• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

iyidir cnm senden nbr, bebeem saat geç olunca bi üşendim, öölece yatıverdim:53: ben çıkana kadar eşimde sızmıştı:1: görse zaten hayatta yatırmazdı öyle, kendi kuruturdu, ama ona yakalanmadan yattım hemen :30: ama iyi halt etmişim:52: birinin benim yerime yutkunması gerekiyo çünkü :1::1: inş yarına kadar geçer şeker, sürekli sıcak bişiler içiorum:68:

kendine iyi bakıyosan geçer canım merak etme ama buda sana ders olsun oldumu bidahada öyle yatma tam kaparsın şifayı sinüzüt migren filan dikkat etmek lazım o yüzden ben evlenene kadar saç kurutmak bilmezdim ama evlendiğim gün itibariyle fönle ben ayrılmaz bi ikili olduk

canlar ben kapatıyorum saçlarımı kurutmam lazım 30dk sonrada kocişimi uyandıracağım haydin yarın görüşürüz iyi geceler hepicinize:54:

ya kızlar sizin bir matematikhesabınız vardıya adet olunacak günden 14 mü ne çıkarıyodunuz fean tam hatırlayamadımda anlayan benimk,ni bi hesaplayıverse bu ay 28 aralıkta hastalandım

yawrum ben çok iyi bilmiom o hesaplamayı yanıltmiyim seni:26:

ay inşallah kuzum eşimin amiri bilmiyor gündüz amiri biliyordu oda öküz çıktı bide tanıdık bile bile kocamı geceye aldı, bu gece amiride biraz gel gitli bi anı bi anını tutmuyor ki bakalım kociş kalkınca arayacak amirini

ay ne uyuzmuş, insanın başına ne geliosa tanıdıktan gelio zaten kuşum. durumu açıksa anlatamasa bile, eşim rahatsız iğne olması gerekio falan dese, belkim bişi demez:44:

dikkat ediyorum canım ama acemiyim ya nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum ki eşime göre ben hızlı hareket ediyormuşum:26: evet canım bulantılarım başladı 3 gündür.

anladım canım yani belki perşembede yerleştirme olabilir diyorsun :52::52: halevim çok dualar ettik şekerim , inşallah ilk seferde gelecek senin yavrun da

canım seni hatırlıyorumda nerden acaba :26: baya oldu sanırım.canımcım tüplerin tıkalı madem neden aşılama yaptı drun ki, senin onun yerine tüp bebek yaptırman lazım değil miydi:26: evet canım aşılama yapıldı çok şükür tuttu. ,İnşallah tez zamanda gelir miniğin.

canım kekula yapacaktı dolmayı, karıştırdı yıldızcım:27:

sevdeeeeee nerlerdesinn bacımm :52:

yavaş yavaş bebğinle yaşamayı öğrenirsin tatlım, ama yine de dikkat et çok hızlı hareket etme sen. bulantıların başladı demek, inş çok uzun sürmez, yemeni de ihmal etme bu arada

kendine iyi bakıyosan geçer canım merak etme ama buda sana ders olsun oldumu bidahada öyle yatma tam kaparsın şifayı sinüzüt migren filan dikkat etmek lazım o yüzden ben evlenene kadar saç kurutmak bilmezdim ama evlendiğim gün itibariyle fönle ben ayrılmaz bi ikili olduk

haklısın şeker, bende gece olursa kurutmaya çalışırım ama akşam üşendim, buda bana ders oldu :26:
nefret ediorum saç kurutmaktan :37:ama özellikle yatarken kurutmak lazımmış onu anladım

esinim bu arada sana ovulasyon bakarken, bizim forumlarda bak ne buldum, linkini de altına ekliyorum. acaba yüklesekmi bizde kızlar bilemedim:26:

