kız olurmuhalevcim inşallah sonucuda güzel olur tatlım, maşallah bisürü de yumoşun varmış, eşin neden spermiogram için 80 tl verdi, yani neden ücret aldılarki :26: ücretsiz diye tahmin ediyordum.
kekulacım sonunda adet olmuşsun sende , inşallah tedavin hayırlı olur.
tben canım dün 10 mu 11 mm mi ne demiştin, ama sabah ateşim düştü dedin ben anlamadım , yumurtan 11 mm de mi çatladı yani :26:
Chabliss canım dün çalışmamışsınız sizde, ödev gibi olunca insan çok zorlanıyor bizim pazar günüydü ama o kadar zor olduki, dünde kendiliğinden çalışma oluverdi biz bile şaşırdık yaniEn önemli günleri değerlendirmişsiniz zaten canım ama bikaç günaşırı çalışma daha yapın bence
gıymatlımın misafiri gelecekti bugün de sanırım , hazırlıklarla uğraşıyor demekki. Ayy apartmandakilerde gelmek istiyomuş bana , bu ara hiç istemiyorum
adetten itibaren her sabah saat 6-8 arası bi saatte yataktan kalmadan ölçüyosun ben 7 de ölçüyorumfazla takılma canım ilaç kullanmadıysan çatlaması zor olmaz kendiliğinden çatlar muhtemelen ama stres en büyük düşman herşeyde biliyorsun o yüzden takılma fazla. adet gününü beklemek konusunda ben de katılıyorum
ateş ölçme taktiği nasıl oluyor tam olarak ateş yükselince mi ilişkiye girmek önemli düşünce bir anlamı kalmıyor diye hatırlıyorum bir de hamişsen ateş düşmüyor öyle miydi kii. acaba ovu.testi lkullanırken de gerekir mi bunu yapmak
hadi hayırlısı olsun canım daha fazla gecikmedi neyse ki işallah bebek getirsin sana bu tedavin
en iyisi ve garantilisi sizin yöntem aslında canım ama hiç bana göre değil bu kadar planlı ve zamanlı yapmak da eşimde ben de çok sıkılıyoruz öyle yapmak lazım modundan yumurtalama günlerinde sık yapıp sonrasındada canımız istedikçe oluyo bizim. pek işe yaramadı bu vakte kadar gerçi ..sizden umutluyum ama sıkı çalışıyorsunuz
aminnnn canım işallahhhh
aaa neden para aldılar hakkattt neyse sen,in yumoşlar iyi ya sperm ikinci planda senin içindekiler sağlıklıysa dışardaki sperm bi şekilde sağlıklı hale getirilir. işallah tez zamanda kolayca raporunu da alırsın da bir an önce başlar prosedür canımselam canlarım ben geldim yazdıklarınızı okuyordum ve hemen işe daldım anca cevap yazabildim.
drum muayene etti beni gayet iyi çok yumurtan var dedi eşim spermigram testi yaptırsı ve 80tl bayıldıktüp bebeğin nasıl ilerlediğini anlattı bi takın sorular sordu dosya açtı bize sonuçlar 2 saat sonra çıkar dedi yarın arayıp soracağım nasıl diye olmazsa fax isterim işyerime işte böle pek bişi olmadı rapor içinde istediğiniz yerden çıkartabilirsiniz dedi bakalım cebeci tıp merkezi ile zekai tahiri araştıracağım adet olmadan raporumu çıkarttırmak istiyorum hayırlısı olsun canlarım hepimiz için
hadi gözün aydın canım bu kadar sıkıntıya girmene gerek yokmuş demek ki dimi neyse bundan sonrası inşallah güzel geçerde hamiş olursun canım.
canım buradayım yadıklarınızı okumakla ve iş yapmakla meşguldüm anca sizlere dönebildim sende dün çalışamamışsın olsun güzelim hayırlısı buymuş neyseki önemli günleri atlamadınız o da bişeydir bundan sonra tekrar ara ara çalışırsınız canım
smallum küçüğüm neden keyifsizsin bişey mi oldu. fazla misafir çağırmayın bu yumoş günleri sonrası ister istemez yorgunluk oluyor ne kadar uğraşsak da bir iki hafta gelmeyiversinler günaşırıdan ziyade canımız istedikçe devam edicem bundan sonrasında. çünkü yumoş zaten geçti e günaşırı psikolojisi de en kötüsü bence o psikolojiye girmeyince zaten oluyo gene günaşırıhalevcim inşallah sonucuda güzel olur tatlım, maşallah bisürü de yumoşun varmış, eşin neden spermiogram için 80 tl verdi, yani neden ücret aldılarki :26: ücretsiz diye tahmin ediyordum.
