• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

gunaydın arkadaşlaırm bugun bende takıp ıçın gıttım ve başlattık takıplerı
klomen verdı doktor yarın başlıyacam bakalım cuma gunu gene gıdıcem hapı beş gun kullanacam onadan sonra nolcak bı fıkrım yok yale :)bana söleyın noluyo kızçeler bundan sonra
selam canım,
herhangi bir sorun çıktımı kontrollerinde?sonrasında hormon kontrollerin falan olur ve yumurta takibi yapıolar genellikle, hayırlısıyla 2011 de hamiş haberlerini alırız inşallah

yok canım bı sorun çıkmadı alltan muayene :S üç kere hemde :s ama hormon yapmadı ya sadece hap verdı bende anlamadım soramadımda o anda dalgınlığıma geldı valla

˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛.*★2011★ YENİYIL'DA★* 。*˛.
˛°_██_*.。*./ ♥ \ .˛* .˛。.˛.*.★*HERŞEY*★ 。*
˛. (´• ̮•)*.。*/♫.♫\*˛.* ˛_Π_____.♥GÖNLÜNÜZCE OLSUN♥ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. *。2011
*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ ...★..***

:16: :16: :16: :16: :16: :16: :16:
:emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:
:69: :69: :69: :69: :69: :69: :69:
sanada mutlu yıllar canım
klomen verdı doktor yarın başlıyacam bakalım cuma gunu gene gıdıcem hapı beş gun kullanacam onadan sonra nolcak bı fıkrım yok yale :)bana söleyın noluyo kızçeler bundan sonra

günaydın canım hoşgeldin aramıza hayırlı olsun takibin sonu bebekli olsun inşl

:emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:
canım süper olmuş işallah herkesin dilekleri gerçek olur bu yıl
canım hoşgeldin şimdi yumurtalarını geliştiriyor o ilaçla. sonra bakcak istenen büyüklükteyse muhtemelen çatlatma iğnesi vercek ve ilişki günlerini belirleyecek. bu arada hormona ve sperme bakılması lazım
kızlarrrrrrr nereye gıttınız yalnız kaldım topikteee:1:

canım bugün yılsonu ya herkesin telaşı ve işleri var sanırım pek toplanamadık

canım süper olmuş işallah herkesin dilekleri gerçek olur bu yıl

canım hoşgeldin şimdi yumurtalarını geliştiriyor o ilaçla. sonra bakcak istenen büyüklükteyse muhtemelen çatlatma iğnesi vercek ve ilişki günlerini belirleyecek. bu arada hormona ve sperme bakılması lazım

canım bugün yılsonu ya herkesin telaşı ve işleri var sanırım pek toplanamadık

canım eşim çalıştığı için malesef gelemedı benle ama sperm testı vardı 3 ay öncekı yalnız baktı genede ama cumaya gıdıcem hormona bakması gerekıyomuydu bugun yoksa bıdahakı gıdısımdemı bakacakkı

hadi gözümüz aydın canım, inşallah 2011 hepimizin senesi olur, bebişlerle birlikte

inşallah canım inşallah

yetiştim kızlar geldim bende
halevcim maşallah şekerim herşey yolunda gdiyor gayet güzel yumoşlar gelişiyor onlardan birisi bebeiş olsun bu ay inşl

evet güzelim çok şükür iyi gidiyor inşallah sonuna kadar güzel gider Allahın izniyle

ne kadan güzel bi kutlama o öyle sağol canım

yaaa canım çoksevindim hadi gözün aydın her aşaman böyle güzel böyle iyi habelerle olsun işallah

sağol Narcım inşallah

kızçelerim öyle aniden çıktım konumda yarım kaldı kusura bakmayın.. hemen devamını yazıyorum...

