canıminşl hazırdır yarın aradığında gelip alın derler adetinden önce raporun eline geçer rahat edersin umarım ilaçlarıda uygun fiyata alabilirsini,z canımcım
evet canım benim dr tanıdık olduğu içindi , özel hastanelerde falan uygun olmazmı ki ya:26: pek pahalıymış gerçekten inşallah halledersin cnaımkızlar biraz işlerim var öğleden sonra ilgilenebilkcem sizlerle.
halevcim çok sağol canım ben de tam böyle bir tarifini arıyordum her yerde başka şey yazıyor bu direk i.saraçoğlunun tarfnden gibi geldi bana. ama adetin akçıncı günü olduğunun bir önemi yok anladığım kadarıyla soğan kürü de öyleydi zaten.
smallcum benim doktorumun orda 420 tl mış. orası tüp bebek merkezi zaten. haliyle her test ayrı para. ama senin vermemenin sebebi doktorun tanıdık olmasıymış bence. bakalım haftaya çarşambaya randevu alcam adetin bittikten sonra 7 gün içinde yaptırmak lazımmış
sağol canım inşallah bakalım öğleden sonra arayınca belli olucak:97:
inşallah raporun çıkmıştır güzelim, senden de güzel haberler bekliyoruz bugün, Allah kolaylıklar versin cnaım.
inşallah hayırlı haberlerim gelir kız halev sana sabahta yazdım ben cvp virmedin banaa
ayy pek bi alıngan oldum ya dün dizi izliyorum ağladım durdum anneme de alındım ağladım bi sürü falanhep böylemi olacakki
sağol Adacım iş olduğundan anca cevap veriyorum
inşallah Adacım, ivet hep böle ağlıcaksın
amaninnnnnnnn sevdem ne diyosun sen yaaaaa :84:haksızlık bu ben uykusuzluktan ölüyorum sen yeni kalktım diyorsun ama yaaa:84:kızlar ben yeni uyandım
hemen ıhlamur demleyip, geçmişi okuyup geliyorum
afeyet olsun bacılar ben yemeğe geçiyom Adacım yimeyi ihmal etmiyorsun emi canın istesede istemesede
bak sen uyanıklara... diğer eczaneler neden söylemiyor ya ne kadar garip. insan bi ilacında fiyatını öğrenemicek mi artık yani. ... netten de bulamıyor musun canım peki?ayyy ivet sevdecim başka eczanelerden araştırcam ilaçlara ne kadan istediklerini bakem ne dicekler medicananın anlaşmalı olduğu eczane 580tl demiş bakayım ne kadan indirim uygulamışlar anlıcaz reçetenin ömrü geçmeden ilaçları almam lazım raporsuzda vermiyorlar fiyatta söyleyemiyorlar
d_kupcu canım demek ki sende yumurta takibine başladın. hakkında hayırlısı olsun.. ilk ayda seninki nasib olur inşaallah... bi seninle benim kızlarımız kardeşsiz kaldı gülüm be...... inşallah olacak ama Rabbim bizlerede verecek....Günaydın arkadaşlar bana da doktor Sereptone hapını verdi 5 güb kullandım pazartesi gideceğim yine.. Sizce çatlatma iğnesi mi yapılır... :26:
zeytin canım sen hiç alttan muayene oldun mu seni çok iyi anlıyorum.. tarifi zor bi durum aklıma geldikçe içim ürperiyorgünaydın herkese arkadaslar,
bugün adetımın 3. gunu ama doktora gıdıp gıtmemekte kararsızım ya bırde gıymatlım gıbı bende alttan muayeneden korkuyorum ne bıleyım bılemedım esım basladı kecıboynuzu pekmezıne bakalım ya hayırlısı ınsallah bu ay tutar
narcım çok sağol canım inşaallah bu yumoşlarımdan rabbim güldürürşekerlerr günaydınnn ay sormayın yaa rahim filminin fiyatı da kendi gibi bir kabusmuş. Bir tane radyoloji merkezi 150 tl dedi ama kendi doktorunu kendin getiriyorsun nasıl olcaksa. Saçma olcak o yani elendi. İşte 300 tl olan yere gidicem hem evime de yakın muayene olmak gerekirse de sgk anlaşması olduğu için ondan yırtarım en azından.