kekulacım sonunda adet olmuşsun sende , inşallah tedavin hayırlı olur.
tben canım dün 10 mu 11 mm mi ne demiştin, ama sabah ateşim düştü dedin ben anlamadım , yumurtan 11 mm de mi çatladı yani :26:
Chabliss canım dün çalışmamışsınız sizde, ödev gibi olunca insan çok zorlanıyor bizim pazar günüydü ama o kadar zor olduki, dünde kendiliğinden çalışma oluverdi biz bile şaşırdık yaniEn önemli günleri değerlendirmişsiniz zaten canım ama bikaç günaşırı çalışma daha yapın bence
gıymatlımın misafiri gelecekti bugün de sanırım , hazırlıklarla uğraşıyor demekki. Ayy apartmandakilerde gelmek istiyomuş bana , bu ara hiç istemiyorum
aaa öyle miymiş özellikle akşam bol bol dua edelim o zaman hem kendimiz hem birbirimiz için.inşalah canlarım iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.bu arada bugün hicri yılbaşıymış.dualar kabul oluyor arkadaşlar birbirimize dua edelim bebişler gelsin:)
chabliss gerçekten zor oluyo günaşırı kendisi değilde aslında banyosuama napalım elimizden başkası gelmiyoki neyseki bize ödev gibi gelmiyo o modda olmuyoruz yoksa olmaz olacağı varsa da olmaz bebek için yaptığımız aklımızın ucundan bile geçmiyor valla bakalım artık biz sıkı çalışıyoruz ama kısmette varsa tutar yoksada bekleriz olmadı bidahaki ay ovulasyon testi deneyelim ben bu ay deneyecektimde güya öbür aya kaldı
smallengel şekerim hayırdır inşl niye keyfsizsin önemli bişe yoktur umarım
halevcim yumurtlama güzel maşallah eşinind testti güzel çıkar inşl aklınıza takılan bütün sorularıda sormuşsunuz ohh iyi yapmışsın canım rapor çıkartmadada inşl bi sıkıntı yaşamazsın kolaycana olurverir umarım
gıymatlımın bugünde misafiri gelecekti ondan yok ortalarda misafirlerde durdular durdula raka arkaya mübarek
kekulacım evet inşallah Rabbim dualarımızı kabul etsin, ben hep ediyorum canım arkadaşlarımtben canım anladım şimdi, o ateş ölçmeyi yapabileceğimi hiç sanmıyorum yaa , yani yatakta tabi insanın vücudu sıcak olmazmı , yani o gece belkide ev aşırı sıcak yada soğuk, amann ne bilim canım , ovulasyon testi daha güvenilir gibi, hem daha zahmetsiz ama tabi sen ölçe ölçe usta olmuşsundur. Blueavcı hiç sorma cnaım, çalışmadan sonra banyo yapmak pek bi zor oluyor yaa ee bebiş için mecburuz tabi. Hamile kalanları çok merak etmişimdir yani, bizim gibi gün sayıp test yapıp mı yumurtlamayı öğrenip , çalıştılarki , yada günaşırımı mı yani . Hamiş kalınca bebekli arkadaşlarıma soracagım ilk soru bu olacak
ah canım sanırım hast aolacagım , üzerimde bi kırgınlık var, birde dün annem de gitmiş dr a , dr baya korkutmuş ayy sen nasıl durdun böyle çok fazla kistin var , hemen tıp fakültesine git demiş. Annemde o şokla bana geldi yazık, bugün de eşim benim druma götürdü, öyle olumsuz bişey yok ultrasonda gözükmüyor, haftaya smear testi yapalım demiş, derin bi nefes aldık ama inşallah sorun çıkmaz diyoruz.Canım sıkıldı biraz
ayy hiç sorma canım , ne duyuyorsak deniyoruz valla, yeterrrr hemencik hayırlısıyla gelsinlerhmmm anladım tbencim o zaman gelecek ay yumurtlama testiyle bunu denerim. ama işallah gerek kalmaz ay vallahi şiştim onu dene bunu dene yiterrr diye bağırıp alıp başımı gitcem heee :84:
sağol canım anneme dedim zaten soğan kürü yap diye.Ama benim drum da bişey görünmüyor kist falan demiş, yani ilginçsmallcum geçmiş olsun ama artık biz çok iyi öğrendik dimi kistler falan eskiden düşündüğümüz kadar büyük problemler değilmiş kistler uzman olduk artık o yüzden sıkma canını . işallah annen de tez zamanda kurtulur o kistlerden ilaç verir heralde doktor. soğan kürü yapsanıza hem zararı da yok
öyle valla canım ama ben banyoyu sabah kalkıp yapıyorum akşam yataktan hiç çıkmıyorm normalde kalkınca afedersinizde herşey geri çıkıyo sabah kalkıyorum hiç bişe çıkmıyor tavsiye ederim sizde öle yapın rabbim niyetimizide biliyor
canım annenede çok geçmiş olsun inşl smear testindede bişe çıkmaz öbür doktor niye öyle yangına körükle gitmişse cins mi ne herkez doktor olamıyor malesef
kızlar bişey soracam size bu yumurtayı büyütüp çatlatma iğnesiyle falan çatlatıp kontrollere gidiliyorya bu uygulamaları devlet hastaneleride yapıyormu ve yeterince takip ediyorlarmı onu merak ediyorum.ben özel hastaneye gidiyorum her gidişte birsürü para toslsuyorum da .merak ettim ondan.
