Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

canım bugün gitseydin sana belki ilaç verirdi ama :26:

canım 6 7adet keçiboynuzunu yarıl litre kaynamış suya atıyorum 3dk kısık ateşte kaynatıp 20dk demlendiriyorum sonra bardağa alıyorum ilk 3ay düzenli akşam yatmadan içiliyr ama ilk hafta sabah akşam 3aydan sonrada arada sırada yapmak gerekiyomuş bende şuanda haftada 4kez felan içiriyorum şifa olsn eşlere

Evet canım alıngan , sulu gözlü bişey oldum ,daha bişey hissetmiyorum ya daha inanamıyorum ki :26:
canım bundan önce bikaç kez görmüştüm ama bu ay da aynı rüyayı eşimle 1 gün arayla görmüş , hatta test yapacağım günün gecesinde de eşim görmüştü. İnşallah rüyaların hayır olur şekerim.
inşallah yılın son hamişi de sen olursun tatlım,

valla bi benim eşimde yapmadı o zaman bomba etkisi :26:kaç ay içti ama öyle gözle görülür bi değişiklik olmamıştı, mutlaka faydalıdır ama kızlar hem pekmezini hem suyunu içirin koçişlere, normal üzüm pekmezide içirin, fındık dıstık da yedirin , iyi besleyin koçişlerinizi

esincim sağol tarifin için canım

adacım özellikle dıstık yedircem eşime tavsiyen için sağol. güldürdün kız beni

ayyy adacım ben onun dışında neler neler yaptım eşime keçiboynuzu kürü nohut kürü 1kavanoz keçiboynuzu pekmezi 4kavannoz bal polen arısütü 1kavanoz fındıklı ballı karışım(bunu ben hazırladım) 5 ay boyuncada istisnasız hemen hergün bi tabak fındık fıstık badem ceviz ertesi gün incir dut kurusu üzüm böyle gittik 5ay iyi dayandı valla akşamlarıda ne güzel canlı bomba gibi tabi kullandığı ilaçlarda devamdı sonra bi ara işleri çok yoğunlaştı bütün yedirdklerimin enerjsi oraya gitti sperm çıkışımızda başlayınca bıraktık eşim pes etti artık haklı olarak bi keçiboynuzu kürüne devam

rica ederim canım ne demek ayyy şimdi evd e olsa bende yapardım ne güzel yakınlarda yok eşimde servisle gidip geliyor anca hafta sonu alırız hıııım ama eşime sölimde gelirken dıstık getirsin akşam yiyelim beraber dıstık dıstık

aaa niye glüyosun kızzz ha fıstık ha dıstık ilk harflari yanyana nede olsa

ahh canım çoğu bende yedirmiştim helvalar tatlılar çerezler, bi tek nohut kürü yapmamıştım, eşim diyorki bi daha ne pekmez içiçem ne de o keçinin boynuzunu içiçem bende kurtuldun 2. bebeğe kadar diyorum , birde aramızda diyoruzki biz boşuna beklemişiz 1 ay ilk aydan aşılama yaptıraydık Senin spermlerin bi benim yumoşumu sevemedi , yıkadılar bak nasıl geldiler diyorum gülüyoruz öyle

kız sende mi dıstık yedircen... bizim ne eksiğimiz var aaaa dur bende diyim alıversin evde hiç dıstığımız kalmamış ...

yıkanınca anca ayıktılar heralde spermler nooluyoruzzz demişlerdir

hiç sorma valla ada yemedikleri içmedikleri kalmadı gariplerimin neyse siz yırttınız çok şükür ikinciye kadar iyice ara verin bizde birinciyi bulalım ikinciye kadar ara veririz ek gıdaya ama canım belkide baştan yaptırsaydınız aşılamayı tutmayabilirdi demekki sizin için yazılan zaman olmuş vakti zamanı gelmişki tuttu gerçi bizde hep eşimle şakalaşırız yumoşlarım senin spermini bekliyor ama hala seninkilerde bi atak yok felan diye eşimde dur hadi bugün patlatalım diyor her seferinde ama bizim yumuşunmu patlamaya çatlamaya niyeti yok onun sperminmi henüz canı istemiyor bilemedik

kız sende mi dıstık yedircen... bizim ne eksiğimiz var aaaa dur bende diyim alıversin evde hiç dıstığımız kalmamış ...
kız esinn sevdeee yanınıza gelirsem ben aaa şunlara bak , nasılda dalga geçiyorlar , bakmadan yazıyorum şekerim arada yanlış çıkıyorr
yıkanınca anca ayıktılar heralde spermler nooluyoruzzz demişlerdir

bencede yıkanınca ayıldılar zatenn hemencik yumoşuma aşık oldu komando spermin biri drumuz hep öyle dersi , salak olan askerleri eleyeceğiz, onlara komando eğitimi vereceğiz sonra onları vereceğiz diyordu

tabi canım işimiz şaka öylesine şaka yapıyoruz işte, Allah ne zaman nasip ettiyse, o zaman yaptırsak olmayacaktı belki, Rabbim bekletmesin kimseyi. Banada görmeyi nasip etsin bu hafta geçmek bilmedi yaa, inşallah sizin spermle yumurtada karşılaşık aşık olacaklar birbirine elbet

doktorunda yaklaşımı süpermiş hee çok güldüm valla

ya yukardaki yazımın birazı seninkinin içinde çıkmış ama

canım bekliyosunya geçmek bilmiyor günler haklı olarak ama az daha sık dişinş yarın perşembe öbür gün cumar ve doktoraa
amin canım inşl bizlerin sperm yumurtalarda aşık olurlar bizim komandolarda aradan sıyrılıpta yumurtamızı döllerde ereriz muradımıza dediğin gibi rabbim isteyen herkese bekletmeden naip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın

sincim drumuzun maşallahı var zaten çok esprili sağolsun . aşılama sırasında hiç ilaç kullanmadım iğne olmadım diye sızlandım ama sağolsun işini biliyormuş demek, ne yapsak hakkını ödeyemeyiz ya Allah razı olsun hep dua ediyorum

hayırlısı olsun canım, senin adına çok sevindim, dualarımız seninle...

amin kızlar inşaallahh.........

dün akşam drdan çıkınca bende eşime dedim, gül gibi iki yumoşum nokta atışı yapmanı bekliyor

adacım hakkat komando meselesi iyiymiş.. tabi seninkiler özenle seçildi ama bizim aptal askerlerle uğraşmaktan komandolar menzile varamıyor ne edek

ancak ofise gelebildim kızlar, dün akşam başladı adetim
cumartesi doktora gidiorum bakalım, hayırlısı olun hakkımızda.
dua edin de kistcikler kendiliğinden gidivermiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…