bir haber bu perşembeye çalsın davul zurnalar çok az kaldıya inşl herşey çok çok yolunda gidicek sen merak etme

canlar ben çıkıyorum akşama görüşürz öpüldünüz hepiniz azcık gidip süslenim de sters atayım bugün gerçi havada kapalıya hiç sevmem bu havayıda

git tabi gez güzelim, sıkı giyin ama sonra benim gibi olma :14:

selam nasılsınız kızlar.ya ben hala hastalanmadım.bu ayda mı gecikecek bilmiyorum.cuma günü hap bitti.bugün dördüncü gün.birtürlü başlanamadı tedaviye canım sıkılıyor.evde tek başımayım kimsem yok bu şehirde çok bunaldım çokkk.hayırlısıyla atamalar yapılsa daha iyi hissedecem kendimi.hiç olmazsa bir iki arkadaşım olacak.

selam nasılsınız kızlar.ya ben hala hastalanmadım.bu ayda mı gecikecek bilmiyorum.cuma günü hap bitti.bugün dördüncü gün.birtürlü başlanamadı tedaviye canım sıkılıyor.evde tek başımayım kimsem yok bu şehirde çok bunaldım çokkk.hayırlısıyla atamalar yapılsa daha iyi hissedecem kendimi.hiç olmazsa bir iki arkadaşım olacak.

selam canım, hadi ya demek başlamadı adetin:44: haklısın cnm başlasa da sen de tedaviye başlasan bir an önce. sen hangi şehirdesin be kuzum bunaldın bu kadar ? atamanda gerçekleşir inş ve kısa zamanda da adet olursun hayatım. kendini çok strese sokma, o bile geciktirir gelmesini...

hayırlısıyla ataman hemencecık gerceklesıverır ınsallah hangı sehırdeydın???

aydındayım.evlenince buraya gelin geldim.bir buçuk seneyi geçti ama hala alışamadım.zaman geçtikçe daha çok koyuyo.kimse yok konuşacak.dertleşecek.evde hep yalnızım.

Back