• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

hmm guzelmısde menun:3:

ne bıleyım ya gecen cok umıtlenmıstım ama olmadıya belkı ondandır yaptık ama tam degıl:17:
amin inşallah kalırızda hiçbirseye gerek kalmaz

yok ben calısıyorum ısteyım suan hayatım :43:

ona bakarsan bizde de her ay aynı be kuzum.. ama yinede ümit fakirin ekmeğidir derler.. inşallah ümitlerimizi verecek birgün mevlam...:61:
ev ödevlerinizi ihmal etmeyin yeter ki :1:

herkese günaydın canlar,
dün gece bi hasta oldum, boğazlarım şişti, üşüme titreme, sabahı zor ettim:14: dün doktora giderken çok ıslanmıştım, şemsiyemde yoktu sanırım o zaman üşüttüm:44:
sizler nasılsınız bakalım

inşallah güzelim ama benimkilerin bu ay vakti geçti.. artık bi daha ki aya inşallah tam vakitlerinde çatlarlar... ama senden çok ümitliyim şekerim:61:
eşinin tepkisine bende üzüldüm canım.. eminim seni tam hassas noktandan vurmuştur...
geçen hafta ben prolaktin ve progestan tahlili için kan verdim ve 3 saat sonra çıkacak dediler.. bende tekrardan gitmedim eşim işten gelirken aldı sonuçları... getirdi elime verdi gözümün içine bakıyor eee ne çıkmış dedi.. aynen senin ki gibi hamilelik için kan verdiğimi sandı heralde.. içim acıdı adamcazıma yaa... dedim ki bu bi hormon tahliliydi önemli bişii değil :43:

evet canım bizim kadar hakim değiller sadece kaba taslak biliyorlar.. inşallah tam öğrenmelerine gerek kalmadan hamile kalıveririz bacılarım :81:

ayy kızlar benimki pek ağır abidir .:51:.... burdaki meseleleri söyleyemem ben ona...bir kaç defa yeni öğrendiğim birşeyi söylemeye kalktım ,milletten öğreniyorsun kabak benim başıma patlıyor didi :52:

halevcim inşallah geceni huzurlu bi şekilde geçirmişsindir.. kocacın yanında olmasa bile seni koruyan melekler var canım :61:

saol tatlım bakalım bu ay bizi ne beklio hepbirlikte yaşayıp görecez. inş umutlarımız boşa çıkmaz. sorma walla eşime çok üzüldüm ama zamanla onlarda öğreniyolar işte napalım. bak seninkide tetleri hamilelik için sanmış, öenmsemio görünseler bile aslında bir tarafları da düşünüyo işte...

herkeslere günaydın arkadaşlarım ,

akşam yine döktürmüş herkes oku oku anca bitti valla

aaa yıldızcım yumurtan catlamıs cok sevındım ınsallah bende cuma gunu hayırlı haberlerle gelırım

sevdecim dün seninle rastlasamadık nasılsın???

esincim baya tecrübe kazanmışssın sen bebeklerden artık senınkıde gelsın artık:49:

ada resmımı koymustum gordun mu??

yaaa evet ya aksam annem soyledı esra hamileymiş diye:52: off ya kadıncagızda beklıyor bakalım bu ay olacakmı dıye:1:
günaydın tatlım, ben hayırlısıyla atlattım, inş cuma günü senden de iyi haberler alıcaz. seninkide çatlamış olacak. öyle umudum yok falan da deme, herşey kısmet tatlım, hiç beklemediğin anda oluverir...

herkese günaydın canlar,
dün gece bi hasta oldum, boğazlarım şişti, üşüme titreme, sabahı zor ettim:14: dün doktora giderken çok ıslanmıştım, şemsiyemde yoktu sanırım o zaman üşüttüm:44:
sizler nasılsınız bakalım

saol tatlım bakalım bu ay bizi ne beklio hepbirlikte yaşayıp görecez. inş umutlarımız boşa çıkmaz. sorma walla eşime çok üzüldüm ama zamanla onlarda öğreniyolar işte napalım. bak seninkide tetleri hamilelik için sanmış, öenmsemio görünseler bile aslında bir tarafları da düşünüyo işte...