Ovulasyon hesaplama

merhaba arkadaşlar
ben de bir süredir bebiş çalışmaları yapan bayanlardan biriyim.:kedi:
bir kaç ay önce sağ kasığımda kistim olduğu için regl tarihlerim değişti günlerini hesaplayamaz oldum.ovulasyon tarihim için nette test bakarken bir program gördüm.
advanced women calendar diye bir program.indirdim inceledim bazı arkadaşların satın aldığı ovulasyon monitörünü andırıyor.bilgisayara kuruyorsunuz.adet tarihlerinizi ilişkiye girdiğniz günleri yazıyorsunuz.bir dahaki adet tarihinizi ovulasyon tarihinizi gebe kalma şansı yüksek günleriniz yada korunanlar için hamile kalma riski en dşük günleri hep gösteriyor.isterseniz kız bebek erkek bebek için ayarlama yapıorsunuz hangi gün erkek bebiş hangi gün kız bebişe hamile kalmak için uygun onları bile gösteriyor.
benim hoşuma gitti işe yarayacağını düşündüm sizinle paylaşmak istedim.monitör alma imkanı olmayanlar bu programı kullanabilirler belki.
indirip deneyenler olursa deneyimlerini yada işe yarayıp yaramadığı hakkında görüşlerini yazabilir mi acaba?
en kısa zamanda hepimiz hamiş kalırız duasıyla kib arkadaşlar

linki http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/317351-ovulasyon-hesaplama.html

sizde bakın bir olmazsa bunu da deneyelim...

halevcim görüşür canım yarın gerçektende ne gelirse tanıdıktan akrabadan gelir derlerya bi kez daha kanıtlanmış oldu

yıldızcım teşekkür edeim canım benim için araştırmışsın zahmet verdim sanada hemen inceleyecem şimdi benimde karnım acıkmıştı kalktım bir yumurta kırdım yedim bu saatte:27:

ada ne güzel bebeğin ben urdayım diyor inşl bizde o tatlı bulantıları en kısa ve hayırlı zamanda yaşarız canımcım

sevdecim yeşil ışıklar yanıyor sende ama ortalarda yoksun be canım

halevcim görüşür canım yarın gerçektende ne gelirse tanıdıktan akrabadan gelir derlerya bi kez daha kanıtlanmış oldu

yıldızcım teşekkür edeim canım benim için araştırmışsın zahmet verdim sanada hemen inceleyecem şimdi benimde karnım acıkmıştı kalktım bir yumurta kırdım yedim bu saatte:27:

ada ne güzel bebeğin ben urdayım diyor inşl bizde o tatlı bulantıları en kısa ve hayırlı zamanda yaşarız canımcım

sevdecim yeşil ışıklar yanıyor sende ama ortalarda yoksun be canım

ne demek cnm benm, sorunun karşılığını bulamadım, ama karıştırırken takvim buldum :46: sanırım çekip denicem, ne kaybederiz ki :53: oohh iyi yapmışsın afiyet olsun canımcım

kızçelerim ohh takvimler sahanda yumurtalar havada uçuşmuş... evet ben buralardaydım ama benim beyefendi de odada olduğu için arada bi baktım size ama yazamadım.. şimdi az fırsat bulmuşken yazayım dedim..
yıldızcım o hesaplama takvimini bende merak ettim. indirmek zor mu yarın uğraşıcam bakayım
esin canım afiyet bal şeker olsun. ye tabi sen iki canlısın kuzum :52:

kızçelerim ohh takvimler sahanda yumurtalar havada uçuşmuş... evet ben buralardaydım ama benim beyefendi de odada olduğu için arada bi baktım size ama yazamadım.. şimdi az fırsat bulmuşken yazayım dedim..
yıldızcım o hesaplama takvimini bende merak ettim. indirmek zor mu yarın uğraşıcam bakayım

walla takvim iyi gibi görünüyo sevdecim, bi de burdan bakalım dedim, ne kaybederiz ki, her yolu denedik zatii :1: indirmek zor değil hayatım, zorlanacak olursan ben yardım ederim sana, ee burda yazılım sektöründe çalışan arkadaşınız var o kadar kıyağımız olsun size dimi ama :9: sen de ticker için uğraştın bize o kadar... ne zaman istersen yardımcı olurum tatlım

