N nerminis Üye Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2023 384 295 23 10 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi nerminis #1 merhaba, istanbul'da uzmanlik alani fobi olan psikiyatri uzmani/psikolog ariyorum. olum korkusu kaynakli fobilerim var. internetten yaptigim arastirmalarda sonuca varamiyorum. lutfen bana gidip memnun kaldiginiz birilerini onerin tesekkur ederim simdiden.
merhaba, istanbul'da uzmanlik alani fobi olan psikiyatri uzmani/psikolog ariyorum. olum korkusu kaynakli fobilerim var. internetten yaptigim arastirmalarda sonuca varamiyorum. lutfen bana gidip memnun kaldiginiz birilerini onerin tesekkur ederim simdiden.
J Jeteste6 Üye Kayıtlı Üye 8 Ekim 2023 86 47 8 28 12 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi nerminis #2 Seyir psikoloji / ersin bayramkaya hoca varoluşçu psikoterapi ölüm yaşam farkındalık çalışıyor. Bakmanızı öneririm
Seyir psikoloji / ersin bayramkaya hoca varoluşçu psikoterapi ölüm yaşam farkındalık çalışıyor. Bakmanızı öneririm
LeylaSultan93 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Ocak 2014 2.736 4.372 333 Hollanda 12 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi nerminis #3 nerminis .!.: merhaba, istanbul'da uzmanlik alani fobi olan psikiyatri uzmani/psikolog ariyorum. olum korkusu kaynakli fobilerim var. internetten yaptigim arastirmalarda sonuca varamiyorum. lutfen bana gidip memnun kaldiginiz birilerini onerin tesekkur ederim simdiden. Genişletmek için tıkla... Sümeyye Zehra Bakır
nerminis .!.: merhaba, istanbul'da uzmanlik alani fobi olan psikiyatri uzmani/psikolog ariyorum. olum korkusu kaynakli fobilerim var. internetten yaptigim arastirmalarda sonuca varamiyorum. lutfen bana gidip memnun kaldiginiz birilerini onerin tesekkur ederim simdiden. Genişletmek için tıkla... Sümeyye Zehra Bakır