DOKTOR MEHMET KARTALIN DUDAK DOLGUSU FACİASI

hiç tuhaf değil ben olsam bende önce numaranızı ister neler yaşadınız konuşmak isterdim. neden güveneyim ki size????

hiç tuhaf değil ben olsam bende önce numaranızı ister neler yaşadınız konuşmak isterdim. neden güveneyim ki size????
Buradan yazarsınız. Hiç tanımadığım birine neden telefon numaramı vereyim ??? Kaldiki burada yaşanan her şey yazıyor. Tlf özeldir. Tanımadığım hiç kimseye numaramı vermem. Şimdiye kadar tanımadığım hiç kimsenin tlf numarasını istemedim. İsteyeni de hoş karşılamam !

Arkadaşlar dolgu botox gibi işlemler için doktora gittiginizde lütfen enjeksiyonda kullanılan barkodlu etiketi alın. Bunun dışında doktor da zaten enjeksiyon malzemesini sizin gözünüzün önünde acmak zorunda. Doktor size bunu vermekle mükellef olduki vermedi fotografını cekin. Bunun dısında her doktor hasta kartelasına işlem tarihini, enjeksiyon miktarını, yapılan işlemi ve kullanılan malzeme adı girmek zorunda. Doktorun ne enjekte ettim bilmiyorum demesi diye bişey olamaz bu imkansız, hasta tutanakları yasal olarak zorunludur. Yapılmadıysa suctur. Bir de kusura bakmayın ama babana güvenmeyecegin şu dönemde nasıl bir enjeksiyon kullanıldıgını bilmeden işlem yaptırmak çok mantıklı değil juvaderm pahalı bir dolgu o sebeple ucuz bişey mi kullandı ne etti nasıl bileceksiniz. Bu konuda kendi doktorumu tek gecerim. Biraz tutucu, ama işte belki yap dedikce hayır hastayı risk etmem olmaz diyebilen biri olusu, belki her botoxu gözümün önünde acıp bana göstermesi barkodu vermesi vs kendisini çok sevmeme sebep oluyor. Gercekten başınıza gelenlere üzüldüm. Bu şekilde başka ülkede yaptırıp madur olan üç kişi daha biliyorum malesef. İki tanesi agız içinden iyi bir çene cerrahına maddeyi cıkarttırmak zorunda kaldı ancak öyle kurtuldu. Digeri sürekli kortizon antibiyotikle ugrasıyor. Lütfen saglıgınız estetikten daha önemli dikkatli olun cok da gecmiş olsun. Çok çok üzgünüm. Bunları kimse yaşamak zorunda değil, sırf güvendik diye bunlar olmamalı, doktorlar etik kurallara uymak zorunda. Tıp etigi nerde kaldı ya

Yemin ederim benzeri olay benim basıma da geldi bana da ilk kullanılan dolgu maddesinin üst iyi bir marka söylendi fakat promlem cıktıkca gercek dolgu markasını söylediler. Aynı sizde ki gibi ama suan cözüm icin gittigim doktorlar inanmıyorlar söylediklerine göre “aklı başında bir doktor asla bu markayı kullanmazmış “ göz altı ve ceneme uygulanmıstı, yat kalkt dıa et kör kalmamışssın mucize dediler. Kimse düzeltmeye yanaşmıyor bazıları yamul ve şiş göz altı dolgumum asla gecmeyecegini söylüyor kimisi de 10-20 yıl arası kalıcı olacağını. Size söylenenler ile aynı sanırım aynı elyaf ucuz dolgu ikimize de uygulandı.

Vicdansıza bak ya nasıl olur da bunu yapar bir doktor insanjn aklı almıyor lütfen dolgunun barkodunu alın saklayın

Vicdansıza bak ya nasıl olur da bunu yapar bir doktor insanjn aklı almıyor lütfen dolgunun barkodunu alın saklayın
Dolguyu göstermediler ki, ilk yamuk yapıldıgın da başka dr gittim düzeltmesi icin, dr baktı kullanılan dolgu garip duruyor markası nedir dedi, arayıp sordum juvederm dendi (tabi yalanmış) daha sonra ki senelerde dolgu erimeyince ve problem olunca tekrar dr dr gezmeye basladım yine arayıp markasını sorduğum da itiraf etti. Meğerse o marka dolgu yüze uygulanmaması gerekiyormuş zaten gecmezmiş asla. Kör kalmadığına şükret dediler. Artık dokundurmamı söylediler

Aqua denen şu şeyi mı kullanmıs acıklandı mı dolgu cinsi? Ya çok üzücü öylece kalacak mı şimdi

ÇOK ama çok üzücü, geçmiş olsun. İyi haberlerinizi bekliyoruZ. İnş düzelmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…