Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

evet canım en azından ilkini yaptırırken gönül rahatlığı olacak nede olsa ikinci şansımız var diye ki inşallah ilkinde tutarda diğerine gerek kalaz eşimin diğer testlerinde 1-2 milyon çıkmıştı canım en fazla 3 milyon son test çıktı ama ne kadarı canlı yada cansız bilmiyorum 12,30 da drla görüşmeye gideceğim inşallah pürüz çıkmazda rapor için onay verir güzel Allahım bunda da şans verir inşallah bizlere

canlar ben çıkıyorum görüşürüz, drla görüşmeye gidiyorum inşallah olumsuz bişi olmaz

halevcim cnaım inşallah hiç bi sorun çıkmaz, herşey yolunda ve zahmetsizce oluverir bitanem. benim bi arkadaşımın ablası da öyle borç hesabı yapıyordu, yengeç burcunu çok seviyormuş da deidm töbee bi biz 100 den vuramıyoruz heralde. Merak ediyorum bayadır görüşmedim bi ara sorayım bari, merak ettim bende Ah be canım ne bilim niye açıldı bu iştah, hiç de memnun değilim valla, bikaç kilo vermem lazım ama ne gördüysem canım çekiyor, koçiş sen hamiş olursan yandık, şimdiden bölesin diyor Sanırım midem büyüdü, o yüzden herşey cnaım istiyor Göğüslerim çok hassaslaştı, birde kasık batmalarım oluyo arada, senin nasıl canım,

doktordan şimdi geldim.moralim çok bozuk.ultrason çekti tedaviye başlıyolım dedi düşük dozlarla klomen başlayacaz dedi.biraz uğraştıracak ama sonuç verecektir dedi.tam o sırada ooo sağ yumurtalıkta kocaman bir kistin var dedi.6 mm dedi.önce bunu temizlememiz gerek dedi.doğum kontrol hapı yazdı.gelecek ay görüşürüz dedi.

Ahh canım o kistmi geciktirdi acaba adetini de. Bozma moralini bakalım hayırlısı herşeyin. Benimde ilk klomende kist olmuştu ama boyutunu bilmiyorum banada yazmıştı ama ben kullanmadım , ertesi ay gittiğimde yok olmuştu kistim:26:Soğan kürü falan yapsan tatlım, inşallah bian önce kurtulursun

neden drun biraz uğraştıracak ama dedi, yani neymiş sorunda öyle diyor ki. Canım bilmiyorum ki kullanmasan nasıl olur:26:yanlış yönlendirmek istemem, bol su iç ama birde soğan kürünü de uygula. Ama hap için bişey diyemeyecegim tatlım:26:

Eşimin sperm sayısı 18 milyon doktor dün aşılama yöntemine geçin normal yolla zor demiş moralim çok bozuk...varikoselden beş ay önce ameliyat olmuştu ama sanırım çok düzelmedi. Karar veremiyorum. Geçen ayda klomene başlamıştım. Kafama çok karıştı. Aşılamayada hazır değilim. Ne yapıcam ben?

birde adetin geciktiği için mi kist oluşurmuş, eminmiymiş yani drun benim klomen kullandığım ay kst olmuştu ve 1 gün önce bile gelmişti adetim sadece az gelmişti. çatlamayan yumurta kist olur diye biliyorum, ilk kez duydum adet geçikmesi kist yapar diye

canım öncelikle geçmiş olsun, inşallh gelir hemencik bebişin. Total sperm sayısımı 18 milyon ? Birde Morfoloji kaç ? Hareketli oran ne ? Bunlarda önemli, 18 milyon az değil sadece zaman alabilir olması, keçiboynuzu kürü falan denedin mi ? Birde kaç aydır deniyorsunuz , yaşın ne bunlar çok öenmli aşılama için, Çok soru sordum ama :26: hazır değilim diyorsan zaten kendine zaman vermen lazım

evet canım öle dedi.benim baya bir gecikmiştiya adet o sebeb olmuştur dedi.ben daha klomen kullanmaya başlayamadım bu ay başlanacaktı oda kisti görünce bunu temizlemek gerek dedi.yumurtlamada sorun varmışya sanırım ondan dedi biraz uğraştıracak diye.bilmiyorum ya .soğan kürünü hergün mü yapacaz.ne kadar suya yapılır bide.

Yumurta takibi yapmışmıydı drun ? Yani yumurtlamada sorun varmış ya , neye göre kadar verdi, test falan yapmışmıydı ? 5-6 Gün yapmıştım tam nasıl hazırlanıyordu bulayım sana yazarım hemen

1.5 su bardağı klorsuz suyu kaynat, kabuklarını soyduğun soğanı 4-5 e böl ve kaynayan suya kat,5 dk ağzı kapalı olarak kaynat ve kapattıktan sonra ılıyınca iç, sabah ve akşam yemeklerden önce. Ben adetin 3 . günü başlanır diye biliyorum, yumurtlama gününe kadar içeceksin.

Yumurta takibi yapmışmıydı drun ? Yani yumurtlamada sorun varmış ya , neye göre kadar verdi, test falan yapmışmıydı ? 5-6 Gün yapmıştım tam nasıl hazırlanıyordu bulayım sana yazarım hemen

öle takip falan yapmadıda.tahlil de yumurtlama az demişti.bide zaten adette düzensizliğin olması yumurtlamada sorun oldunu gösterir canım.

arkadasım,
sperm sayısı 18 mılyon demıssın ya bu hareketlı sprem sayısı mı yoksa hareketsızlerde ıcınde olan sayısmı?

öle takip falan yapmadıda.tahlil de yumurtlama az demişti.bide zaten adette düzensizliğin olması yumurtlamada sorun oldunu gösterir canım.

Canım benim inşallah yumurtlaman düzene girer, ama şimdiye kadar banada dr öyle dedi, tahlillerde hatta şaşırmıştı , ama ben öbür aya yumurtlamışım, sen onu dert etme, eğer diğer değerlerin normalse klomene cvp verirsin ,benimde hep geçikirdi adetim meğer prolaktin ve yaran dolayıymış, şimdi düzeldi adetim

kızlar nasılsınızzz beklemek ne kadar zor dimi bugün 17. nci günüm ama hiçbişey hissetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…