Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

oda güzelmiş sevdecim nokta atışı inşl vurulur bu ay senin yumoşlardan bir tanesi ve bebiş olarak döner
ancak ofise gelebildim kızlar, dün akşam başladı adetim
cumartesi doktora gidiorum bakalım, hayırlısı olun hakkımızda.
dua edin de kistcikler kendiliğinden gidivermiş olsun

geldi demek adetin canım inşl gitmiştir kistin haber ver bizede olurmu seninadetinde ay sonuna değilmiydi erkenmi geldi zamanındamı

merak etme güzelim güçlü komandolar o aptal askerlerden daha hızlılar, onlara geçit vermeden ulaşır elbeet biri. Dün bir video izledim de paylaşabilsem gönderecektim ,böyle kocaman yumurta çevresinde de hareketli kuyruklu spermler o kadar çok ki, hepsi de kafalarını yumurtaya sokmak istiyorlar ama içinden birisi içeri girmeyi başarıyor, hayret yaa Rabbimin mucizesi işte

inşallah kistlerin gitmiştir güzelim içini ferah tut

sağol zeytinciminşallah 2011in ocak ayı bizim bayram ayımız olur Allahın izniyle

espirili drları severümmmm

umarım bu sefer spercikler nokta atışını tuttururlar Sevdecim

hayırlısı olsun canım inşallah kist falan kalmamıştır içini ferah tut canım

inşallah gitmiştir canım, haber veririm mutlaka cmt size de. aslında yarın olmam gerekiyodu, kullandığım ilaca göre de doktorum cmt olursun demişti ama aceleci davrandı benimki bu ay :)

inşallah canım, herşeyde vardır bi hayır diyorum artık...

inş bakalım gitmiş olsun bu adetle...

inşallah gitmiştir canım, haber veririm mutlaka cmt size de. aslında yarın olmam gerekiyodu, kullandığım ilaca göre de doktorum cmt olursun demişti ama aceleci davrandı benimki bu ay :)

benimde tam adet günüm cumartesi ama belli olmuyo öne geldiğide oluyodu o yüzden meraklandıda sordum canım

benimde tam adet günüm cumartesi ama belli olmuyo öne geldiğide oluyodu o yüzden meraklandıda sordum canım

Bbende kasım 24ünde olmuştum adet canım ama tam 36.günümdü bakalım bu sefer ne sürprizi yapacak bizim kırmızı kart

:79:günaydın hepinize hayırlı sabahlar................:81::81::81:
yeni bir güne daha Bismillah diyelim mii

günaydın canım nasılsın bugün.. erkenciyiz

8,30 da iş yerinde oluyorum bugün kendi arabamızla geldik 8,00de burdaydım, iyiyim çok şükür ki eşim izin alabilirse raporu almaya gideceğiz sonrada ilaçların fiyatlarını araştıracağım bakalım medicana ne kadar indirim uygulamışlar:26:

inşallah işleriniz yolunda gider halevcim.... bi eline alsan rahatlıcaksın...ilaç isimleini erdiler mi sana liste halinde ?

eşinle iş yerleriniz yakın mı bugün yorulmadan gelivermişsin ne güzel:81:

inşallah işleriniz yolunda gider halevcim.... bi eline alsan rahatlıcaksın...ilaç isimleini erdiler mi sana liste halinde ?

eşinle iş yerleriniz yakın mı bugün yorulmadan gelivermişsin ne güzel:81:

sağol sevdecim inşallah aksi bişi çıkmaz Allahın izniyle... evet kocişimle aynı üniversitedeyiz ama ayrı binalarda çalışıyoruz kendi güvenlik ben memurum... ilaç isimlerini verdiler canım çünkü raporu reçetesiz çıkarmıyorlarmış (ilaçlarım Gonal F 450, Cedrotide 0,25, Ovitrelle 250, Crmone jel)

günaydın bacılar halev sevde pek bi erkencisiniz maşallahhh , iyisinizdir inşallah. Halev Allah kolaylık versin canım ,ilaçları da en uygun şekilde alabilirsiniz inşallah. Sonra da gelsin bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…