Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

biz de canım aynen, ablam, ben ve annem bayılırız kahve içmeye oohh bende içmeyide yapmayıda çok severim. al canm bu da benden gelsin sana kimsecikler yok karşılıklı içelim

narcım seni görmemişim sana da kahve yolliyim

Son düzenleme:
ohhh ellerine sağlık yıldızcım valla demek kahveşer hep bizim ellerimize patlıyor valla benevlenmeden bi ara usanmıştım artık yapmaktan ama şimdi iyiym benim varda küçükte olsa makinam annemlerde yok ordada yapıyorum işte cezvede

esincim son durumun nasıl hayatım?

sökmüş canım geliyo zaten normaldede aşırı derecede olan bi insan değilim şuandada oluyo ama tek üzüldüğüm ben zaten normal adeti 28gün bekliyorken şimdi bunun böyle gecikmesi altında yatan bir problemin olabilme ihtimali ürkütüyor beni kızlar ne zaman doktora g,tmem gerek bana bir yardımcı olun ne dicem doktora gidince kadınsal olarak kendimi hazırlamam gerekte ondan soruyorum hadi bakem bi ablalık yaın bana

vayyyy kahveciler sizi... madem o kadar güzel yapabiliyorsunuz püf noktalarını anlatın bakem ( laf aramızda pek beceremem de )

ayy canım demek başladı tamamen gelmeye...
canım bugün 1. gün olarak sayarsak perşembe günü doktora gitmen gerekir canım... o zaman bakacak yumurtalıklara ve rahime herhangi bi aksilik var mı diye (inşallah yoktur)
ve o gün hormon tahlilleri isticek canım... sen gittiğin zaman doktora bu geçen süreci anlatacaksın.. bebek isteyeli 1 yılı geçtiği için tedaviye başlaması gerekir

vayyyy kahveciler sizi... madem o kadar güzel yapabiliyorsunuz püf noktalarını anlatın bakem ( laf aramızda pek beceremem de )

valla canım ben şukadar fincana şu kadar kahve şu kadar şeker diye ölçekli koymam göz kararı ayarlarım kısık ateşte yavaş yavaş pişiririm kaynamaya yüz tutuncada alırım köpüğünü sonra bidaha ocağa veririm biraz daha köpklenir onuda alırım sonra kaynatıp fincanlara afiyetle içilmeye hazır

esincim benim doktorum öncesini de bildiği için adetin 5. günü çağırmıştı ama ilk defa gidiceksen istersen adetin bittikten sonra git canım. gerçi doktorlar için farketmiyo her şekilde kontrol edebiliyorlar ama kendin huzuruz olursan diye diyorum. bir an önce git de ne olup bittiğini öğrenelim canım. bak ben olmuyo die gittim kistim çıktı ve çok şükür hallettik sayılır. eğer gitmeseydim hala neden olmuyor die düşünecektim.

çok yardımcı oldun sağol

şekerim ben sürekli makinada yapan biri olarak; kahve, şeker ve ardından suyu koyarım ve hiç karıştırmam. makina olduğundan öyle daha çok köpük oluyo ama arkadaşlar nasıl yapıo bilmem :26:

şekerim ben sürekli makinada yapan biri olarak; kahve, şeker ve ardından suyu koyarım ve hiç karıştırmam. makina olduğundan öyle daha çok köpük oluyo ama arkadaşlar nasıl yapıo bilmem :26:

gız bacım anlatsana ne kadar kahveye ne kadar şeker koyuyorsunuz.... aaa bunlar ben beceremiyim diye anlatmıyorlar aaaaa

sevdecim benden hızlı çıktı canım aynen dediği gibi 3.günkü ultrason ve hormon tahlilleri önemli ama bence senin gecikmelerin normal yani çok uzun gecikmeler olmuyor herkeste olabilir. kaldı ki hep bu konuyu düşündüğümz için adet olmamaya şartlıyoruz kendimizi biraz. o da gelmiyo haliyle çok takılma buna hayatım

neeyyyyy senin gibi merifetli hatunun bunu becerememesine hayatta inanmam. şekerim püf noktası soğuk suyla yapılması. ben toz şeker kullanırım birde.. ve de cezvede yaptığım için genelde cezvede herkez pişene kadar karıştırır devamlı ama ben öyle yapmam köpüğü bozuluyor. altını yakmadan bi karıştırırım zaten toz şeker olduğu için erime sorunu da olmuyor. sonra kendşi halinde pişerr . afiyet olsunnnn

gız bacım anlatsana ne kadar kahveye ne kadar şeker koyuyorsunuz.... aaa bunlar ben beceremiyim diye anlatmıyorlar aaaaa

1 kişi için; 2 kesme şeker, 1 tatlı kaşığı kahve ve 1 kahve fincanı su koyarım hayatım.
ne bilem ben anam ölçü sorduğunu

şöyel söliyim sevdecim bir kişilik olarak yarım tatlı kaşığı yada birazcık daha fazla şeker dolu tatlı kaşığı da kahve bir tane. dolu dediğim ama baya tepeleme koyarım ben az kahve köpürmez çünkü oldumu şekerim bu orta kahve.kesme şekerle iki şeker olur

kesinlikle bende bol kahve koyarım tepeleme, o zaman tadı da pek güzel oluyo

başladı canımcım başladı

canım ben bundan7ay önce gittim bi problem varmı diyeadetin 4.günü gittim yumurtalıklarımda bi sıkıntı görmedi yumurtlaman iyi 12.günü gel büyüklüğüna balkalım dedi gittim o zamanda ya 18ya 20mldi ikisinden biri tam hatırlayamadımşimdi gittğimde alttan bakacakya kendimi ahzırlamam gerek o yüzden sordum size ne zaman gideyim diye ben doktor araştırmasına geçim bu akşam

narcım iltifatın için teşekkürler.. pek marifetli olduğıum söylenemez ama azıcık öyleyimdir
bende aynen sizin dediğiniz gibi yapıyorum.. o zaman benimkilerde normal yani öyle mi

narcım iltifatın için teşekkürler.. pek marifetli olduğıum söylenemez ama azıcık öyleyimdir
bende aynen sizin dediğiniz gibi yapıyorum.. o zaman benimkilerde normal yani öyle mi

ee normal o zaman şekerim seninki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…