Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

oyy kızlar oyyyy
Allah beterinden saklasın ama gözleri geçti şimdide öksürük,hapşırık,göz akıntımız başladı.. sümüklü böcek gibi dolanıo ortalarda şapşik :)))ama keyfimiz yerinde şükürler olsun, öperim gıdılarınızdan teker teker :) herkes iyi dimi şekercanlar

bizde özledik kuzum seni..demek sizind euyku düzenininz bozuldu.. inş düzelir hayatım

ayy çok geçmiş olsun hayatım yaaa, şükür bişeyleri yok.
bizde iyiyiz cnm. emeklioya mikrop kapmış olabilir dedi dr, polenlerden olabilir dedi. geçti allahtan.
demir diş çıkaracağı zaman ateşlenir ve yemyeşil sümük olur cnm, ama her çocuk farklı olabilir tabii

yıldızcım yuvaya dönmüşsün .. demir şimdi nasıl alarjisi geçti mi çok geçmiş olsun

geldik sevdem, alerji geçti şimdi öksürükle uğraşıoz..ama iyiyiz şükür hayatım.. senin minnak kuş nası bakiim annesi, isim buldunuzmu?

ayy bi damla boylarıyla nası da yoruolar adamı...bizim sıpa günde 2 kere 20 dk uyuyo.. şarj edio kendini geri kalkıo duracell gibi maşallah :)
saol bitanem, doğru demişin walla o bitti başka şey çıktı.. bunlar küçük şeyler, amin hiçbirimizin dermansız derdi olmasın

hoşgeldiniz gezentiler
ana oğul ayy canım geçtimi şimdi gözleri yolda nasıl geldiiniz rahat geçtimi yolculuk?

hoşbulduk bebeeem..
ay izne ayrıl artık da doğurmadan görüşelim ayyyyyy :))))
dönüşümüz iyidi uyudu allahtan..yoksa gidiş gibi olaydı kafayı sıyırırdım heralde

bence nevresim takımı ser tatlım, çok sıcak olacak o tarihler..
şu çantanıda tamamla artık, yoksa ben gelip toplucam heee

hoşbulduk bebeeemm
ohhh ne güzel gezmişsiniz.. ahh bide geçen sene geleydiniz alaçatıya da göreydim o gül yüzünü :)
neyse belki bidaha geliriz kim bilir :)

kız asya bi telefonun bilem yok heee.. doğursan haberimiz olmucak heee
tikkat et kendine sıcaklarda, Allah yardımcın olsun, kolay doğumun olsun inş

Günaydın kızlarrrrr

ayyy 20 dakkamı uyuyoo şakamı yaaa yazık kızım sana valla 4 temmuza kadar bodrumdayız kısmetse. Sonra burdayız ve 10 gün daha iznim oluyo.. O arada gelseniz süper olur bu sefer ne yapar ne eder gelirim valla:)

canım yaaa gerçekten evler bile çok sıcak haklısın allah kolaylık versin. Az kaldı ama dayan ya valla yıldızın dediği gibi doğursan teyyy ne zaman haberimiz olcak kız. He valla doğururken bizi de say artıkın unutmazsan tabi :) allah kolay bi doğum nasip eder işallah kuzucumm

ben gunde bir kac kez mutlaka ugruyrm cnm ama kimsecikleri bulamiyrm.okuyup cikiyorum.
ama hava da bi acaaip hakkaten gezmek eglenmek icin guzelde biyerlerde tikili kalmissan moral bozuyor.

selam kiZlar nasılasınız? çok seviniceksiniZ.artik internete giren telefonum var:) sıkıntım biraz olsun gitti ,inanın çok uZuluyordum girişmiyoruz diye.ama size bişeyler diycem bence beklediğime değdi vere iPhone 4s aldırdım:)

teyzoşlarrrr size bir haberim var ben bugün ilk incimi çıkardım annem su içirirken bardaktan çıkan tık tık sesleriyle farketti napacağını bilemedi sevinçten durup durup bana sarılıp öptü sonra telefona sarıldı herkese tek tek haber verdi bu kadar sevineceğini bilseydim şimdiye kadar çoktan çıkarır sevindirirdim annemi

canım hoşgeldin evet sıcak olacak sanırım uyku setı ama bebek ılk dogdugunda bellı bır aya kadar vucut ısısını ayarlayamadıgında usurmus acaba uyku setı mı olsun dedım bende bılemedım:44:
ayy iyice alışıyor insan eve ve bebeğine demi hiç kimselere bırakmaz istemez ama mecbur kalınca ne yapcaz:26:
ohh pıknıklerede gıdılmıs sana ıyı gelmıs ama alperen sevmemıs yolda gezmek daha cok hosuna gıtmıs baksana
resmınıde beklıyoruz canım

