anladım halevcim inşallah dediğin gibi ilk ve son olur inşallah, sonucu güzel olur, yeni yıla bebekli girelim hatunlar yaaaçok istiyorumm
İnşallah canım hayırlar olsun inşallah , ama çok stres yapma. Bebiş fikriyle yatıp kalktığımız için beynimize bu doğrultuda sinyaller gidiyor, ister istemez rüyalarımızda o şekilde oluyor. Ben kaç kez gördüm hatta bi nesne ya bi bakıyorum, hamile olacağınıza işarettir diyorrüya tabirlerine bakıyorum KK da baslık acmıslar kimileri rüyasında adet oldugunu gödükten sonra hamile olduklarıı öğrediklerini yazmıslar. tabi farklı sitelerde farklı yorumlar da var. umarım hamile olduguma dalalettir. ayyy çok heyecanlandım:18::18:
inşallah canım ama rapor için uğraşacağa benziyorum yaaaaaaa Allah hakkımızda hayırlsını versin
İnşallah canım hayırlar olsun inşallah , ama çok stres yapma. Bebiş fikriyle yatıp kalktığımız için beynimize bu doğrultuda sinyaller gidiyor, ister istemez rüyalarımızda o şekilde oluyor. Ben kaç kez gördüm hatta bi nesne ya bi bakıyorum, hamile olacağınıza işarettir diyoray o aylar ne ümitlendimmm, birde rüyalarım çıkar benim iyice ümitlenmiştim, ama sonuç hep negatif, kırmızılar gelince insan inanmak istemiyor, üstünü görme olayı falan mı diye :18: hepsi beynimizin oyunu bu , inşallah tez zamanda gelirler.
hayırlısı olsun tatlım, ee bu seferlik ücretsiz yapacaklar ya , yine de çok mu prosedürler :26: başladınmı bitirirsin canım, Allah kolaylıklar versin
inşallah herşey tıkıt tıkır yolunda gider, hemencik oluverir canım amma zormuş yahu, ne bu benim nüfus kayıt örneğimi ne yapaklarmış, ben bebek istiyorummm onlar ne :84:ay canım yarına eğer aksilik olmaz ise rapor için koşturmayı düşünüyorum önce vukuatlı nüfus kayıt örneklerini çıkarttıracağım fotokobileri burda hallettireceğim hepsi tamamlanında cebeci tıp merkezine gidicem ALlah izin verirse dua edin olurmu
yaw smallcum aynen bu ay için hep aklımdan aynısı geçti yeni yıla yeni ailemizle girelim diye. Ben de senden öğrenmiştim o olayı dua etmekten lafım bitiyo allahım sen gönlümden geçeni benden iyi biliyorsun diyorum
bende çok istiyorum inşl 2010un son günleri 2011 ilk günleri bize uğurlu gelir v 2011 hepimize bebeklerimize kavuşmayı anne olmayı nasip eder sağlıklı sıhhatlı hayırlı evlatlaranladım halevcim inşallah dediğin gibi ilk ve son olur inşallah, sonucu güzel olur, yeni yıla bebekli girelim hatunlar yaaaçok istiyorumm
rüya tabirlerine bakıyorum KK da baslık acmıslar kimileri rüyasında adet oldugunu gödükten sonra hamile olduklarıı öğrediklerini yazmıslar. tabi farklı sitelerde farklı yorumlar da var. umarım hamile olduguma dalalettir. ayyy çok heyecanlandım:18::18:
valla ben bilmiyodum blueavcı canım yaparım bundan sonra sağol canım
hoşgeldin hürremcim yaşın kaç ne zamandır istiyorsunuz bebek ne tedavilerden geçtin şimdiye kadar
selam arkadaşlar ben de bu ay yeniden klomen tedavisine başladım
sanki yolun başına dönmüş gibi hissediyorum ve gitgide de umudumu yitiriyorum. inşallah en kısa zamanda dualarımız kabul olur. ben de arada buraya uğrayıp tedavimin nasıl geçtiğini sizinle paylaşmak isterim. dertleşince azalıyo sanki sıkıntılar. bildiklerimizi, öğrendiklerimizi paylaşalım ki belki birimize vesile olur da hamile kalıverir...
