Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

anladım canım, inşallah herşey yolunda gider de yaparsın bütün işlerini, inşallah bebiş gelir de bunlara gerek kalmaz

inşallah canım sende adet olmuşsun demekki zor söküldüğü için öle kahverengi gelmiş öncesinden umarım yaran tamamen iyileşmiştir de bebiş çalışmalarına başlarsınız ve uğraştırmadan geliverir göbüşüne

belkide canım garip bi adet geçirdim bakalım gidince belli olur artık, çok korkuyorum yaram yeniden oluştu diye, diken üstündeyim , drum zaten yara varsa bile küçüktür o yüzden yakmaya gerek yok dedi, bu ay da öyle geçecek sanırım aralık ayında da klomene başlayacağım 3 defa deneyecekmişiz olmazsa aşılamaya geçecekmiş, klomenle bile % 4 ,% 5 şansın artmış oluyor dedi yani bunlar nasip kısmet işi, inşallah sizin vesileniz de ben olurum dedi drumuz, yani çok fazla ümitlenmek yanlış olur , bazıları 2-3 kez klomen deniyor sen bişey yapamıyosun diye tedaviyi bırakıyor dedi, çoğu hastası da yaradan sonra rahim filminden sonra hemen hamile kaldı dedi , Bakalım bize ne zamana nasip olacak,

kızlar bendede son sayfa görünmüyordu uğraştım olmadı. bende yeniden kapatıp açtım anca kendine geldi
sizleri görmek büyük mutluluk. şu 9 günde ne biçim özlemişiz. bide ben klomen kullandım hiç halimi hatırımı soran olmadı. hep gözlerim sizi aradı. her gün rapor vermeye alışmışız kendimi bi boşluğa itilmiş gibi hissettim

smalangel gülüm doktorun ne güzel konuşmuş. benim bile hevesim arttı. demek klomen %5 hamileliği arttırıyormuş he. hadi inşsaallah. insan herşeyden ümitlenmek istiyor. sende doktora bi gitte ne var ne yok artık haberdar olalım.

halev canım bu hafta istemene rağmen olmadıysa mutlaka bi hikmeti vardır. elimizde olmayan şeylere üzülme be canım. gelecek hafta bakıcaksınız inşaallah. adet olmadan mı kan vermen gerekiyordu senin?

kızlar bugün doktora gidicem çok heyecanlıyım

bu arada bizim diğer hatunlar ortalarda yok.. tatilden başlarını kaldıramadılar herhalde :))))

Gıymatlım topiğe alışamadım daha yaa eski haline dönse, simgeler gelse ahh, bebiş sordum ya arada girdim de , tabi dediğin gibi alıştık hergün rapor vermeye ondan boşluk gibi oldu hakketen . Bundan sonra burdayız hepimiz canım tatillerde bitti nede olsa, git gel bakalım druna, sağlıklı yumurtaların olur inşallah. He yaa % 5 nedir ki canım yaa , azcıcık bi şans işte. Rabbim tez zamanda göndersin bebişlerimizi de, bizlerde yorulmayalım. Ha birde klomen vermemizin asıl nedeni yumurtlama kendi kontrolümüzde olması için dedi. Çünkü aşama aşama gözlüyoruz dedi, ne zaman büyümüş ne zaman çatlayacak ve ne zaman ilişki olacak hepsi bizim planımızda oluyor, yoksa evde olsan belki erken yumurtlayacak belki yumurtan küçük olacak vs. dedi. ahh pek bi hoşuma gitti evine gitmek , eşime diyorum herhafta onlara gidelim biz diye :)

evet canım herkese nasib olmaz ailece görüşmek. ne güzel istediğini doya doya sorarsın. biz bi muayenehaneye giriyoruz dilimiz tutuluyor ne soracağımızıda unutup çıkıyoruz. eve gelincede kızıyorum kendime hani onu bunu soracaktım diyorum
benim bugün 11. günüm . çok mu geç kaldım acaba takip için. daha önce çatlamış filan olmaz dimi

kızlar ben geldimmmmm ayyy ne gezdim ne gördüm ne eğlendim anlatamammm 4 gündü ama 4 hafta gibi geldi o kadar dolu doluydu. Aşkımızı pekiştirdik kocişimle. Fırsatınız olursa mutlaka gidin gezin Fransa ve italyadan bazı yerler gördük biz. Çokkk güzel bir geziydi en kısa zamanda yine gitme planları yapıyoruz. sizlerin nası geçti tatili dinlendiniz mi bol bol. Blueavcı canım daha gelmedi adetin sanırım ama idrar testlerine pek güven olmaz gelmezse adetin kana git bence hadi hayırlısı Rabbim göndermiştir işallah meleğini…gıymatlım hadi bakalım çalışmalar başlasın keçiboynuzunu bu ay bende alıcam içsin kocişim yapcak bişey yok. Bu arada anlaşılmıştır heralde ben adet oldum neyse ki günümde geldi.her ay hayırlısı olsun diyen adam bu ay tutmadımı yani, olsun bu ay daha sıkı çalışırız dedi bi aşka geldi bu ara maşallah diyelim çarşambaya randevu alıyım diyorum doktordan zaten ilaç verince 5. günden veriyordu hep rahim filmini de sorcam. Bide biz sağlık sigortası yaptırmıcaz artık emekli sandığından faydalanıyoruz diye .hesapladık doğum teminatı 3000 lira sırf doğum esnasında zaten iki kişi senlik 2800 ödicez değmez yani.. peşin peşin veririz doğumda. Zaten 3 senedir yaptırıyoruz geçen sene de yükselttik meblağı çocuk istiyoruz diye olmadı ne zaman olcağı da bell, değil öde öde bi hal olduk.
yaa bu site baya değişmiş bulamadım hiç bi aradığımı beynim döndü

