slm kızlar bende çok severim türk kahvesini bizde evlenmeden önce annem ben ablam işimizi bitirir üstüne kahvemizi içerdik şimdie biraraya geldiğimiz her zaman yaparız tabi kahveyi benden başkası yapmaz:96: hep bana atarlar güzelde yaparım ayıptır sölemesi.
narcım seni görmemişim sana da kahve yolliyimbizdede hep bana kalır şekerim kardeşim var üni.ye giden ama o hiç elini sürmez hep benden isterler. ee ben de kendime biraz iltimas geçiyim dimi her gittiğimde cezvenin başında bekle bekle. ondan öyle bir hediye alıyım didim annemlere
narcım seni görmemişim sana da kahve yolliyim
esincim son durumun nasıl hayatım?
sökmüş canım geliyo zaten normaldede aşırı derecede olan bi insan değilim şuandada oluyo ama tek üzüldüğüm ben zaten normal adeti 28gün bekliyorken şimdi bunun böyle gecikmesi altında yatan bir problemin olabilme ihtimali ürkütüyor beni kızlar ne zaman doktora g,tmem gerek bana bir yardımcı olun ne dicem doktora gidince kadınsal olarak kendimi hazırlamam gerekte ondan soruyorum hadi bakem bi ablalık yaın bana
vayyyy kahveciler sizi... madem o kadar güzel yapabiliyorsunuz püf noktalarını anlatın bakem ( laf aramızda pek beceremem de)
sökmüş canım geliyo zaten normaldede aşırı derecede olan bi insan değilim şuandada oluyo ama tek üzüldüğüm ben zaten normal adeti 28gün bekliyorken şimdi bunun böyle gecikmesi altında yatan bir problemin olabilme ihtimali ürkütüyor beni kızlar ne zaman doktora g,tmem gerek bana bir yardımcı olun ne dicem doktora gidince kadınsal olarak kendimi hazırlamam gerekte ondan soruyorum hadi bakem bi ablalık yaın bana
valla canım ben şukadar fincana şu kadar kahve şu kadar şeker diye ölçekli koymam göz kararı ayarlarım kısık ateşte yavaş yavaş pişiririm kaynamaya yüz tutuncada alırım köpüğünü sonra bidaha ocağa veririm biraz daha köpklenir onuda alırım sonra kaynatıp fincanlara afiyetle içilmeye hazır
vayyyy kahveciler sizi... madem o kadar güzel yapabiliyorsunuz püf noktalarını anlatın bakem ( laf aramızda pek beceremem de)
şekerim ben sürekli makinada yapan biri olarak; kahve, şeker ve ardından suyu koyarım ve hiç karıştırmam. makina olduğundan öyle daha çok köpük oluyo ama arkadaşlar nasıl yapıo bilmem :26:
sevdecim benden hızlı çıktı canım aynen dediği gibi 3.günkü ultrason ve hormon tahlilleri önemli ama bence senin gecikmelerin normal yani çok uzun gecikmeler olmuyor herkeste olabilir. kaldı ki hep bu konuyu düşündüğümz için adet olmamaya şartlıyoruz kendimizi biraz. o da gelmiyo haliyle çok takılma buna hayatımsökmüş canım geliyo zaten normaldede aşırı derecede olan bi insan değilim şuandada oluyo ama tek üzüldüğüm ben zaten normal adeti 28gün bekliyorken şimdi bunun böyle gecikmesi altında yatan bir problemin olabilme ihtimali ürkütüyor beni kızlar ne zaman doktora g,tmem gerek bana bir yardımcı olun ne dicem doktora gidince kadınsal olarak kendimi hazırlamam gerekte ondan soruyorum hadi bakem bi ablalık yaın bana
gız bacım anlatsana ne kadar kahveye ne kadar şeker koyuyorsunuz.... aaa bunlar ben beceremiyim diye anlatmıyorlar aaaaa
şöyel söliyim sevdecim bir kişilik olarak yarım tatlı kaşığı yada birazcık daha fazla şeker dolu tatlı kaşığı da kahve bir tane. dolu dediğim ama baya tepeleme koyarım ben az kahve köpürmez çünkü oldumu şekerim bu orta kahve.kesme şekerle iki şeker olur
başladı canımcım başladıayy canım demek başladı tamamen gelmeye...
canım bugün 1. gün olarak sayarsak perşembe günü doktora gitmen gerekir canım... o zaman bakacak yumurtalıklara ve rahime herhangi bi aksilik var mı diye (inşallah yoktur)
ve o gün hormon tahlilleri isticek canım... sen gittiğin zaman doktora bu geçen süreci anlatacaksın.. bebek isteyeli 1 yılı geçtiği için tedaviye başlaması gerekir
esincim benim doktorum öncesini de bildiği için adetin 5. günü çağırmıştı ama ilk defa gidiceksen istersen adetin bittikten sonra git canım. gerçi doktorlar için farketmiyo her şekilde kontrol edebiliyorlar ama kendin huzuruz olursan diye diyorum. bir an önce git de ne olup bittiğini öğrenelim canım. bak ben olmuyo die gittim kistim çıktı ve çok şükür hallettik sayılır. eğer gitmeseydim hala neden olmuyor die düşünecektim.
narcım iltifatın için teşekkürler.. pek marifetli olduğıum söylenemez ama azıcık öyleyimdir
bende aynen sizin dediğiniz gibi yapıyorum.. o zaman benimkilerde normal yani öyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?