daha dur canım benımde 7. haftada falan hafıf bulantılarım baslamıstı ama allaha sukur oyle cıkarmadım ama mıdem hep bulantı halındeydı
ye gitsın yaa bosver bebısıne yarasın ınsallah

canım valla dogursan nasıl haberımız olacak kız hastaneye gıderken sende yıldız gıbı faceden haber ver barı bızede bızde merakta kalmayalım

ayy allahım sımdıde oksuruk mu basladı belkıde polenlerden olmus olabılır cogu kısıye dokunuyor onlar gecmıs olsun
ayy bır cıkabılsem allahın ıznıyle kız cantam hazırda bırkac eksık var onlarıda bu hafta sonu almayı planlıyorum bakalım kısmet

oooo hayırlı ugurlu olsun gule gule kullan canım

ayyyyy ne guzel bır haber bu demek dogum gunu yapmadan dış bugdayı yapacaksınız hadı gozunuzaydın esincim

kızçelerim eşim hastanede babasının yanında refakatçi kaldı bu gece kardeşim geldi yanıma bende bir bakayım dedim neler yapmış kızlar diye neyseki herkes iyiymiş allaha şükür
benimde dün akşam kasıklarım kasıldı durdu sureklı uyandım sabaha karşı geçti bu arada doktorum izne çıkıyormuş cumartesi gunu randevum vardı onu cumaya aldık
2 temmuzda donecekmıs allahtan o zamana kadar dogurmam ınsallah

günaydın kıslar hayırlı sabahlar olsun hepicinize.ay konulardan mekade çok gri kaldım kombilerşerikin yavaş yavaş nevar neyok öğrenirim en azında kıslar henüz doğurmamış
onu farkettim.buarada benim doktor ısı hala devam 2aydir kıstı yok etmeye çalışıyor Pazartesi gittim yanına kıstım biraz küçülmüş tekrar bana dogum kontrol hapiverdi kutu bitince adetin 3.gunu gidiysem eğer yok olmussa tedaviye basliycam.gozlerim hep yollarda kıslara(((

çok gecmis olsun canım kayınpederinin durumu nasıl geri kaldığım için bilemedim onadan soruyorum.

Günaydın kızlaar bugün çok işim var bi arkadaşım ev taşıcak ona yardım etçem...
Amam hemen gelip size yazayım istedim hani ben adetimi bekliyorum ya bi aylık kist için d.kontrol hapı kullancam..
ben bekliyorum ama onun gelesi yok=))bugün 3.günü normal bi gecikmedir diye düşünüyorum ama içime de şüphe düşmüyo değil hanii..
göğüslerim bi doluyo bi iniyo bazen dokunamıcak gibi ağrıyo bazen hafif sızlıyo..bide belimde adet olduğumda olan ağrı giriyo arada ahanda hastalandım diyorum tuvalete gidiyorum ama ne geleen var ne giden=))
hee bide adet olmadan önce benim akıntım olmaz ama şuan akıntım da var sanki yumurtluyomuşum gibi şeffaf-beyaz uzayan akıntı var...
neler oluyo acabaaa:)))

nalancım günaydın telefonun hayırlı olsun=))
tedaviye de geççekmişsiniz o daha çok hayırlı olsun inşallah..ne kisti varmış sende??bana da d.kontol hapı kullan bi ay öle gel dedi..basit kist var iki tane ama onları da yok edelim dedi..adetim gelirse(inşallah gelmez) başlıcam bende hapa..

Esincim dişiniz hayırlı olsun canım :)))maşallah paşaya ne güzel anlatmış teyzelerine derdinii:))

teşekkür ederim canım daha iyileri sizlerin olsun.ben tedaviye başladım 5 ay oldu gidiyorum doktora toplam 3 defa kelimen ve çatlamaz iğnesi oldum yumurtamın catladigini söylüyor her seferinde fakat test yaptırıyorum olumsuz çıkıyor ardindanda hastalanıyorum zaten tekrar hastalarına 3.gun çağırdı kiste dönüşmüş dedi d.kontrol hap verdi 1ay kullandım hastalandım 3.gun tekrar gel dedi pazartesi gittim yok olmamış biraz küçülmüş bu ayda kullan dedi sonrasında kontrol ederiz gecmişse başlarız dedi.hayirlisi olsun seninde canım demirbaşlar bizler kaldık:)

huhuuuuuu şükür gündüz vakti girebildim :) demir ayağımda, koyduğum an uyanıo :) sallıom bende mala bağladım uyanırsa kaçarım haberiniz ola...