Sevdecim yumoşların hayırlı olsun tatlım işallah güzel güzel çatlar da güzel güzel bulurlar kendilerine münasip spermcikleri hem bak ada gibi senin de doğal akışında daha hayırlı olur belki
Halevcim ay sayılı günler kaldı şaka maka ilk tüplümüz sen olcaksın ama işallah ilk ve son olursun. sen de tek seferde muradına erersin işallah
Ben de keçiboynuzu aldım dün eşime ama dün akşam içmek istemedi söz içicem ama yarın akşam başlıyım kendimi hazırlamam lazım dedi. Üstüne gitmedim ben de.. incir kürüne de başlasam mı başlamasammı karar veremedim. Belli bir günü varmı onun başlamak için bilen varmı hiç öyle bir şeye rastlamadım da
ben daha önce yazmıştım ama neyse şimdi cvp verdin yaayy zorla cvp yazdırıyorum yaa kusura bakma canım, valla nazlıydım zaten iyice sulu gözlü olursam vay halime bu arada söyledimmi size annemde de rahim ağzı yarası varmış dün anneme diyorum ki sen hiç benle ilgilenmedin , sormadın bile ne zaman oldu anlatmadın falan diye, sadece çokmu acıyor dedim , ben sana küsmüştüm ay hüngür hüngür ağladım eşim konuştu artık annemle
Bu da kötü bişey ya her dk da böyle olursam
amaninnnnnnnn sevdem ne diyosun sen yaaaaa :84:haksızlık bu ben uykusuzluktan ölüyorum sen yeni kalktım diyorsun ama yaaa:84:
afiyet bal şeker olsun canım, ihmal etmiyorum ama iştahım hiç yok zorla yiyorum
yavrum bütün gece öksürmekten uyuyamadım haberin var mıııı :2:
bugün nasıl böğrüm ağrıyor bütün iskelet sistemim sarsıldııı :96:
Sagol kuzum yeni ruh halime alışmaya çalışıyorumahh kuzumm bilmiyordum çok geçmiş olsunn, geçmedimi gribin hala bi dr a gitseydin canım boğaz spreyi falan verirlerdi.
evde birsürü ilaç var ama ben tam yumurtlama dönemimdeyim diye hiç birini kullanamıyorum kiiii..... ıhlamurlarla geçirmeye çalışıyorum canım... arada boğaz pastili alıyorum ama nafile :2:
sen nasılsın dün işten sonra uyuyabildin mi eve gidince :26:
canım yumurtlama döneminde ben hem ağrı kesici kullanmıştım hemde serum hatırlarsan migrenim tutmuştu ve 3 gün sonra da yumurtamın çatladığını öğrendik, yani hiç etki yapmamış . Bende çok korkmuştum ama şükür bişey olmadı birde ben dozu yüksek serumlar kullanıyorum böyle salak gibi oluyorum ağrı geçince ona rağmen olmadı şükürler olsun.
İnsan tedbirli olmak istiyor tabi ama boğal pastili falan mutlaka kullan annem küçükken bize bal karabiber yapardı sanırım öksürük için hemen iyi olurduk onlardan yap sende.
Yok güzelim nerde uyuyayım diye yattım tam içim geçecekten eşim kapıya vurdu nasıl bi gürültüyle, meğer yavaş yavaş gelmiyim korkmasın diye gürültü çıkartmışyemekten sonra uyuyayım dedim telefonlarım susmadı, en sonda annemle konuştuk ağlayınca iyice açıkdı uykum sonra da diziye daldım öyle, gece zaten güzel bi uykum olmuyor 1 haftadır
eşinde alemmiş yani iyikide gürültü yapmış korkmayasın diye
yatacağın zaman eşine haber ver telefonla, sonrada telefonu at başka bi köşeye.. herşeyi duyma .. azıcık uyusan kendine gelicen.. bu duygusallık birazda ondan güzelim
smallangel nasılsın canım bebiş nasıl herşey yolundamı?
canım ben bugün sıramı sana verdim heralde iyi uyumuşsın sende maşallah umarım hemen düzelirsin canım dediğin gibi yumoşların büyüme zamanı ilaçta alamıyosun ıhlamurlar hemen etkisini göstersin inşlkızlar ben yeni uyandım
hemen ıhlamur demleyip, geçmişi okuyup geliyorum
doğru diyorsun canım ahh işte en küçük sesden uyanırım ben , millet öyle top atsan duymazeşimde çok tedirgin her saat ağır kaldırma, stres yapma sakin ol , yemek yedin mi bişey canın istiyormu sürekli böyle
canım ben bugün sıramı sana verdim heralde iyi uyumuşsın sende maşallah umarım hemen düzelirsin canım dediğin gibi yumoşların büyüme zamanı ilaçta alamıyosun ıhlamurlar hemen etkisini göstersin inşl
canım dünde uyuyamadın demek tühya canım eşin böyle ilgili olmasa o zamanda neden bu kadar ilgisizsin felan diye kapris yaparsın biz hanımlar böyleyiz ne emmeye geliyoz ne gömmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?