...
doktora tahililleri verdim şöyle bi baktı uzun uzun :68:
progestanın daha yüksek çıkmasını bekliyordum dedi.. bende çatlama olmamış herhalde değil mi dedim... az bi değer çıkmış belki yeni çatlamışta olabilir bi bakalım dedi
sonra karnımdan ultrasonla baktı. daha ultrason cihazını değdirdi bastırınca karnım nasıl acıdı. demiştim yaz sizlerede karnımın içi acıyor diye. zor muayene oldum.....ve tabi hemen yumurtalar göründü kocaman kocaman olmuşlar öyle duruyorlar :43: eyvah çatlamamışlar dedim doktorda evet dedi bunlar çatlamamış.. ve çekti hemen cihazı.. ben üzüldüm diye heralde....
bunlar ağrı yapıyordur sana birliktelikte filan çok dikkatli ol dedi.. bende bunlardan ümidi keseyim mi yani dedim.. ister istemez bi beklenti içinde oluyorum hiç birşey beklemeyeyim mi dedi...
bilemiyoruz bir tanesi belki çatlamış olabilir ama burda birkaç tane var büyüyüp kalan.. istersen sen bu aydan bi sonuç bekleme.. adetin duphaston bitince 7 gün gelmezse mutlaka haberim olsun dedi. ve adet olursamda 5. gün çağırdı..
eğer bana gelmez başka doktora gidersende muhakkak doktoruna söyle sana klomen türü bir ilaç kesinlikle vermesin.. yanetki oluşuyor sende dedi..:59:
çatlamamış yumurtalar adetle atılabilir .. eğer kalırsada ilaç vericem sana dedi..
doğum kontrol ilacı mı yani , önümüzdeki ayda mı kayıp olacak dedim.. yok doğum kontrol hapı vermeyebilirim.. başka ilaçlarda var yumurtlamayı engellemeyip tedavi eden.. bakalım adetin olsun o zaman duruma göre veririz dedi..
öyle üzgün üzgün ayrıldık..

yaaa işte görüyorsunuz bacılarım.. benden bi cacık olmaz :58:

kızçelerim öyle aniden çıktım konumda yarım kaldı kusura bakmayın.. hemen devamını yazıyorum...

...
progestanın daha yüksek çıkmasını bekliyordum dedi.. bende çatlama olmamış herhalde değil mi dedim... az bi değer çıkmış belki yeni çatlamışta olabilir bi bakalım dedi
sonra karnımdan ultrasonla baktı. daha ultrason cihazını değdirdi bastırınca karnım nasıl acıdı. demiştim yaz sizlerede karnımın içi acıyor diye. zor muayene oldum.....ve tabi hemen yumurtalar göründü kocaman kocaman olmuşlar öyle duruyorlar :43: eyvah çatlamamışlar dedim doktorda evet dedi bunlar çatlamamış.. ve çekti hemen cihazı.. ben üzüldüm diye heralde....
bunlar ağrı yapıyordur sana birliktelikte filan çok dikkatli ol dedi.. bende bunlardan ümidi keseyim mi yani dedim.. ister istemez bi beklenti içinde oluyorum hiç birşey beklemeyeyim mi dedi...
bilemiyoruz bir tanesi belki çatlamış olabilir ama burda birkaç tane var büyüyüp kalan.. istersen sen bu aydan bi sonuç bekleme.. adetin duphaston bitince 7 gün gelmezse mutlaka haberim olsun dedi. ve adet olursamda 5. gün çağırdı..
eğer bana gelmez başka doktora gidersende muhakkak doktoruna söyle sana klomen türü bir ilaç kesinlikle vermesin.. yanetki oluşuyor sende dedi..:59:
çatlamamış yumurtalar adetle atılabilir .. eğer kalırsada ilaç vericem sana dedi..
doğum kontrol ilacı mı yani , önümüzdeki ayda mı kayıp olacak dedim.. yok doğum kontrol hapı vermeyebilirim.. başka ilaçlarda var yumurtlamayı engellemeyip tedavi eden.. bakalım adetin olsun o zaman duruma göre veririz dedi..