günaydın tatlım, ben hayırlısıyla atlattım, inş cuma günü senden de iyi haberler alıcaz. seninkide çatlamış olacak. öyle umudum yok falan da deme, herşey kısmet tatlım, hiç beklemediğin anda oluverir...

grçmiş olsun yıldızcım ıslanmak seni iyice üşütmüş demek ki canım yaa... boğaz pastili filan alsaydın hiç değilse rahatlatırdı şimdi çalışırkende...
sana doktor bi kaç gün daha ders verdi mi daha tam ortalardasınız bu günlerden istifade edin şekerim... tabi reçeteyle olunce biraz zor oluyor çok iyi bilirim :17:

grçmiş olsun yıldızcım ıslanmak seni iyice üşütmüş demek ki canım yaa... boğaz pastili filan alsaydın hiç değilse rahatlatırdı şimdi çalışırkende...
sana doktor bi kaç gün daha ders verdi mi daha tam ortalardasınız bu günlerden istifade edin şekerim... tabi reçeteyle olunce biraz zor oluyor çok iyi bilirim :17:
saol sevdecim, walla nasıl zor geldim işe bi bilsen, geçen hafta da izinli olduğumdan izin de alamıyorum :59: pastil aldım biraz daha iyiyim, burdaki arkadaşlarda saolsunlar nane limon falan yapmışlar, midemde kötü çünkü. hepsini bir içiorum bakalım hayatım
verdi vedi vermez mi ama dediğin gibi reçeteyle olunca insan kasılıyoo cidden. senin yumurtalama gününü biliyomusun bana yazarak verdi de. sizinle de paylaşayım, her ay bunu uygulayabilirsin dedi.
bende SAT:21 aralık canım. 12.-13. gün yumurtalama günümmüş. adet başladığı güne 1 diyerek, 11-13-15-17-19. günler ilişki verdi. zaten tutarsa bu aralıklarda tutacak dedi. sizde isterseniz buna göre bi hesaplayın diye söylemek istedim.

saol sevdecim, walla nasıl zor geldim işe bi bilsen, geçen hafta da izinli olduğumdan izin de alamıyorum :59: pastil aldım biraz daha iyiyim, burdaki arkadaşlarda saolsunlar nane limon falan yapmışlar, midemde kötü çünkü. hepsini bir içiorum bakalım hayatım
verdi vedi vermez mi ama dediğin gibi reçeteyle olunca insan kasılıyoo cidden. senin yumurtalama gününü biliyomusun bana yazarak verdi de. sizinle de paylaşayım, her ay bunu uygulayabilirsin dedi.
bende SAT:21 aralık canım. 12.-13. gün yumurtalama günümmüş. adet başladığı güne 1 diyerek, 11-13-15-17-19. günler ilişki verdi. zaten tutarsa bu aralıklarda tutacak dedi. sizde isterseniz buna göre bi hesaplayın diye söylemek istedim.

inşallah tutar bu ay ...........senin döngün kaç gün sürüyor yıldızcım

sevdecim bi ara bende de çok sapmalar olmuştu, en düşüğü 26- en uzunu 29 du. son aylarda düzene girdi 28 oldu. verdiğim tarihler 28 üzerinden canım

benimde bozulmuştu bi ara 25 e bile düştü ama son 3 aydır 29 oldu... zaten doktorunun dediği tarişhleri yumurtlama günlerimiz diye çalışarak geçiriyoruz ama kısmet işte be canım...:26:

benimde bozulmuştu bi ara 25 e bile düştü ama son 3 aydır 29 oldu... zaten doktorunun dediği tarişhleri yumurtlama günlerimiz diye çalışarak geçiriyoruz ama kısmet işte be canım...:26:

öyle be güzelim kısmetten ötesi yok. hatırlasana geçen ayda ben gittiğimde hamilelik riski olabilir, kist olsa bile demişti. yumurtlama zamanlarını ovulasyonla tespit etmiştim ya ben. bırak gebeliği zamanından önce bile gelmişti ilaç kullanmama rağmen

öyle be güzelim kısmetten ötesi yok. hatırlasana geçen ayda ben gittiğimde hamilelik riski olabilir, kist olsa bile demişti. yumurtlama zamanlarını ovulasyonla tespit etmiştim ya ben. bırak gebeliği zamanından önce bile gelmişti ilaç kullanmama rağmen

evet haklısın canım..
benimde dün doktorun verdiği duphaston isimli ilaç bitmiş oldu... ilaç bittikten sonra 7 gün içinde hastalanmazsan gel dedi doktor...
benim beklenmeyen adetim cuma günü zaten..

ne ilacı kullanmıştın sen geçen ay bide ovulasyon kiti mi kullanmıştın.. nasıl memnun kaldın mı ondan yıldızcım:26:

evet kuzum nasıl unuturum, drum yarın söyleyebilir yumoşlarımın durumuna bağlı ne zaman toplayacakları o yüzden şimdilik bişi belli değil güzelim

tabi insan uğraştığı halde bebişi olmayınca daha yeni evlenen herkeşin pat diye hamileyim demesi insanı üzüyor inşallah canım bizlere de vurur o güzel piyango
İnşallah hayırlı sonuçlanır canım sabırsızlıkla bekliyoruz.
Esin canım evde olunca bi ara bende izledim esra erolu hatta tam konuşurken denk geldi , konuşması beni çok etkiledi ama benim bile gözlerim doldu, Rabbim isteyen herkese nasip etsin, üzme sen kendini bak tedaviniz devam ediyor çalışmalara yeni başladınız sayılır. Bu arada yeni mi evlenmiş bu esra erol:26:
amanın canlar maşallah bi gittim döktürmüşünüz wallaha, oku oku bitmedi imanım gevredi haa:53:
amaaaaaa süper haberlerle geldim, yımırta çatlamışşşş:52::52::52: sanırım cmt çatlamış dedi doktor, hala sıvısı varmış, o zaman tutmasa bile hala şansın var dedi :32:bi sürü de ders verdi :77: rahim kalınlığı 9 mm-10 mm olursa iyimiş benim 7.6 çıktı oyüzden gene progestan verdi, bebecik varsa eğer tutunabilsin diyeymiş :61: döl yatağıda oluşmuş dedi o yüzden sıkı çalışmamız lazımmış:9: tabi geçen gittiğimdeki ödevleride tamamladığımız için o zaman da tutmuş olabilir dedi, şuan erken olduğu için burdanda göremeyiz, mecbur bekleyeceğiz dedi. Allahım lütfen tutmuş olsun yada şimdiki derslerde tutsun nolurrrrr:97::97: nasıl rahatladım anlatamam canlar, umarım allahım hepiciğimizin emeklerini boşa çıkarmaz

geldim şeker yazdım yukarı:34:

geldim geldim, detaylı bilgi için yukarıyı okuyunuz :1:

ooh ne iyi etmişin dinlenmişindir canım :34: çizelgelere bayıldım süper yapmışsın canım, ellerine sağlık walla

geldim kuşum hayırlı haberlerle :81:

hadi gözümüz aydın canım ya, büyür büyür merak etme sen:34: şansınız biletlerle açıldı bebişle daha da açılacak inş:61:

geldim geldim :34:

geçmiş olsun canım kayınvalidene, kistlerinde gitmiştir allahın izniyle hiç merak etme. zamanında hastalanırsın inşallah da bi an önce yola koyulabilesiniz hayatım. işin rast gitsin inş ve ataman güzel yerlere olsun canım benim:81:

canım ben klomen kullanmadım hiç ama bence bir doktorunu arayıp sor.

