Merhaba kk alerjik göz yapım var maalesef 3-4 gündür de alt göz pınarimda sislik ve kizariklik var gecer diye bekledim dalinle yımadım geçmedi. Doktora gitsem damla ve merhem verecek eminim. Recetesiz satılan ilaçlar. Eczaciya gidip hangisini kullanmaliyim diye sorsam verir mi ? O söylemese bile sunigözyaşı icin olan veya iltihap icin olan iki farklı damla var acaba hangisinden almam mantikli olur ? Daha önceden kirpik dibi iltihabım vardı doktor önerisiyle ikisini değisimli kullanmistim.
Dalinle yıkamak?
Niye öyle bir şey yaptınız ki?
Serumfizyolojik ya da saf su ve pamukla temizleseydiniz, daha yararlı olurdu.
Mikrobik bir şey olup olmadığını bilmek imkansız, doktor görmeli.
Dalinle yıkamak?
Niye öyle bir şey yaptınız ki?
Serumfizyolojik ya da saf su ve pamukla temizleseydiniz, daha yararlı olurdu.
Mikrobik bir şey olup olmadığını bilmek imkansız, doktor görmeli.
Göz doktorları hafif ve orta enfeksiyonlarda hep dalin tavsiye eder. Dalinle gözünüzü günde iki defa yıkayın der. O kadar cok göz doktoruna gittim ki alışkanlık artık en ufak seyde dalinle yikiyorum agrisini hafifletiyor
Göz doktorları hafif ve orta enfeksiyonlarda hep dalin tavsiye eder. Dalinle gözünüzü günde iki defa yıkayın der. O kadar cok göz doktoruna gittim ki alışkanlık artık en ufak seyde dalinle yikiyorum agrisini hafifletiyor
Çok saçma.
Bunun için üretilen mendiller var, bir Allahın kulu söylemedi mi size?
Dr fisher marka göz mendili ya da en basit fizyo ile temizlenir.
Dalin gibi ürünler göz yakmaz ama mikrobu kırar mantığıyla daha çok zarar verebilir.
Hacışakirle yıkar mıydınız gözünüzü, dalinle farkı göz yakmaması, bu yani.
Çok saçma.
Bunun için üretilen mendiller var, bir Allahın kulu söylemedi mi size?
Dr fisher marka göz mendili ya da en basit fizyo ile temizlenir.
Dalin gibi ürünler göz yakmaz ama mikrobu kırar mantığıyla daha çok zarar verebilir.
Hacışakirle yıkar mıydınız gözünüzü, dalinle farkı göz yakmaması, bu yani.
Hayır hicbir doktor söylemedi ilk defa sizden duyuyorum direk gözü dalinle yikayın demiyorlar tabi ama bebek sampuanı ve pamuğu göz pınariniza sürüp yıkayın diyorlar.Etrafimdan da cok duyuyorum göz iltihabi olunca hemen dalin diyorlar bu doktorlarinda bir bildigi vardır herhalde
Hayır hicbir doktor söylemedi ilk defa sizden duyuyorum direk gözü dalinle yikayın demiyorlar tabi ama bebek sampuanı ve pamuğu göz pınariniza sürüp yıkayın diyorlar.Etrafimdan da cok duyuyorum göz iltihabi olunca hemen dalin diyorlar bu doktorlarinda bir bildigi vardır herhalde
Göz mendilleri belki sonradan icar olabilir ya da küçük bölgelerde ulaşılmıyordur.
Ama göz, burun ve ağız temizliğinde en iyisi serum fizyolojik yani okyanus tuzlu su dediğimiz çözelti, o yoksa mendiller de çol iyi seçenek.
Bir doktora fotoğraf atsanız bari?
En azından ilacı kendi söylese teşhis koyda daha iyi.
Ama o mendillerden de edinin, gözde herhangi bir yanma, batma, mikrobik durumlarda en steril temizleme yöntemi.
Göz mendilleri belki sonradan icar olabilir ya da küçük bölgelerde ulaşılmıyordur.
Ama göz, burun ve ağız temizliğinde en iyisi serum fizyolojik yani okyanus tuzlu su dediğimiz çözelti, o yoksa mendiller de çol iyi seçenek.
Ama o mendillerden de edinin, gözde herhangi bir yanma, batma, mikrobik durumlarda en steril temizleme yöntemi.
Valla bilmiyorum ki ilk defa duydum bebe sampuanı hep elimin altındadır eczaciya sorayım bari göz temizleme mendilini ama dalinden cok memnunum ağrıyı azaltıyor.Sizin önerinizde aklumda bulunsun tesekkürler.
Sorabileceğim doktor yok maalesef yani basit bir enfeksiyon icinde bir saatlik mssafede hastaneye gidip sıra beklemek istemiyorum. Belki doktor muayene bile etmez diye. O yüzden tavsiye istemistim eczaci bilir mi diye. Bundan sonra seyreltip kullanirim tesekkürler
benim de gözler şişmeye başladı alerjik.eczaneye bile gitmedim.sabah yüzümü yıkarken bebek şampuanıyle gözlerimi yıkadım sonra sabah öğlen akşam çayla pansuman yaptım.geçti.ille ilaç kullanıcam dersen eczacı verir ucuz ilaçlar yazdırmaya bile gerek yok.