canım benim üzme kendini yaaaa biliyorsun ki hayırlısı oluyor her zaman drun yinede olumsuz bişi konuşmamış hep rahatlatmaya çalışmış seni bence bu druna devam et sen ve sakın kendini üzüp dahada strese sokma diğer hormonlarının dengesini bozma lütfen bunlarıda atlatacaksın merak etme kuzucum

bu arada drum aradı canlarrrrrr Gonal F iğnesine aynı dozda devam edicem üstüne yumoşları baskılamak için cedrotide iğnesinide yaptıracakmışım 3 gün böle devam edicek pazartesi de kontrol için gel dedi hadi hayırlısı canlarım

canım benim üzme kendini yaaaa biliyorsun ki hayırlısı oluyor her zaman drun yinede olumsuz bişi konuşmamış hep rahatlatmaya çalışmış seni bence bu druna devam et sen ve sakın kendini üzüp dahada strese sokma diğer hormonlarının dengesini bozma lütfen bunlarıda atlatacaksın merak etme kuzucum

evet canım kısmetten ötesi yok... bu doktora giderim heralde tekrar.. böyle şeylerde doktor değiştirmek pek iyi değil galiba.. ben 3 klomenide 3 farklı doktorda kullandım.. ama sonuç malesef böyle oldu.. bakalım önümüzdeki ay nasıl bi tedavi uygulayacak... gerçi ben önümüzdeki aydan hiç ümitli değilim çünkü önce bi rahim kendine gelmesi lazım... içerisi baloncuklarla dolu...:59:

halevcim senin haberinede çok sevindim canım maşallah ilacına çok olumlu tepki vermişsin.. herşey sonuna kadar böyle yolunda gitsin inşallah gülüm

evet canım kısmetten ötesi yok... bu doktora giderim heralde tekrar.. böyle şeylerde doktor değiştirmek pek iyi değil galiba.. ben 3 klomenide 3 farklı doktorda kullandım.. ama sonuç malesef böyle oldu.. bakalım önümüzdeki ay nasıl bi tedavi uygulayacak... gerçi ben önümüzdeki aydan hiç ümitli değilim çünkü önce bi rahim kendine gelmesi lazım... içerisi baloncuklarla dolu...:59:

halevcim senin haberinede çok sevindim canım maşallah ilacına çok olumlu tepki vermişsin.. herşey sonuna kadar böyle yolunda gitsin inşallah gülüm

ama güzelim o baloncuklar günü gelince orta yerinden çatlayıp içini spermcikle doldurup sana bebiş kızına kardeş nasip edicek böle güzel şeyler düşün be güzelim hemen koyverme kendini biz nelerle uğraştık bunumu atlatamayacağız değil mi :48: yavlum çık şu kasvetli havadan bakem yeni yıla böle girilmez lütfen amaaaaaa:22: dövelim yoksam toparlan bakem:45:
teşekkür ederim evet iğnelere güzel cevap verdi yumoşlarım çok şükür ki inşallah hep böle devam edicek inşallah Allahımın da izniyle bu arada dün itibariyle kocişimi keçiboynuzu kürüne başlattım hadi hayırlısı:52:

yavlularım sizün için bir bilgiyi paylaşmak istedim başka topikte arkadaş paylaşmışş

Polen kısırlarda da en önde gelen bitkisel gıdalardan biridir. Kısırlık tedavisinin en güç olanı sinirsel kaynaklı hormonal olan şeklidir. Kadın ve erkek beyninin ortasında bulunan nohut büyüklüğünde ki hipofiz bezi, belli zamanlarda kadınlarda yumurtalıklara, erkeklerde ise husyelere, omur ilik sinir telleri kanalı ile emir vererek yumurta ve sperm üretmelerini sağlatır. Korku, şok, stres, beyin özrü veya hastalıkları gibi nedenlerle hipofiz bezi bu görevini yapamaz ise kadında "ovülasyon yokluğu", erkekte "azosperm" denilen canlı sperm yokluğu ile kısırlıkları ortaya çıkarır. Dozajlı ve kaliteli bir Polenle birlikte alınan arısütü, kestane balı ve çörekotu, vücuda hem olağanüstü doğal protein, aminoasit, vitamin, mineral sağlayarak destek vermekte ve beyinde hipofiz bezindeki "Spazm"ı çözerek yumurta ve canlı sperm üretimini sağlamaktadır.