anaaa o da mı hamile :53: allah bize de nasip etsin inş tatlım, ardı ardına doğuralım :52:

pek afilli olmuş yawrum güle güle kullan
canım çok geçmiş olsun dikkkat et kendine, sıcak tut ayaklarını falan. Yumoşunun çatlamasına çok sevindim yaa bak ne kadar güzel maşallah kendi çatlayıvermiş.
kontrole gittiğim zamanlar heyecanlı oluyorum bide bazen sonu ne olacak diye düşününce heyecan yapıyorum bazende bebişim göbüşümdeymiş gibi elim göbeğime gidiyor hep Allahım sen büyüksün inşallah yüzlerimizi güldürür yaaaaa
inşallah cnaımmm
haklısın hayatım bizler kadar konuya hakim değiller maalesef. çatlamadığı için kist olduğunu biliyodu ama çatlamış deyince, çalışmalar da tamdı :1: zannetmiş ki hamilelik var ve doktor muayene de gördü. kıyamam ya soruşunu bi görseydiniz, hamilemisin yani diye girdi kapıdan :43: ilk defa bu kadar ilgilendiğini gördüm, heveslerimiz boşa çıkmasın inş canlarım. bu arada ekledin nasıl olmuş :34:

evet walla canım, hamilelik olayını çok basşt gördüklerinden kaynaklanıyor bencede, ama işin içine girince öyle olmadığını anlıyolar. bende bugün ilk defa onunda gerçekten istekli olduğunu gördüm, çok mutlu oldum. emeklerimizin karşılığını kısa zamanda alalım inş, baksanıza kocişlerde sabırsızlanmaya başladılar sanırım :1:
ya esincim test konusunda benimde kafam karıştı açıkçası, özellikle tekrar sordum, siz ekimde geldiniz bana 6 ay gerek yok dedi, hamilelik olmazsa nisanda yaptırırız dedi. banada çok geldi doğrusu. düşünsene allah korusun ya onda bişi çıkarsa, bi de onun tedavisi için mi bekleyeceğiz? ben diyorum ki bu ayı bi bekleyelim. eğer adet olursam öyle yaptıralım :26: inş olmam da tüm bunlara gerek kalmaz hayatım :97:
canım test dediğin spermiogram testimi , siz yaptırmadınızmı :53:bence hemen yaptırsanız daha iyi olmazmı bilmiş olurdunuz en azından neden bekleyeceksiniz ki:26:
herkeslere günaydın arkadaşlarım ,

akşam yine döktürmüş herkes oku oku anca bitti valla

aaa yıldızcım yumurtan catlamıs cok sevındım ınsallah bende cuma gunu hayırlı haberlerle gelırım

sevdecim dün seninle rastlasamadık nasılsın???

esincim baya tecrübe kazanmışssın sen bebeklerden artık senınkıde gelsın artık:49:

ada resmımı koymustum gordun mu??

yaaa evet ya aksam annem soyledı esra hamileymiş diye:52: off ya kadıncagızda beklıyor bakalım bu ay olacakmı dıye:1:
canım bakayım şimdi akşam giremedim.
ne guzel yemekler yaptın demı offf allahtan tokumda canım cekmıyor ama dun ne yalan soylıyım bıraz actım acaba menusunde ne var dıye dusunmedım degıl hanı:56:

evet ya bızım esradan ne eksıgımız var bakalım hayatım ben bu aydan pek umıtlı degılım nedense
ama tabıkı genede hayırlısı dıyorum dun aksam esımle konusuyoruz acaba asılama mı yaptırsak dedım yanı sonucta allahın bılecegı sey olmazsa onda da olmaz olursa boylede olur dıyor aslında haklı ama
ıste adanınkı tutunca aaa bak hemen hamıle kalırız bızde dıye ınsan heveslenıyor :26:
senin eşinin tahlileri tam mı şekerim ? Valla ben tutmaz diyordum bi yandan da Allahım çatladığını bile gördük sanırım bu ay gelecek dedim , çok şükr tuttu ben mutlaka tavsiye ederim kızlar ,
ayy canım dün canın çekti demekkk... çokta ahım şahım özenmediydim aslında.. ezogelin çorba, orman kebabı ve şehriye pilavı vardı :27:
sen niye bu aydan ümitli değilsin.. ev ödevlerinize çalışamadınız mı kuzum ...
evet aşılama benimde aklıma geliyor ama eşime diyemiyorumm.. inşallah hayırlısıyla tez vakitte hamile kalırızz :58:
sen evdesin dimi şu anda :97:

