Doktor önerisi

elifffgk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2023
1
1
26
Merhaba hanımlar. Ben 25 yaşındayım 1.80 boyum var ve memelerim anormal derecede 2 yıl içerisinde büyüdü sütyensizken neredeyse karnıma kadar geliyor :KK43:( sormak istediğim şu ben hem küçültmek hem de dik göstermek istiyorum ama bariz bir şekilde de belli olmasın doğal dursun istiyorum. Lütfen doktor önerisi yapın bana 🫶

Merhaba hanımlar. Ben 25 yaşındayım 1.80 boyum var ve memelerim anormal derecede 2 yıl içerisinde büyüdü sütyensizken neredeyse karnıma kadar geliyor :KK43:( sormak istediğim şu ben hem küçültmek hem de dik göstermek istiyorum ama bariz bir şekilde de belli olmasın doğal dursun istiyorum. Lütfen doktor önerisi yapın bana 🫶
Merhaba dr m. Beşir öztürk. özel muayenehanesi de var akasya avm de, göztepe eğitim araştırma hastanesin de de çalışıyor. Küçültme ameliyatları devlet hastanelerinde yapılıyor. Sanırım hiç ücret ödemiyor sunuz. Doktor işinde iyi ilgili biri. Umarım herşey gönlünüzce olur :KK66:

Ben doktorumdan inanılmaz memnun kaldım. Ve diğer işlemlerim içinde kendisinde devam ediyorum. İyiki diyorum kendisine! Süreç inanılmaz kolaydı. Ağrım sızım minik oldu diyecek kadar azdı. Eğer izmirdeysen ve özelde yaptıracak bir bütçen var ise, Burçe Karantina’cıyı gözüm kapalı tavsiye ederim🤍