walla takvim iyi gibi görünüyo sevdecim, bi de burdan bakalım dedim, ne kaybederiz ki, her yolu denedik zatii :1: indirmek zor değil hayatım, zorlanacak olursan ben yardım ederim sana, ee burda yazılım sektöründe çalışan arkadaşınız var o kadar kıyağımız olsun size dimi ama :9: sen de ticker için uğraştın bize o kadar... ne zaman istersen yardımcı olurum tatlım

tamam canım teşekkürler yarın bi bakıcam neyin nesiymiş :1:
ben çıkıyorum hayırlı geceler canlar hepiciğinize Allah rahatlık versin :79:

:1::1:UÇUŞTU CANIM UÇUŞTU ORDAN BURDAN YAPTIK BİZ BUGÜN:24:tahmin ettik zati seninkinin ortalarda olduğunu neyse yarın konulurz bolbol buarada sağol canım valla afiyetle yedim acıktım benim yaramaz durmuyoki hep aç hep aç:52::52:
hiç bişe kaybetmeyiz canımcım iyi yapmışsın ohhh vaşlla sen ne güzel işin kolayını biliyon her ayrıntıyı anlıyosundur inşl çok işine yarar canım bende biara uğraşayım barim
tamam canım teşekkürler yarın bi bakıcam neyin nesiymiş :1:
ben çıkıyorum hayırlı geceler canlar hepiciğinize Allah rahatlık versin :79:

sağol hyatım sanada hayırlı gecler öpüldün :54:

ama bu takvim 1 aylıkmış daha uzun süre kullanmak için satın almak gerekiyormuş. o da 15 lira gibi bir şeymiş. ben de indirdim çok hoşmuş. ingilizce bilmeyenler için zor olabilir belki.

:1::1:UÇUŞTU CANIM UÇUŞTU ORDAN BURDAN YAPTIK BİZ BUGÜN:24:tahmin ettik zati seninkinin ortalarda olduğunu neyse yarın konulurz bolbol buarada sağol canım valla afiyetle yedim acıktım benim yaramaz durmuyoki hep aç hep aç:52::52:

hiç bişe kaybetmeyiz canımcım iyi yapmışsın ohhh vaşlla sen ne güzel işin kolayını biliyon her ayrıntıyı anlıyosundur inşl çok işine yarar canım bende biara uğraşayım barim

sağol hyatım sanada hayırlı gecler öpüldün :54:

ah bu senin bebişin açlığını napcaz bakalım, ye ye de tosun gibi çıksın :52:
şimdilik ii gibi geldi bana takvim bakalım hayatım, zamanla daha iyi çözeriz die düşünüyorum:44:

ama bu takvim 1 aylıkmış daha uzun süre kullanmak için satın almak gerekiyormuş. o da 15 lira gibi bir şeymiş. ben de indirdim çok hoşmuş. ingilizce bilmeyenler için zor olabilir belki.
canım türkçeye çevirebilirsin istersen yanlış hatırlamıyosam sağ üst köşede setup düğmesimi ne varmış ordan dil seçilebiliyomuş
ah bu senin bebişin açlığını napcaz bakalım, ye ye de tosun gibi çıksın :52:
şimdilik ii gibi geldi bana takvim bakalım hayatım, zamanla daha iyi çözeriz die düşünüyorum:44:

ahhh ahhh babasına çekmiş bu kesin o taştan yumuşak herşeyi yer ama ben mintik mintik yerim hiç iştah açıcı bi yiyişim yok:52::52:yorumları okudum ben beğeniliyor hamile kalanda olmuş ama 1 ay değil daha uzun kullanmak gerek sanırım şifresi varmış onu kırıp ücretsiz kullanıyolarmış şimdi naısıldır bilememde

Back