evdem maşallah iyiki özenmemişsin, özensen neler yapacaktın kim bilirr aboooo:52: canımcım ben aslında hep aklımdan geçiriyordum seni ve narı , deneseniz şu aşılamayı , bellimi olur canımcım, boşuna klomen kullanıp yumoşlarını azdırmamış olursun , klomen bile belli bi süreden sonra zararlı biliyorsun. Benim nacizane fikrim tabi bu, aşılamada mesafe kısalmış oluyor arada spermciğin başına gelebilecek riskler de azalmış oluyor, bi çıtlatsan kocişine :26: benim yumoşum olmuyordu birde biliyosun ama maşallah senin şansın daha fazla bence :26: bu arada ben hikayemi yazmıştım sen onunla ilgili bişey yazdınmı görmedim de:26: sayfaya ekledin mi bakmadım da

adacım sahi sen hikayeni yazmıştın okudum ama arka sayfalara geçince unutmuşum.. hemen alıp yapıştırıyorum canımm..

şu aşılama konusuna gelince... mevlam o aşamalara getirmesin bizi inşallah.. nedense bana soğuk geliyor gülüm yaa..sende tutunca çok hevesim arttı ama bilmiyorum :26:

adacım sahi sen hikayeni yazmıştın okudum ama arka sayfalara geçince unutmuşum.. hemen alıp yapıştırıyorum canımm..

şu aşılama konusuna gelince... mevlam o aşamalara getirmesin bizi inşallah.. nedense bana soğuk geliyor gülüm yaa..sende tutunca çok hevesim arttı ama bilmiyorum :26:

evet cicim yazmıştım hikayemi bak:27: İnşallah cnaım keşke sorunsuz hemencik hamiş kalabilsek , inşallah aşılama işlemine gelmeden gelir bebişin, Neden soğuk bakıyorun canım ,bi sebebi varmı ?

İnan belki gereksiz düşünüyorsun diyeceksiniz bana ama ben şimdiden diyorum zor oluyor ya 2. bebiş ne olacak acaba diye , belkide ben çok aceleciyim bilmiyorum ya da iyiki acele etmişim diyorum şimdide, yoksa heray hüsrana uğramak ne demek olduğunu çok iyi biliyorum , daha çok üzülürdüm bazen eşimle de konuşuyoruz da çok şükür çok hızlı ilerledik biz diyorum. Millet de şimdiden bana bak kocan tek çocuk şöyle en az 3 çocuk yapın diyor hee dedim patır patır doğuruyorum da

evet haklısın canım..
benimde dün doktorun verdiği duphaston isimli ilaç bitmiş oldu... ilaç bittikten sonra 7 gün içinde hastalanmazsan gel dedi doktor...
benim beklenmeyen adetim cuma günü zaten..

ne ilacı kullanmıştın sen geçen ay bide ovulasyon kiti mi kullanmıştın.. nasıl memnun kaldın mı ondan yıldızcım:26:

ay hadi bakalım ilacın da bitmiş, şimdi hatalanmazsan gebelikte olabilir demi ama? bana geçen ay sadece progestan vermişti hayatım, gene verdi, rahim duvarım kalın değilmiş ondan veriyomuş güçlendirsin diye.. ben geçen ay medismart ovulasyon kiti kullandım, tam da gününü tespit etti, hoş sonuç ortada bebiş gelmedi ama, doktora gittiğimde söylediği tarihle, kitte çıkan sonuç aynı tarihlerdi. gayet memnun kaldım. bu ay özellikle yapmadım. zaten biliosun bu ay sürekli doktordaydım.

