Doktor seçimi

Hangisi daha başarılı?

• Bülent Koç

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    3

upsetl0n

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2018
15
4
29
Son seçim aşamasındayım doğru karar vermem gerekiyor aramızda Ozan Balık, Mustafa karaca ve Bülent koç bu doktorlardan birine ameliyat olan varsa düşüncelerini paylaşabilir mi?

Son seçim aşamasındayım doğru karar vermem gerekiyor aramızda Ozan Balık, Mustafa karaca ve Bülent koç bu doktorlardan birine ameliyat olan varsa düşüncelerini paylaşabilir mi?

saydığınız tüm doktorlar tek tip burun yapıyor herkese aynı ve tümüyle reklam hareketleri çok rahatsız edici geliyor bana. pekte hoş geri dönüşler duymadım açıkcası bende düşünğyorym araştırıyorum ama şuan karar vermiş değilim sadece o 3 doktorada asla olmam onu biliyorum .

ya aşırı zor bir aşama değil mi? gerçekten ameliyat sırası ve sonrasından çok doktor seçim aşaması çok zorluyor beni. nasıl seçeceğiz ki.. ücretsiz muayene yapan doktorların çoğuna bir fikir almak için gideceğim ben de, ozan balık ve mirza fırat'a gideceğim yakında.

bu arada estetik cerraha değil de kbb doktoruna yaptırmaya nasıl bakıyorsunuz? ben pek sıcak bakmıyorum çünkü estetik açıdan bence uygun burnu göremezlermiş gibi geliyor bana. mesela ümit hardal kbb doktoruymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…