Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banada 11de kiz demisti megerse erkekmis bebisimSoldan yumurtlayıp kız olanlar çok var forumda. Benimde bebeğim solda . Kıza benziyor dedi 11. Haftamdı daha erken yanılabilirim dedi. Haftaya kontrolüm var merak ediyorum bende . Ama sağ sol olayına inanmıyorum açıkcası.
Ben yanılabileceği ihtimalini fazla düşünmemiştim. Benziyor mu demişti? Sürpriz olur tersi çıkarsa.Banada 11de kiz demisti megerse erkekmis bebisim
Yuzde yetmis kiz dedi bi oglum vardi ben kesin gozuyle baktim uctum havalara 16da kesin erkek dedi o soku yasatti banaBen yanılabileceği ihtimalini fazla düşünmemiştim. Benziyor mu demişti? Sürpriz olur tersi çıkarsa.
Banada yüzde 70 dedi :) benziyormuş . Merak edip ertesi hafta tekrar gitmedim kontrole. Hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin Rabbim. 16. Haftamı bekliyorumYuzde yetmis kiz dedi bi oglum vardi ben kesin gozuyle baktim uctum havalara 16da kesin erkek dedi o soku yasatti bana
Ilk bebis mi sizin ki ins gonlunden gecen olurBanada yüzde 70 dedi :) benziyormuş . Merak edip ertesi hafta tekrar gitmedim kontrole. Hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin Rabbim. 16. Haftamı bekliyorum
Ilk bebis mi sizin ki ins gonlunden gecen olur
Merhaba ben yeni üyeyim 20 haftalık hamileyim kese konumuzda sağda ama ilk 5 hastalıkken doktora gittiğimde erken yumurtlama olmuş bebek sola yakın dedi aşiırı bel ağrısından erkek bebek hissediyorum tabi belli olmaz öncelik sağlık sihatli olması fakat 1 kızım var bu gebeligimde de allah kısmet ederse erkek olsun istiyorumBanada yüzde 70 dedi :) benziyormuş . Merak edip ertesi hafta tekrar gitmedim kontrole. Hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin Rabbim. 16. Haftamı bekliyorum
E zaten 20 haftalik olmus belli degil mi cinsiyetiMerhaba ben yeni üyeyim 20 haftalık hamileyim kese konumuzda sağda ama ilk 5 hastalıkken doktora gittiğimde erken yumurtlama olmuş bebek sola yakın dedi aşiırı bel ağrısından erkek bebek hissediyorum tabi belli olmaz öncelik sağlık sihatli olması fakat 1 kızım var bu gebeligimde de allah kısmet ederse erkek olsun istiyorum
Yanlış yazmışım ya şimdi farkettim kaç gündür girmemiştim şuanda tam 13 hafta 1 günlüğüm hala gitmedim doktora aynen dediğim gibi ilk muayenem de doktor sol tarafa yerleşmiş erken yumurtlamışsın dediE zaten 20 haftalik olmus belli degil mi cinsiyeti
Şimdi doktordan geldimBenimki de soldu ve kız bebekti
Sol yumurtadan kiz derler halk arasinda :)
Ama dr bunu neye dayanarak soyledi cok merak ettim :)))