valla yükledim yazısını görünce hemencik açtım ama senin hızına yetişemedim sevdecimm
adacım son 2 aydır benimde göbeğim çıkmaya başladı yaa.. hatta cumartesi gecesi misafirlerimiz vardı , sen hamilemisin kız önceden göbeğin hiç yoktu dedilerbu gidişat hiç hayra alamet değil
ay yazık kayınbaban ne heveslerle pişirdi adamcık .. yemediysen bile eve alaydın kız gece kalkıp yemek güzel olurducanım sana benden tavsiye bu iştahsızlığın geçene kadar sade maden suyu ile beraber ye yemeklerini. mesela köftenin yanına onu alsan belki daha rahat yiyebilirsin
yetişemezsin tabi canım... tek rakibim TTnet
sende koy kız özledik
ay canım başlamış işte aşermelerin.. bende senin gibiydim akşama kadar bişey yiyemedim. akşam goncam gelirdi adamcazım birşeyler hazırlardı zorla yerdim konra hep beraber banyoya koşardık afedersin anladın sen onu.. çok zor zamanlar geçirdim sonra 4,5 aylık olunca bir iştahım açıldı ne bulduysam yedimabooo gece görsem kusardım afedersin canım , akşam yemeğinde yiyemedim gece nasıl yiyim kızz, eşim yazık hazır pizza falan vardı bi ara çok acıktım onu hazırladı yok kokusu mahvetti beni. Onuda yiyemedim aç aç yattım. Maden suyunu deneyeceğim ama o köfteyi nasıl ağzıma götreceğim iş orasıdaha mide bulantılarım başlamadı bide o başlarsa hep çıkartırsam ne yaparım bilmiyorum. Kokulara karşı hep hassasiyetim vardı zaten , şimdi hepten kötü oldum
vallaöyle canımcım , peki koymaya çalışayım ama benimkiler çıkmıyordu ki ben mi anlamadım bu yeni topiği bilmiyorum. Halevim daha çizelge yapcaz bana haasende koy kız senide özledim
ilk ben gördüm yuppiiiiiiiiiii
halevcim hemencene sözünü tuttun aferim bacıma
maşallah helevcim o zaman, bence kat yakışır öyleyse. Ayy annem ve babam kıyamazdı saçlarıma küçükken hep uzundu , babam bile tokalarımı takardı. Bi ara çok kısa kullandım saçlarımı sonrası hep uzundu benimde.
valla yükledim yazısını görünce hemencik açtım ama senin hızına yetişemedim sevdecimm
vallaöyle canımcım , peki koymaya çalışayım ama benimkiler çıkmıyordu ki ben mi anlamadım bu yeni topiği bilmiyorum. Halevim daha çizelge yapcaz bana haasende koy kız senide özledim
iznimde kimin gözü kaldı çabuk söyleyinnn çalışan bacılar
ofise geldim iznimin ortasında yaa :84::84:
geçmişi okuyup geliom hemencik
ayy canım ya, özel sektörün işi işte .Geri gidecekmisin peki çalışacakmısın.iznimde kimin gözü kaldı çabuk söyleyinnn çalışan bacılar
ofise geldim iznimin ortasında yaa :84::84:
geçmişi okuyup geliom hemencik
canım bende koymuştum ama yinemi çıkmadı yaa, birde sevde koyacaktı, senden de bekliyoruz heeay yıldızcım kesin benim gözümdüür o
ay kızlar kim koydu halevden başka benim işyerinde yok resmim akşam koyarım bakıyım hemen hlaeve
öleyimdir kuzucumm
ben anne baba yanında büyümedim ondan olsa gereksevdeye kimse yetişemez gülüm
ayyyyy daha yapmadın dimi sen dene olmazsa senin bilgilerle ben yaparım
yok canım deneyemedim bende dışarı çıkıyorum akşama kadar giremem belkide, müsait zamanda deniyim ve hikayemi yazacagım aklımda. Sen kimin yanında büyüdün canım :26:
canım bence birkaç gün daha bekle, erken yapmış olursan sonuç beklediğin gibi çıkmayabilir. hayırlısıyla kucağına alırsın inş bebeğinislm anne adayları bende sizin gibi anne olmayı bekleyen birisiyim. 4 aydır yumurta takibim yapılıyor malesef sonuç olumsuz.bu ay değişik bişey oldu.adetim ay 30 çekerse ayın 1nde.eger ay 31 çekerse ayın 31nde adet olurdum her ay düzenli.fakat geçen ay 27 sinde geldi.bu ayda yine yumurta takibim oldu.yumurtalarım çatladı ve beklemeye başladık.ve dün ayın 27 siydi.adetim bugünde geçti hala gelmedi.acaba her ay olduğu gibi ayın 31 mi beklesem test yapmak için yoksa geçen ayın tarihini mi baz alsam bilemedim.lütfen bana yardımcı olun.2,5 yıldır bebek istediğim için bir yanım bekleme test yap diyor öbür yanım test yapıp negaitf çıkarsa yine üzüleceksin diyor.ne yapacağımı bilemiyorum.lütfen yardım edin
günaydın canlarım hayırlı bir gün olur inşallah ,pek kaynatmışsınız bacılar o saate kadar ben 2. posta uykumdaydım , esincim kolay gelsin canım size ben hiç bişey yiyemiyorum hiç de canım istemiyor dün komşumuz verdi de 1 kaşık dahi yemedeim akşam yarım ekmek yedim sadece üstüne bolbol meyve, meyve suyu, eşim bana portakal suyu yapıyor onu içiyorum, Sabah da 1 dilim zorla kızarmış ekmek az zeytin az peynir, bunun dışında hiç bişey istemiyorum. Sanırım zayıflıyorum bende dün drumda dedi sen zayıflıyorsun sanırım diye. Aman zayıflıyım ya evlendiğimde 50 kiloydum şuan 59 kilodayım Allahtan bi taraflarımdan çıkmıyor kilolar, gören inanmıyor zaten 59 olduğuma,
Sevde maşallah canım sen baya uzunmuşsun ben o kadar değilim.
halevcin canım saçların ne kadar uzun , benimde uzun da
Nar gelmemiş akşam , nasıl hissediyorsun kendini canım, ağrın sızın yok dimi.
Yıldızcım sen yine geç kalkarsın artık izinde olunca
walla anacım döktürmüşünüz gene yetişemiom hızınıza, oku oku bitmiyonar canım çabuk gel ortalık resim kaynıyor..sende katıl bakemm
yıldız uyan gız bacım yetişen görüyorrrrrrrrrrrrrr
aşlkolsun narcımay yıldızcım kesin benim gözümdüür o
ay kızlar kim koydu halevden başka benim işyerinde yok resmim akşam koyarım bakıyım hemen hlaeve
evet canım onlarda vardı.. daha başka aklıma gelmedi benim.. kendi profil sayfamızdaki albüm bölümüne ekleriz belki dediydim. ben adayı öyle görmüştüm. şimdi yazarken onun yazdığını hayalş ediyorum iyi oluyor öyle ne bileyim. eşinizle koyun kızlar hee.. çünkü başrolü beraber paylaşıyoruz
bende dünki gibiyim canım.. galiba bugün doktoru arıcam öğlende filan. eğer gel derse bi gidicem bakayım niye baskı var bu kadar :26:
ay canım dimek işe çağırdılar seni kendin nazar etmiş olabilüsün bacımmm
canlar ben resimlere neden bakamıyorum amaaaaaaaaaaaaa
ayy canım ya, özel sektörün işi işte .Geri gidecekmisin peki çalışacakmısın.
canım bende koymuştum ama yinemi çıkmadı yaa, birde sevde koyacaktı, senden de bekliyoruz hee
yok canım deneyemedim bende dışarı çıkıyorum akşama kadar giremem belkide, müsait zamanda deniyim ve hikayemi yazacagım aklımda. Sen kimin yanında büyüdün canım :26:
kızlar bende koydum hadi doluşun bakimmmçok utandım yafffffffff
ada seninkiler yine çıkmamış nasıl yapıyorsun sen bacım be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?