inşallah herşey tıkıt tıkır yolunda gider, hemencik oluverir canım amma zormuş yahu, ne bu benim nüfus kayıt örneğimi ne yapaklarmış, ben bebek istiyorummm onlar ne :84:
inşallah dua vaktine gelir de canım gönlümüzden geçeni Mevlam bizlere nasip eder.Bende çok istiyorum canım hemde çook ,ay ne zormuş meğer ya, İnşalalh Allahım mucizesini bizlere de nasip eder.
halevcim inşallah yolunda gider herşey alırsın raporu biran önce.
smallangel benimde canım ıslak kek istedi şimdi.iki günden beri evde o kadar çok iş yaptım ki çok yoruldum.şimdi oturuyorum daha.üşümüşümdeşalıma sarıldım sobanın karşısına geçtim.yarın yaparım kek gibi bişeyler.şimdi kalkıp yemek yapmam gerek ama çok yoruldum kalkamıyom bir türlü.bide adetin ilk günü çok yordum kendimi.
kızlar bu kadar çok kafaya takmayalım bence bebek olayını.hepimiz çok istiyoruz ama üstüne çok düşünce de sitresten olmaz.tedavilerimizi yaptıralım.gerisini Allaha bırakalım.hayırlısıyla verir inşalah.
selam arkadaşlar ben de bu ay yeniden klomen tedavisine başladım
sanki yolun başına dönmüş gibi hissediyorum ve gitgide de umudumu yitiriyorum. inşallah en kısa zamanda dualarımız kabul olur. ben de arada buraya uğrayıp tedavimin nasıl geçtiğini sizinle paylaşmak isterim. dertleşince azalıyo sanki sıkıntılar. bildiklerimizi, öğrendiklerimizi paylaşalım ki belki birimize vesile olur da hamile kalıverir...
hoşbulduk canım 3 yıldır evliyim 1.5 yıl önce düşük yaptım o zamandan beridir de hamile kalamadım sebepsiz bizimki. her şey normal yani. klomen kullandım rahim filmi çektirdim yine olmadı. bu ay yeniden klomene başlıyorum. hayırlısı bakalım. bu arada yaşım da 28. 30 olmadan anne olmak istiyorum ben yaa :84:
bunlar biraz da sans meselesi sanırım olacak oluca 1 kere ile bile oluyor. arkadasımdan biliyorum. biz yok gün aşırı olsun, yok 40 dk yatalım, yastık koyalım, bacak bacak üstüne atalım diye uğraşıp duralımhurremcim hoşgeldin arkadaşım aramıza çok geçmiş olsun düşüğün için inşl bidaha yaşamazsın öyle şeyler bu tedavin sana bebeğini getirir evet burda konuşup hissettiklerimi paylaşınca daha bi azalıyor
kızlar ben bugün yine dağıldım :2:bir hamile haber daha aldım maşallah diyorum onun adınada seviniyorum ama bizler neden demeden de kendimi alamıyorum 1 çocuğu var 4 yaşında geçen ay spiralmidir nedir adınıda bilmiyorum hiç gerek olmadıya onu çıkardı ve şıp diye hamile maşallah hadi ben kendimi geçtim bizde şurda kaç aydır sperm varki ama sizler o kadar deniyosunuz allahım bunlar ne yiyip içiyolar ki hemen hamile kalıyolar böyle bizde nasip et:2::2:
hoşgeldin umarım her sey gönlünce olurselam arkadaşlar ben de bu ay yeniden klomen tedavisine başladım
bunlar biraz da sans meselesi sanırım olacak oluca 1 kere ile bile oluyor. arkadasımdan biliyorum. biz yok gün aşırı olsun, yok 40 dk yatalım, yastık koyalım, bacak bacak üstüne atalım diye uğraşıp duralımolmayınca olmuyor olacğı varsa da hiçbir sey engel olamıyor. zamana bırakmak lazım sanırım(zor olsa da)
bu arada yarın için izin aldım rapor için koşturmaya karar verdim veeee bi müjde daha vereyimmmm sıkı durun
mayaya yapmış olduğun ayın fırsatı başvurumda ayın talihlisi ben çıkmışımmmmmmmmmmmmmmmmm ayyyyyy ne kadan sevindim anlatamamücretsiz tedavi bana vurduuu çok şükür ki Allahıma ama önce medicana da yaptıracağım eğer tutmazsa ki inşallah tutar maya da yaptıracağım hayırlısı olsun hakkımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?