...

tatlım sakın ama sakın üzmüyosun kendini, aynı benim yaşadığım durumun bi benzerini yaşıyosun şuanda, şanslıın ki benimkiler gibi kist oluşmamış sende, doktorunda çok güzel açıklamış durumu, bencede doktorunu değiştirme hayatım. hemen doğum kontrol vermiolar, hatırlasana ben gittiğimde küçüldüğü için kistler fitil vermişti ve bu şekilde hallettik sorunu, seninde böyle olur heralde canım. bende hastalanınca 5. gün gitmiştim biliyosun. kısmetten ötesi yok güzelim biliyosun, canını sıkıp dengeni bozma sakın hayatım. nelerle uğraşıyoruz biliosun ama unutma ki en kısa zamanda allahın izniyle bugünlerimizin yerine bebişlerimizin sağlık durumunu konuşuyo olacağız inşallah :97: yeni yıl, yeni bebeler ve yeni mutluluklar getirecek hepimize... :81:

bu arada drum aradı canlarrrrrr Gonal F iğnesine aynı dozda devam edicem üstüne yumoşları baskılamak için cedrotide iğnesinide yaptıracakmışım 3 gün böle devam edicek pazartesi de kontrol için gel dedi hadi hayırlısı canlarım
süper cnm ilaca tepki vermişsin, çok sevindim walla, hadi gözümüz aydın :34:

yavlularım sizün için bir bilgiyi paylaşmak istedim başka topikte arkadaş paylaşmışş

Polen kısırlarda da en önde gelen bitkisel gıdalardan biridir. Kısırlık tedavisinin en güç olanı sinirsel kaynaklı hormonal olan şeklidir. Kadın ve erkek beyninin ortasında bulunan nohut büyüklüğünde ki hipofiz bezi, belli zamanlarda kadınlarda yumurtalıklara, erkeklerde ise husyelere, omur ilik sinir telleri kanalı ile emir vererek yumurta ve sperm üretmelerini sağlatır. Korku, şok, stres, beyin özrü veya hastalıkları gibi nedenlerle hipofiz bezi bu görevini yapamaz ise kadında "ovülasyon yokluğu", erkekte "azosperm" denilen canlı sperm yokluğu ile kısırlıkları ortaya çıkarır. Dozajlı ve kaliteli bir Polenle birlikte alınan arısütü, kestane balı ve çörekotu, vücuda hem olağanüstü doğal protein, aminoasit, vitamin, mineral sağlayarak destek vermekte ve beyinde hipofiz bezindeki "Spazm"ı çözerek yumurta ve canlı sperm üretimini sağlamaktadır.
güzel bilgiymiş saol paylaşımın için hayatım

kızlar takip için bı ödeme yapılıyo deılmı bende ıstedılerde oyuzden soruyorum
canım ben ilk gitmem de verdim, sonra almadı, en son kontrolümde verdim bide. sürekli ödeme almıyor, ama herkesinki böylemi bilemem :26:

kızlar takip için bı ödeme yapılıyo deılmı bende ıstedılerde oyuzden soruyorum

benim bildiğimde 10günü geçmeden ücret almıyorlar canım ben hep ilk gittiğimde veriyordum sonrasında da almıyorlardı

süper cnm ilaca tepki vermişsin, çok sevindim walla, hadi gözümüz aydın :34:
güzel bilgiymiş saol paylaşımın için hayatım

sağol canım Allahım yüzümüzü soldurmasın inşallah

benim bildiğimde 10günü geçmeden ücret almıyorlar canım ben hep ilk gittiğimde veriyordum sonrasında da almıyorlardı

sağol canım Allahım yüzümüzü soldurmasın inşallah
amin inşallah cnm, ada geldi göründü gitti, inşallah herşey yolundadır

Back