halevcim inşallah sonucuda güzel olur tatlım, maşallah bisürü de yumoşun varmış, eşin neden spermiogram için 80 tl verdi, yani neden ücret aldılarki :26: ücretsiz diye tahmin ediyordum.
Ayy apartmandakilerde gelmek istiyomuş bana , bu ara hiç istemiyorum
halevcim yumurtlama güzel maşallah eşinind testti güzel çıkar inşl aklınıza takılan bütün sorularıda sormuşsunuz ohh iyi yapmışsın canım rapor çıkartmadada inşl bi sıkıntı yaşamazsın kolaycana olurverir umarım
aaa neden para aldılar hakkattt neyse sen,in yumoşlar iyi ya sperm ikinci planda senin içindekiler sağlıklıysa dışardaki sperm bi şekilde sağlıklı hale getirilir. işallah tez zamanda kolayca raporunu da alırsın da bir an önce başlar prosedür canım
kızlar bişey soracam size bu yumurtayı büyütüp çatlatma iğnesiyle falan çatlatıp kontrollere gidiliyorya bu uygulamaları devlet hastaneleride yapıyormu ve yeterince takip ediyorlarmı onu merak ediyorum.ben özel hastaneye gidiyorum her gidişte birsürü para toslsuyorum da .merak ettim ondan.
hmmm anladım tbencim o zaman gelecek ay yumurtlama testiyle bunu denerim. ama işallah gerek kalmaz ay vallahi şiştim onu dene bunu dene yiterrr diye bağırıp alıp başımı gitcem heee :84:
kekulacım evet inşallah Rabbim dualarımızı kabul etsin, ben hep ediyorum canım arkadaşlarımtben canım anladım şimdi, o ateş ölçmeyi yapabileceğimi hiç sanmıyorum yaa , yani yatakta tabi insanın vücudu sıcak olmazmı , yani o gece belkide ev aşırı sıcak yada soğuk, amann ne bilim canım , ovulasyon testi daha güvenilir gibi, hem daha zahmetsiz ama tabi sen ölçe ölçe usta olmuşsundur. Blueavcı hiç sorma cnaım, çalışmadan sonra banyo yapmak pek bi zor oluyor yaa ee bebiş için mecburuz tabi. Hamile kalanları çok merak etmişimdir yani, bizim gibi gün sayıp test yapıp mı yumurtlamayı öğrenip , çalıştılarki , yada günaşırımı mı yani . Hamiş kalınca bebekli arkadaşlarıma soracagım ilk soru bu olacak
ah canım sanırım hast aolacagım , üzerimde bi kırgınlık var, birde dün annem de gitmiş dr a , dr baya korkutmuş ayy sen nasıl durdun böyle çok fazla kistin var , hemen tıp fakültesine git demiş. Annemde o şokla bana geldi yazık, bugün de eşim benim druma götürdü, öyle olumsuz bişey yok ultrasonda gözükmüyor, haftaya smear testi yapalım demiş, derin bi nefes aldık ama inşallah sorun çıkmaz diyoruz.Canım sıkıldı biraz
ayyy insallah kıslar yaaa.. ben de çok istiyorum, hepimiz için:97::97::97:anladım halevcim inşallah dediğin gibi ilk ve son olur inşallah, sonucu güzel olur, yeni yıla bebekli girelim hatunlar yaaaçok istiyorumm
ayyy insallah kıslar yaaa.. ben de çok istiyorum, hepimiz için:97::97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?