İnşallah hayırlı sonuçlanır canım sabırsızlıkla bekliyoruz.
Esin canım evde olunca bi ara bende izledim esra erolu hatta tam konuşurken denk geldi , konuşması beni çok etkiledi ama benim bile gözlerim doldu, Rabbim isteyen herkese nasip etsin, üzme sen kendini bak tedaviniz devam ediyor çalışmalara yeni başladınız sayılır. Bu arada yeni mi evlenmiş bu esra erol:26:

canım çok geçmiş olsun dikkkat et kendine, sıcak tut ayaklarını falan. Yumoşunun çatlamasına çok sevindim yaa bak ne kadar güzel maşallah kendi çatlayıvermiş.

inşallah cnaımmm

canım test dediğin spermiogram testimi , siz yaptırmadınızmı :53:bence hemen yaptırsanız daha iyi olmazmı bilmiş olurdunuz en azından neden bekleyeceksiniz ki:26:

canım bakayım şimdi akşam giremedim.

senin eşinin tahlileri tam mı şekerim ? Valla ben tutmaz diyordum bi yandan da Allahım çatladığını bile gördük sanırım bu ay gelecek dedim , çok şükr tuttu ben mutlaka tavsiye ederim kızlar ,

evdem maşallah iyiki özenmemişsin, özensen neler yapacaktın kim bilirr aboooo:52: canımcım ben aslında hep aklımdan geçiriyordum seni ve narı , deneseniz şu aşılamayı , bellimi olur canımcım, boşuna klomen kullanıp yumoşlarını azdırmamış olursun , klomen bile belli bi süreden sonra zararlı biliyorsun. Benim nacizane fikrim tabi bu, aşılamada mesafe kısalmış oluyor arada spermciğin başına gelebilecek riskler de azalmış oluyor, bi çıtlatsan kocişine :26: benim yumoşum olmuyordu birde biliyosun ama maşallah senin şansın daha fazla bence :26: bu arada ben hikayemi yazmıştım sen onunla ilgili bişey yazdınmı görmedim de:26: sayfaya ekledin mi bakmadım da

saol tatlım çok teşekkür ederim, kalın giyindim zaten, kombiyide sonuna kadar açtım şimdi daha iyiyim hayatım. yumurtamda çatladı hayırlısıyla, bi de hayırlı sonuçlar alsak çok daha mutlu olucam :97: evet cnm bahsettiğim test spermiogram testi, doktora sölememe rağmen ısrarla nisanda yapalım dio:26: iyice kafam karıştı doğrusu, allah korusun ya eşimde de bi sorun çıkarsa bi de onu mu beklicez :44: olmadı eğer hastalanırsam bu ay, dışardan yaptıralım diorum en azından içimiz rahat eder.

yıldızcım mutlaka dışarda da olsa yaptırın spermiogram testini, en kısa sürede bebiş istiyoruz biliyorsun bunu bildiğiniz halde neden nisana kadar bekleyesiniz ki. İçiniz rahatlamış olur en azından, inşallah bi sorun yoktur ama biz tedbiri elden bırakmayalım.:71:

yıldızcım mutlaka dışarda da olsa yaptırın spermiogram testini, en kısa sürede bebiş istiyoruz biliyorsun bunu bildiğiniz halde neden nisana kadar bekleyesiniz ki. İçiniz rahatlamış olur en azından, inşallah bi sorun yoktur ama biz tedbiri elden bırakmayalım.:71:

doğru sölüyosun canım, hastalanırsam ki inş hastalanmam, bunu halletmek lazım hemen. bi de bunun için zaman kaybetmeyelim ve tedbirli olalım canım haklısın...

adacım ilk sayfanın güzelelrinden oldun sende :71:
ben o işlemden korkuyorum galiba adacım .. tam olarak kendimede açıklayamadığım sebepleri olabilir :26:

yıldızcım benim kullandığım ilaçta progestan türevi bi ilaç.. 10 gün kullanacaksın demişti doktor. işte dün bitti.. bakalım..
ben daha önce progestan kullanmıştım ilk kez bu ay duphaston kullandım..
sana kaç gün kullan dedi doktorun ?

