inşallah hayırlı haberlerl dönersin canım bence gitmiştir kistein.. hatta bugün sana el sallayan yumoşlar bile görebilirsinnn
canım ben dediğim şekilde yapıyorum.. istersen tamamen sil yeniden başla olaya:26:
canım önce albüme resim ekle butonuna basıp dosya ekle butonuna basıyorsun. resmi kendi bilgisayarından seçtikten sonra upload files butonuna basıyorsun ve o mavi olup aktarım tamamlanınca içeriği ekle yazısına basıyorsun. ahanda oldu
canım bende böyle yapıyorrum şimdi dosyada hazır fotolarım amaiçeriği ekle yazısını bulamadım göremedim ben rananında dediği gibi benim yaptığım şekilde 1 foto çıkıyo içine bakıyorum hiç bişe yok
bi güzel resmi daha görmüş bulunuyoruz, ama daha da fotolar bekliyoruz ranacım ona göreetamam benımkı oldu bakabılırsınız
ben gördüm ben gördümhani kız nerde
yinemi gözükmüyor yaaa
yazdık bakalım yorumlarımızı, maşallah çok tatlısınız, allah mutluluğunuzu daim etsin esincimoleyyyy yaptımya ben o temel yükleyicilere basmıyomuşum ama düğün fotomdan koyamadıyaaaa büyük geldi hata oluştu nese şincilik bunlar kızlar hizmete sunduğum tanıyın bkem benide
kızlar ben sevdim valla bu foto işini
rana neden kaldırdın kız resmini, bi çiçek kalmış geride
tamam şekerim beklioz yenilerinikaldıracagım demıstım zaten problem oluyorda bende ama yenı resımler olunca koyarım yıne
ohh 4. iğnemizde bitti, kaldı 6 tane, sular seller gbi onlarda geçsin, sonra gelsin bebişler
ay canım benim o senin güzelliğin, çok teşekkür ederim. walla izin bitti bile haklısın ama sabah eşime kaltım kahvaltı hazırladım, birazcık döndüm tabii hemen uyuyamadım, sonra uyuyunca kalmışım bu saate wallaayy daha doktora gidicem walla dualarınızı eksik etmeyin canlar, kalan kistte gitmiş olsun ve yumoşlarım büyüsün noolur:44:
az sizle lak lak edem, sonra az gezmeye çıkarım sonrada doktora.. ooh bugünü de bitiririm
oleyyyy yaptımya ben o temel yükleyicilere basmıyomuşum ama düğün fotomdan koyamadıyaaaa büyük geldi hata oluştu nese şincilik bunlar kızlar hizmete sunduğum tanıyın bkem benide
kaldıracagım demıstım zaten problem oluyorda bende ama yenı resımler olunca koyarım yıne
kızlar ben gezmelere gider, ordan da doktorainşallah hayırlı haberlerle gelirim akşama, dualarınızı eksik etmeyin canlarım, öpüldünüz kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?