Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

ayy kızlarrr bööyle içim doldu taştı bu kızları görünce.. her birinize hayran oldum bacılarım iyiki topişime toplanmışsınız sağolun...
herkes ne kadar güzel mevlam tek tek yakıştırmış goncalarınızla maşallah bacılarıma eniştelerime.. mutlu mutlu geçinin yimeyin birbirinizii he

yazdık bakalım yorumlarımızı, maşallah çok tatlısınız, allah mutluluğunuzu daim etsin esincim
çok sağol canımcım hepimizinkini inşl
esincim seni de gördük maşallah allah nazarlardan korusun eşinle birlikte çok yakışmıssınız.

allah bu evliliğe tez zamanda bir bebek nasip etsin inşallah
sağol hayatım amin bize bi bebek lazım oda bu ay'lazım
kızlar ben gezmelere gider, ordan da doktora inşallah hayırlı haberlerle gelirim akşama, dualarınızı eksik etmeyin canlarım, öpüldünüz kocaman

iyi gezmeler canım inşl kist mist kalmamıştır

yıldızcım bugün ikimizde doktor yollarında olucaz hayırlı haberler getirelim inşallah......

kızçelerim ben şimdi çıkıyorum.. burda bi arkadaş ev almıştı içinde dua okutacakmış ona bi gideyim. sonrada goncam gelip alcak beni doktora gitcez.. akşama yazarım inşallah sizlere...

adacım gelirse çok selam söyleyin.. çok merak ettim onu.. içimde tuhaf korkular var.. sağ salim gelsede iyi olduğunu duysak

ayyy demek duygulandın eee tabii sen şimdi topik annesi oluyosun sende iyiki bu topiği açmışsın canım maşallah herkes çok uyumlu eşleriyle allah nazarlardan saklasın tatlı tatlı yiyelim yinede arada kocişlerimizi evliliğin tuzu biberi

güle güle git canım sende güzel haberlerle gel afdayıda merak etme şekerim allahın izniyşe herşey yolundadır kalbini ferah tut patronları yoktuuya bütün iş ona kalmıştı onlarla uğraşıyodur en azından böyle düşünelim bian önce gelip haber verir inşl bize

tamam kuzum güzel haberlerle gelirsin inşallah Esinin dediği gibi Adanın patronları yoktu kesin onların işleri de ona kalmıştır koşturuyordur iyi düşün iyi olsun canım

ivet bencede yoksa tadı çıkmaz evliliğin

canlar ben çıkıyorum yılbaşı kokteylimiz var yarında dra gidicem öğleye doğru görüşürüz öptüm hepicinizi

kızlarr geldim baktım kimsecikler yok, kendi kendime yazayım gelince okursunuz diye düşündüm
ve şimdilik müthiş haber kistim yokolmuş
ve yumoşum oluşmuş çatlama 22 mm ile 25 mm arasında oluyomuş, ve benim 21.9 çıktı. çok iyi dedi, çok güzel gelişmiş dedi. pazartesi tekrar çağırdı. çatlama olmuşmu diye bakacakmış, eğer olmadıysa çatlama iğnesine başlıcakmışız. çünkü biliyosunuz benim sol yumurtada çatlama olmadığından kist yapıyodu, bu ay bakalım olcak mı dedi, olmazsa da iğne olman gerekiyo dedi.
kızlar dua edin de kendiliğinden çatlasın iğneye gerek kalmadan.... ve bebişimiz ocak ayında ben geldim desin:97::97::97:
sevdecim seninde hayırlı haberlerini bekliyorum güzelim...

Son düzenleme:

cancağızım çok sevindim kistinin gittiğne yumoşlarıda malşallahım var si çalışmalara başlayın bakem pazarteside gittiğinde inşl yumoşun çatlamış olurda iğneye gerek kalmaz gelsin bebişler 2011 ocağında göbişlerimize
sevdede versin güzel haber tam olsun

canım benim çok sağol, bende çok mutluyum tek korkum çatlamaması geçen ay olduğu gibi:26:
doktorumuz saolsun çalışma günlerimizi tayin etti ay halimize baksana esincim yaa özel anlarımıza bile doktorlar karar veriyo artık :44:

eee napacn bizde özeliz bebeklerimizde özel gelmeyi bilmiyolar baksana doktor reçetesiyle ilişki lazım demekki inşl gelirlerse bu şekildede

eee napacn bizde özeliz bebeklerimizde özel gelmeyi bilmiyolar baksana doktor reçetesiyle ilişki lazım demekki inşl gelirlerse bu şekildede
walla pek assolist çıktı bizim topicteki bebişler haa, aman gelsinlerde doktor kontrolüyle olsun napalım, bizimde kaderimiz buymuş

walla pek assolist çıktı bizim topicteki bebişler haa, aman gelsinlerde doktor kontrolüyle olsun napalım, bizimde kaderimiz buymuş

cuk oturdu valla yıdızcım doğru söylüyosun assolistler gelsinlerde artık hayırlısıyla gerçekten kaderimiz buymuş ben böyle yanarken her geçen gün çevremden hamile haberi alıyorum hamile senesi mübarek bi bize denk gelmedi

kızlarrrrr size yeni fotolar ekledim ama ben rananınkileri göremedim bide ada kaldı görmediğimiz. nerde hakkaten o yaaa
yıldızım gözn aydın gitti kistler çatlar yumurtan kuşum sen içini rahat tut çalışmanı yap gerisini allaha bırak
sevde sen ne haberrlerle döndün yazmamışsın.ay kızlar kocişim ayrılmıyo tepemden yarın konuşuruz öpüyorummmmm

ay sorma esincim ya şuan en yakın 3 arkadaşım hamile 2 side doğurdu. maşallah millet çatır çatır yapıo anacım bi tarafım onlar için çok seviniyo, diğer tarafımda neden bizim olmuyo demekten kendini alamıo maalesef :26: kısmet bakalım bizimde zamanı bi yerlere yazılmıştır, hepberaber bekleyecez canımcım napalım

narcım çok saol, inşallah kendiliğinden çatlayacak die beklemekteyiz bizde:26: fotolara bakamadım daha, şimdi bakıcam, walla adayı bende çok merak ediyorum kızlar ya, hiç bu kadar uğramamazlık yapmazdı, umarım herşey yolundadır.
sevde de yok ortalarda, naptı ki acaba, nasıl geçti? hadi sen git kocanla ilgilen şeker, erkekler ilgi bekler

tmm canım ben bi koşu gidip bakayımrana 1 tane yükledi baktık geri çekti sonra tekrardan yükleyecek ada bugün uğrayamadıki yüklesin fotoları yarın gelir inşl hadi sen git kocişin yanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…