- 4 Nisan 2020
- 248
- 237
- 33
- Konu Sahibi Emineyartasi15
-
Tesekkurler canimSüleyman Engin akhan
Benim önerdiğim doktor Teşvikiye’de. Beşiktaş’a Yakın yani.Beşiktaş ve çevresinde doktor önerisi olan var mı acaba
Rica ederimTesekkurler canim
Özel klinik mı hastane mi peki tam olarak yerini ve ismini falan yazabilir misinizBenim önerdiğim doktor Teşvikiye’de. Beşiktaş’a Yakın yani.
özel muayenehane canım, bir apartmanın giriş katı. Süleyman Engin AKHAN. Teşvikiye Mah. Av. Süreyya Ağaoğlu Sok. Melek Apt. 37/3-4 Teşvikiye/İstanbul yazıyor adresinde. ücreti biraz pahalı ama onu da belirteyim. 700 TLÖzel klinik mı hastane mi peki tam olarak yerini ve ismini falan yazabilir misiniz
özel muayenehane canım, bir apartmanın giriş katı. Süleyman Engin AKHAN.Tamam canım teşekkür ederim çok pahalı gerçekten benim gittiğim 450 TL bu daha da pahalıymışözel muayenehane canım, bir apartmanın giriş katı. Süleyman Engin AKHAN. Teşvikiye Mah. Av. Süreyya Ağaoğlu Sok. Melek Apt. 37/3-4 Teşvikiye/İstanbul yazıyor adresinde. ücreti biraz pahalı ama onu da belirteyim. 700 TL
Tamam canım çok teşekkür ederimevet maalesef pahalı. süleyman eserdağ var bir de. onun da ya 350 ya 450 TL ama S.Eserdağ için pek güzel yorumlar okumadım. Apar topar oldu bittiye getirip muayene ediyormuş. S.AKHAN hoca beni ilk muayenede 1buçuk saat tuttu. Hem uzun uzun anlattı sorunun ne olduğunu hem de 6-7 farklı şekilde muayene etti. 11.00'de muayeneye girdim, 12.30'du çıktım. Ben çok memnun kaldım. O yüzden sorun herkese tavsiye ediyorum.
rica ederimTamam canım çok teşekkür ederim
özel muayenehane canım, bir apartmanın giriş katı. Süleyman Engin AKHAN. Teşvikiye Mah. Av. Süreyya Ağaoğlu Sok. Melek Apt. 37/3-4 Teşvikiye/İstanbul yazıyor adresinde. ücreti biraz pahalı ama onu da belirteyim. 700 TL
Vulvar vestibülit için gidiyorum ben. 2 kez gittim. Ekim’de de gideceğim kısmetse. Sizin rahatsızlığınız ne?siz ne için gittiniz Süleyman Bey'e? Ben de gitmeye başladım, geçen hafta tanıştım
geçmiş olsun. ben de hamilelik sürecinde sorun yaşamamak için gitmeye başladım. Hiç kötü yorum duymadım, gerçekten çok iyi sanırımVulvar vestibülit için gidiyorum ben. 2 kez gittim. Ekim’de de gideceğim kısmetse. Sizin rahatsızlığınız ne?
Ben de çok uzun araştırmalarım sonucunda kendisinde karar kıldım, iyi ki de gitmişim diyorum. Allah razı olsun kendisinden. Keşke azıcık ücreti de uygun olsageçmiş olsun. ben de hamilelik sürecinde sorun yaşamamak için gitmeye başladım. Hiç kötü yorum duymadım, gerçekten çok iyi sanırım
evet yaa çok pahalıBen de çok uzun araştırmalarım sonucunda kendisinde karar kıldım, iyi ki de gitmişim diyorum. Allah razı olsun kendisinden. Keşke azıcık ücreti de uygun olsa
Valla kimlere kimlere boşuna para vermişim dedim Süleyman hocanın ilk muayenesinden çıktıktan sonra. Hayatımda hiçbir kadın doğum doktoru beni böyle dinleyip dikkate almadı. Süleyman hoca sağ olsun, gerizekalıya anlatır gibi tane tane, en ince ayrıntısına kadar problemi ve çözümleri anlatıyorevet yaa çok pahalıama sağlık için değer diye düşünüp rahatlatıyorum kendimi
Valla kimlere kimlere boşuna para vermişim dedim Süleyman hocanın ilk muayenesinden çıktıktan sonra. Hayatımda hiçbir kadın doğum doktoru beni böyle dinleyip dikkate almadı. Süleyman hoca sağ olsun, gerizekalıya anlatır gibi tane tane, en ince ayrıntısına kadar problemi ve çözümleri anlatıyorsende de inşallah hiçbir sorun yaşanmadan gebelik oluşur
Bulamazsın canım, ben de çok aradım ama yok çok şüküramin inşallah teşekkür ederim
hahahah gerizekalıya anlatır gibiyaa ben de hiç böyle bi drla karşılaşmadım. baktım her sorumuza sakince uzun uzun cevaplar veriyor bir tuhaf oldum daha önce tanıdığım drlar apar topar gönderirdi. kötü yorum arıyorum günlerdir nette. bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?