ben o işlemden korkuyorum galiba adacım .. tam olarak kendimede açıklayamadığım sebepleri olabilir :26:

yıldızcım benim kullandığım ilaçta progestan türevi bi ilaç.. 10 gün kullanacaksın demişti doktor. işte dün bitti.. bakalım..

adetin 15. günü başla, günde 3 tane, 1 kutuyu bitir dedi canım, 10 gün yapıo o da. aynı seninkiyle yani

günaydın canlarım nasılsınız ben bugün geç kaldım

sevdecim haklısın canım eğer eşin ağırsa :51: herşey söylenmez öğrenip öğrenip geliyosun bu ne saçma felan der ki sizin bide kızınız var ve gayet normal olduya hiç ikna olmayabilir aşılamayı felan gerçekten düşünebişrsin amaeşinmi soğuk bakıyor o duruma inşl hiç grek kalmadan gelir hemen bebişin daha fazla bekletmeden

yıldızcım çok geçmiş olsun hayatım akşam bıraktığımda bişeyin yoktu :26:dün ıslandın demek çok dikkat et kendine bol bol c vitamini felan al

adacım evet canım esrada evlenmşişti temmuz yada ağustos olması lazım kendi programında yaz tatiline girmeden bende izlememde aslında böyle zamanlarda denk geliyor sanırım bide onu açınca komşumun oğlu oynamaya başlıyor eğleniyorum bende:62:

halev daha gelmemiş doktordan bakalım bugün ne gelecek yumoşların boyutu

ranacım demek annen bu ay senden bekliyor bişeyle inşl beklediği haberi verirsiniz bu ay onlarda bizim kadar heyecnlı ben anneme günüm geçiyor dediğimde kadıın 2gün boyunca yatamadım kemiklerim titredi heyecandan diyo niye felan diyorum bu bebek farklı bu sizin olacak diyor:16:

unuttupum bişeyler varsa hatırlatın olurmu canlar

teşekkür ederim canım tez zamanda kendinide ilk sayfaya eklersin inşallahhhh:52: Sanırım orkun spekulum takılmasından dolayı dimi ?
günaydın canlarım nasılsınız ben bugün geç kaldım

sevdecim haklısın canım eğer eşin ağırsa :51: herşey söylenmez öğrenip öğrenip geliyosun bu ne saçma felan der ki sizin bide kızınız var ve gayet normal olduya hiç ikna olmayabilir aşılamayı felan gerçekten düşünebişrsin amaeşinmi soğuk bakıyor o duruma inşl hiç grek kalmadan gelir hemen bebişin daha fazla bekletmeden

yıldızcım çok geçmiş olsun hayatım akşam bıraktığımda bişeyin yoktu :26:dün ıslandın demek çok dikkat et kendine bol bol c vitamini felan al

adacım evet canım esrada evlenmşişti temmuz yada ağustos olması lazım kendi programında yaz tatiline girmeden bende izlememde aslında böyle zamanlarda denk geliyor sanırım bide onu açınca komşumun oğlu oynamaya başlıyor eğleniyorum bende:62:

halev daha gelmemiş doktordan bakalım bugün ne gelecek yumoşların boyutu

ranacım demek annen bu ay senden bekliyor bişeyle inşl beklediği haberi verirsiniz bu ay onlarda bizim kadar heyecnlı ben anneme günüm geçiyor dediğimde kadıın 2gün boyunca yatamadım kemiklerim titredi heyecandan diyo niye felan diyorum bu bebek farklı bu sizin olacak diyor:16:

unuttupum bişeyler varsa hatırlatın olurmu canlar

bu yaz evlenmiş ha:52: demekki hemen istemişler bebiş,konuşması etkilemişti beni de:58: Hyaırlısını versin Rabbim inşallah.

Back