halevcim afiyet olsun canım, al benden de o kadar o kadar sorularım oluyorki çoğunu unutup geliyorum artık liste yapacağım valla , çıkarıp tek tek soracagım dr a , şimdi bile evine gittik ama çok sormadım sadece laf açılınca bikaç soru sordum o kadar adamcağızı tatilde rahatsız etmiyim dedim, demek 11. gündesin benden 2 gün öndesin, yok şeker bence tam vaktidir, yani yarın falan tekrar çağırabilir seni, çatlatma iğnesi verecek dimi ? kaçta gideceksin dr a

hoşgeldin tatlım ohhh ne güzel olmuş, tatilinin iyi geçmesine çok sevindim , inşallah bi daha gittiğinizde bebişinizde olur, 3 kişilik gezersiniz. maşallah diyelim eşine de bu ara gaza gelmişken çalışın bakalım , senin ne gün oldu adetin canım, hayırlısı bakalım, yeni ay yeni ümit bizler için. bana da pek mantıklı gelmedi bu sigorta işi ama tabi siz daha iyi bilirsiniz, çarşamba mı gideceksin sende dra, ozaman 20 sinde mi adet oldun sen ? Benim drum da 5. günü verecekmiş klomeni ya , 3 ile 5 . gün arasındaki farklı sormak lazım, çoğu dr 3. gün veriyor ama , hadi hayırlısı

hoşgelmişsiniz chablisscim....ohh keyifler tıkırında desene çifte kumrular gibi sarmaş dolaş gezdiniz imrendim size...
ne zaman hastalandın sen canım. aslında adetin 3. günü gitseydin daha iyi olurdu. çünkü benim doktorum klomene 5. gün geç kalınmış olur demişti

biraz karnımı doyurayım çıkıcam canım. bakalım neler olacak..

bizimkine bakılacak sanırım canım çünkü 1 er kutu ilaçlar bitti, 2. kutuya başladı eşim iğnesinden de bugün vurulduktan sonra 1 tane kalıyor , bende çok merak ediyorum , birde keçiboynuzu kürü yapmıyorum eşime ben, 1 ay kadar yaptım

hadi hayırlısı inşaallah ilaçlar fayda etmiştir canım.
bende doktordan gelirken aktara uğrayıp alıcam keçiboynuzu. dün almak kısmet olmadı

ben çıkıyorum kızçelerim dualarınızı bekliyorum.... özleyin beni

canım dualarımız seninle, hayırlı haberlerle dön inşallah, inşallah fayda etmiştir canım ya koçiş herhafta iğne oluyor , canım eşinin spermiogram ı da yapılacak mı ?

umarım tekrarlamamıştır yaran canım merak etme bende 3 klomen kullandım aşılamaya geçerken eşimin değerlerini görünce vakit kaybına gerek yok dediler tüp yapalım 2 ay geçti daha tık yok bakalım ne zaman olucak tüp hayırlısı olsun

bende sizleri aradım emme pek aklıma getirmemeye çalıştım nede olsa sonu bebişe kadan gidiyor o yüzden kafayı dağıttım tatilde bu arada kan vermem için adet olmamam lazım istedikleri kanlara bakılırsa adet olmadan verilenlere benziyor canım biliyorsun ki adetliyken kan değerleri çok farklı oluyor hayırlısı bakalım cnaım

kızlar bugün doktora gidicem çok heyecanlıyım

bu arada bizim diğer hatunlar ortalarda yok.. tatilden başlarını kaldıramadılar herhalde :))))

hadi bakalım güzel haberlerle gelirsin inşallah canım

gıymatlım inşl hayırlı haberlerle gelirsin arkadaşım chabliss hoşgeldin canım tatilinden memnun ayrılmana sevindim inşl tekrarlarsınız en kısa zamanda hemde bebişli olarak eşinindebu aralar maşşallahı var aman sen bişe deme boşver iştaha gelmişken gelene yok demek olmaz:))halevcim sende umarım en hayırlı zamnda başlarsın tedavine bu ufak tefek engeller allah tarafından doğru zamanın gelmesi içindir inşl smallengelcim valla çok şansısın hayatım ne güzel aile doktorun olmuş artık senin kafana takılan herşeyi sor cevapsız bişe kalmasın doktorununda dedği gibi inşl o vesile olur saada hamiş olursun canım benim hepinizi çokk öpüyorum ara ara yine gelmeye çalışacam

yok canım geç değil ayrıca bana drum 5.günü vermişti klomeni 5 gün kullanıp 11.gün dra gitmiştim 13.gün tekrar çağırmıştı yumoşlarının büyüklüğüne göre çağıracak hayırlısı bakalım

olsun o %5 lik kısım bile çok önemli tatlım veren Allah o %5 lik oranda da verir merak etme tatlım

hoşgeldin canım çok sevindim tatilinin güzel geçmesine kocişinde aşka gelmiş maşallahhhhhhhhhh diyelim sende adet olmuşsun hayırlısı olsun bakalım umarım dr takibinde tutuverir tek seferde canım

hadi bakalım umarım işe yaramıştır ilaçlar ve keçiboynuzu kürü canım

alda bi dene bakalım işe yarar inşallah canım

hoşgeldin canım sende adet olmadın sanırım merak etme normal gebelik testi adetin gecikmesinden 10 gün sonra yapılırsa net sonuç verir tatlım Allahım hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…