evet canım bu söylediklerini dikkate alıcam. bende yatmaya çalışıyorum . geçen aylardada yattım ama kısmet işte..
hakikaten çok çaba sarfetmişsin . mevlam bu uğraşlarınızı boşa çıkarmasın güzelim.. sendende bu ay hayırlı bi haber alırsak iyice heveslenicem :)
ah malesef hemen olmuyor arkadaşım.. inşallah tez vakitte nasib olur çok beklemeden hayırlısıyla....
hiseetmemi gerekiyor onuda bilmiyorum ama test yapmaktan korkuyorum
zamira ve blueavcı inşaallah hamilesinizdir kızlar. ikinizide çok merak ediyorum.
blue canım test markası hakkında bir tavsiyem olamayacak. ben eczaneen alırken iyi olsun diyorum öyle veriyorlar. artık ne kadar iyiler Allah bilir.zaten en az üç buçuk lira . ben bazen 5 liralıklardan alıyorum. sende sorarsın zaten canım.. hadi hayırlısı ... mevlam güzel gönlünü gücendirmesin... umupta bulamamak üzüyor..
yok kızlar kocaman bir tek çizgi ve büyük bir yıkımdan başka bişe yok şimdi toparlanmam ve geciken adetimin gelmesini beklemek zorundayım zaten inanamıyodum olması mucize diyodum ama hadi o mucize gerçekleştiysede diyodum bi kaç günlüğüne bile olsa kendimi hamileymiş gibi hissetmek ve beklemek güzeldi nasip değilmiş(
yok kızlar kocaman bir tek çizgi ve büyük bir yıkımdan başka bişe yok şimdi toparlanmam ve geciken adetimin gelmesini beklemek zorundayım zaten inanamıyodum olması mucize diyodum ama hadi o mucize gerçekleştiysede diyodum bi kaç günlüğüne bile olsa kendimi hamileymiş gibi hissetmek ve beklemek güzeldi nasip değilmiş(
kızlar dün dr a gittim. adetimin 2. günüydü.
baktı şükürler olsun o kistim erimiş. dedi ki bu ay malesef tedaviye başlayamıyoruz. bayram tatili giriyor... bende dedim ki ama tatilin bittiği pazartesi günü benim 11. günüm olacak. yinede başlayamaz mıyız. o zaman başlayalım dedi.
bana 3. günü kullanmaya başlamam üzere klomen verdi bende bugün başladım.
ya arkadaşlar bi yandanda aklıma takılmıyor değil. benim yumurtala normaldi . yine klomen kullanınca çok aşırı olurlar mı acaba geçenki gibi. ama bu sefer 3. gün başladım. öncekinde 5. gün başlamıştım. arada ne gibi bi fark olur bilmiyorum.
ah hepinizde tatildesiniz. ben kimle konuşucam şimdi bu sıkıntılarımı.. kafam allak bullak.
tamam yumurtlamam vardı ama biliyorsunuz temmuzdan bu yana klomen kullanmadım. ama yinede olmadı. yani bu hapa insan bi vesile gözüylede bakıyor. tekrardan kist olur mu düşüncesi kafamda olsa bile, belkide hamile kalabilirim diye, aklıma gelen zrarları unutmaya çalışıyorum.
ne yapacağımı bilemez oldum. dr tüplerle ilgili bi olumsuzluk düşünmedi. çünkü yakın zamanda hamile kalıp düşük oldu ve tamamen kendiliğinden düştü. yani kürtaj olupta bi enfeksiyon kalmışmıdır diye bi ihtimal görünmüyor şimdilik Allaha şükürler olsun.
ya işte böyle canlar. bir fenayım ki sormayın
Günaydın canlarımm , işlerime başlamadan önce hemen bi açim dedim neler var neler yok, nasılsınız bakalım keyifler nasıl, blueavcı canım adet tarihin geçmiş kuzum hadi bakalım hayırlısı , merakla bekliyoruz. Gıymatlım sende bugün gideceksin druna dimi, hadi bakalım sağlıklı nurtopu gibi yumoşların olur inşallah. Halevcim, delightcim, divinitycimm tatilden geldiniz mi ? Chabliss canım tatilin inşallah istediğin gibi geçmiştir tatlım,
Benim de 9. günüm bugün, bayramda drumu ziyarete gittik bizde, eşim aramıştı bayram tebriği için , aa gelsenize falan demiş bizde o vesile ile atladık gittik evlerine, çok tatlı insanlardı gerçekten aile ortamını da görmek hoşuma gitti. Birsürü şey sordum laf lafı açtı, aa senin eşin fena ama sen nasıl baş ediyorsun, ben bile şimdi yanlış söylerim gider araştırır gelir diye korktum valla diye espri yaptı hatta :):) yarın yada çarşamba gitmeyi düşünüyorum dr a bakalım nasip artık
ya simgelerde mi yok artık, son sayfayı bi türlü göremiyordum kapadım açtım sonunda görebildim, halevcimm güzelce dinlenmişsindir tatlım, hadin toplanalım yaa, sohbetlerimizi özledim bennnn
bu hafta yattı benim rapor için koşturma hayallerim oda arkadaşım 4 gün izin almış onunda kendi sorunları var o yüzden valla şansım olsa erkek doğardım her halde
hayırlısı olsun tatlım vardır bunda da bi hayır, önümüzdeki hafta halledersin sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?