yaa 20 dk ne güzel dimi şekerim :))) dün gece sabah 6 ya kadar uyumadı, 6 da uyudu 8 de kalktı gece uykumuz bu kadar...bende misafir vardı 7 de kalktım..zombi gibiyim, kadında izinli bugün, ne halt etcem bilmiom :/
ayy demirle tatil zor bu sene kuzum, tatilmi işkencemi olur bilemem

hoşgeldin nalanım, hayırlı olsun telefonun, güzel haberlerini ver en kısa sürede

abowwwwwww eferin oğluma benim, yakın zamanda 2. de çıkar esinim, bizimki hugo gibi oldu :) inci gibi dizilsin inş

biliom dr un izinliymiş, arkadaşımda panikteydi az önce korkma balım ablam doğurcaandada gitti yerine fatma hn mı ne o varmış o bakmıştı

kız hiç belli olmaz sen genede arkadaşında fazla eşya taşıma benden sana tavsiye :)

Günaydın şekerleeerrrrrr. Ay sabahları bi zor uyanıorum 3 gündür iznim geldi çok fenaa
bu arada tüp bebeğe eylülde geçebiliriz belkim:) detayları sonra anlatcam size..

aaaaa süper olmuş güle güle kullan canım darısı başıma kocişimin telinin taksidi bitcek az kaldı.. Sonra benimkine başlıcaz işallah

aaaaa eymenimiz dişmi çıkarmışşş teyzeleri yer onu yerrrr anneciğide pek sevinmiş

kuzummm çokda sıcağa alıştırma bence. Bazen turistlerde falan görüyoruz ya atlet bile giydirmiolar çocuklara nasıl alıştırırsan öle gider sonra. Nane molla etmeyelim kızımızı :)
ayy canım işallah gelmez prenses o vakte. Sende doğurmadan bi göbüş daha koysaydın bize ne iyi olcekk :)
yaa kuzum şu dkh yerine niye soğan suyu yapmıosunuz ki çok faydasını görceksiniz aslında mary de sende. Biraz zorlanırsınız başta ama hormon almaktan iyidir.. BU arada dokunmatik yazmaya alışamadın galiba daha :) kelimeler kopuk kopuk olmuş
amaniinnnnnnn kızzzz sölemioda bak hiç. Ayol 3 gün geçmiş bi test yapsana. Doktor bişey demişmiydi kistlerle ilgili gecikme yapabilir falan diye.. Test yap yarın sabah bence

slm kızlar ben 9 aydır korunmuyorum bu sene yıllık izinimde doktora gidicem doktor test falan yaparsa adetin kaçıncı günü gitmem gerekir? doktor 1 sene öncesinden tedavi önermiyorz demişti o yüzden yalan söylicem 1 senedir olmuyo dicem etrafımda da sorabilcem kimse de yok (evleneli 5 sene oldu)

Kızçelerim biz memleket yollarına düşüyoruz
sizlere son günlerde bakamadım. Evi hallettim çamaşır yıka ütüle hazırla derken çok yoruldum
bide gece bacağıma kramp girdi geçenlerde.. Bir kaç gündür hala acıyor yürürken canım yanıyor bi türlü açılamadım (
kızımdada çok kramplarım olurdu napcaz bilmiyorum

hepinizi tek tek öpüyorum allaha emanet olun
dua edin sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla gidip gelelim
geldiğimde inşallah güzel haberler duyarım hepinizden

kızlar gecmısı azcık okudum bı yaramazlık yok cok sukur.
EYMENCIGIN ANNESİ( ısmını bılemedım tatlım) dısınız hayılı olsun devamı da gelecek ınsallah. ama ne guzel duygulardır sımdı onlar allah bızlerede gostersın ınş.
GIYMATLIM sanada ıyı yolculuklar allaha emanet ol.
bana gelınce bende bugun dr q gıttım tekrar ve cok mutlu olarak gerı dondum bebısımn kalbını dınledık. allahım sen nelere kadirsın. karnımda bır kalp atıyor. hala ınanamıyorum.sımdı anne olacagımı anladım sankı. cok guzel duygular. allahım tum ısteyenlere yasatsın inşallah. hep dualarımdasınız kızlar.

sorma narcim kendi kendine kelime üretiyor geriye dönüp bAkmadigim zaman Allah'a emanet :) inşallah alışirim .basliyosun Eylül'de tüp bebeğe demek hayırlısı olur inşallah canım .artik kAvusalim yaa su bebislerimize koca 1seneyide yariladik allahım hAyirlisini nasip etsin hepimiz için. buarada bendemi tüp bebeğe geçsem nedersiniz sanki çok yıpranıyor insantemmuzxa bende doktora gittiğimde gecmişse kist im tekrar ilaç ve iğne verir eğer olumsuz sonuc alırsak direk tüp bebeğimi başlasam başka seyler demeyim aşılama vs??

hayırlı yolculuklar canım bende seni öptüm Allah'a emanet olun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…