günaydın bacılar halev sevde pek bi erkencisiniz maşallahhh , iyisinizdir inşallah. Halev Allah kolaylık versin canım ,ilaçları da en uygun şekilde alabilirsiniz inşallah. Sonra da gelsin bebiş
günaydın Adacım iyiyiz tabisi, medicana 580 tl demişti ilaçlara indirimli fiyat olarak, diğer eczanelere sorayım ki medicana ne kadan indirim uygulamış bana onu merak ettim :44:
günaydınnnnnn şekerleerrr amanın ne çok yazmışınız dün canım çıktı okucam diye. halevcim hadi işiniz rast gitsin canım ne güzel eşinle aynı yerdesiniz kolaylık oluyordur.
adacım sevdecim nasılsınız güzeller sevde çalışmalar nası gidiyo tatlım adacım yarın doktor günü heyecan dorukta
pozercim hayırlısı olsun canım hakkında umutlandırmadan gelmiş enazından adetin
esincim nasılsın tam günün ne zaman senin şimdi ona göre beklicezz
benim de adetimin son günü bugün gerçi bu ay b,raz erken bitiyo gibi oldu dün öğleden sonra pek gelmedi. bugün başlar belki çalışmalar kociş sabırsızlanmaya başladı
günaydınnnnnn şekerleerrr amanın ne çok yazmışınız dün canım çıktı okucam diye. halevcim hadi işiniz rast gitsin canım ne güzel eşinle aynı yerdesiniz kolaylık oluyordur.
adacım sevdecim nasılsınız güzeller sevde çalışmalar nası gidiyo tatlım adacım yarın doktor günü heyecan dorukta
benim de adetimin son günü bugün gerçi bu ay b,raz erken bitiyo gibi oldu dün öğleden sonra pek gelmedi. bugün başlar belki çalışmalar kociş sabırsızlanmaya başladı
evet esincim bi görsem içim rahatlayacak bu ağrı beni çok korkutuyor , neden gece ağrıyor birde ya onu merak ediyorum. Sen nasılsın canım, senin gününü sayıyoruz artık inşallah hayırlısıyla gelsin bu ay bebişin.
anladım canım, adetin gelirse mi alacaksın ilaçları ve ilaçlar dışında başka para ödemeyeceksin dimi ?
günaydın canlarım sevdecim dıstık yemedim dındık yedim ben ya,,haleccim allah kolaylık versin canım inşl herşey yolunda gider raporu eline alırsın ilaçlarıda daha uyguna bulursun umarım adacım sen nasılsın canım uyuyabildinmi bu gece son bir gün doktora yarını sabırsızlıkla bekliyoruz narcım benim tam günüm 25i cumartesiye denk geliyo bakalım
sağol sevdecim inşallah aksi bişi çıkmaz Allahın izniyle... evet kocişimle aynı üniversitedeyiz ama ayrı binalarda çalışıyoruz kendi güvenlik ben memurum... ilaç isimlerini verdiler canım çünkü raporu reçetesiz çıkarmıyorlarmış (ilaçlarım Gonal F 450, Cedrotide 0,25, Ovitrelle 250, Crmone jel)
canım biraz belim ağrıyor içten içe bu belirtimi bilemem adet belirtiside olur bide sık idrar devam kocişim dün hiç sormadı annemle ablam sorup durdular ablamla geçen ay aynı gün hastalandık bu ay o olalı 3gün oluyoya eşimin dünden beri keyfi pek yok konuşmaya mecali yok benimde öyle valla sesizce birbirimize sarılıp destek oluyoruz o kadar
ay kızçelerim iki dakka kayboldum hepiciğiniz toplanmışsınız da kaybolmuşsunuz bileeee
halev canım sen adeti bekle yinede ilaçları almak için dimi canım.. belki gerek kalmaz gız bacım güzel Allahımın işi belli olmazzz
kızlar evet hastayım ama o çalışma vakti gelince vahşi cazibe haline geliveriyorum..:87: tabi elimde mendilimde oluyor ama olsun
evet canım çok az kaldı Allahın izniyle görelim yarın, evet cnaım bende çok araştırdım kan yada leke yoksa sorun olmaz diyorlar ama, işte zor geldi ya çok tedirginim , dularınızı bekliyorum miniğimiz bizimle olsun teyzeleri .ay kızçelerim iki dakka kayboldum hepiciğiniz toplanmışsınız da kaybolmuşsunuz bileeee
halev canım sen adeti bekle yinede ilaçları almak için dimi canım.. belki gerek kalmaz gız bacım güzel Allahımın işi belli olmazzz
adacım evet bir gün bile kalmadı artık senin yarın bu vakitler öğrenmiş olursun her şeyi.. inşaallah bi aksilik yoktur güzelim.ç. olsaydı zaten lekelenmelerin olurdu. hiç aklını yorma öyle şeylere Allah korusun
narcım klomen ve iğne oldun ya o yüzden adetin az geliyor tatlım.. bide çok koyudur eminim. benimde 5. günü bitmişti.. çalışmalar hemen başlayınca bu ay hiç bitmiyor kızlar yaa.. yumurta zamanına kadar çok fazla çalışmamak lazım aslında.. yoksa insanın içine öööö geliyor
pozer cumartesi günü sende hgüzel haberlerle dönersin inşallah...
esin var mı adet belirtin kız bacım... eşin yine meraklı mı herşeyi soruyor mu... inşallaj hevesiniz kursağınızda kalmaz gülüm....
kızlar evet hastayım ama o çalışma vakti gelince vahşi cazibe haline geliveriyorum..:87: tabi elimde mendilimde oluyor ama olsun
canım biraz belim ağrıyor içten içe bu belirtimi bilemem adet belirtiside olur bide sık idrar devam kocişim dün hiç sormadı annemle ablam sorup durdular ablamla geçen ay aynı gün hastalandık bu ay o olalı 3gün oluyoya eşimin dünden beri keyfi pek yok konuşmaya mecali yok benimde öyle valla sesizce birbirimize sarılıp destek oluyoruz o kadar
kızlar geçen akşam dr dan çıkınca eşim ne dedi dr diye sordu. bende dedim ki 2 yumoşumuz varmış doktor çoğul gebelikten korkuyor... eşimde hayırlısı olsun ded.. yahu dedim tabi hayırlısı olsun da insan bi tepki verir.. başkası olsa havalara zıplar sen niye böyle soğuk kanlı davranıyorsun sürekli dedim.. o da diyor ki "e ben başkası mıyım"..
yani şöyle bi mutluluğumuzu bile dolu dolu heyecanla yaşayamıyoruz kızlar yaa... hiç içimden gelenleri paylaşamıyorum eşimle.. bu konuları konuşmaktan kaçar gibi tavırları var....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?