DOKTOR MEHMET KARTALIN DUDAK DOLGUSU FACİASI

Dudağımın şuan ki şekli resimdeki gibidir.Emar sonucumda dolgu maddesinin sıkılan hiçbiryerde erimediği görünüyor fakat görüntü olarak dolgulu bir dudak görüntüsü yok.Şuanda herhangi bir yara oluşumuda yok fakat belırlı donemler ıcındekı topaklanmaları ıltahaplandırıp şekil değişikliğine sebep olmakta.

Neler yaşadığını en iyi ben bilirim. Sana özelden yazdım. Oku ve adını verdiğim dr la görüş. İz bırakmadan ameliyatla o dolguyu alır. İnanılmaz tecrübeli bir dr.

Buraya da yazabilir misin doktorun adını? Herkes öğrensin
Dr ismini vermeyi doğru bulmuyorum. O arkadaşa yardım amaçlı özelden yazdım. Ama doktora gitmeyip benimle telefon numarasını paylaşmış benimle görüşmek istemiş ama ben burada tanımadığım hiç kimseyle tlf görüşmüyorum. Yani kısaca ismini verdiğim dr la görüşmek yerine benim tlf istenmesini tuhaf buldum.

Merhaba cok gecmis olsun annemin de göz cevresi ve alnına yapıldı dolgu ancak topak topak duruyor ve diğer doktorlar dolgu maddesini bilmediğinden müdahale edemiyor. 3 tesla kontrastlı emar ile yüzündeki dolgu maddesini öğrenbilir miyiz

Neler yaşadığını en iyi ben bilirim. Sana özelden yazdım. Oku ve adını verdiğim dr la görüş. İz bırakmadan ameliyatla o dolguyu alır. İnanılmaz tecrübeli bir dr.
Özel mesaj atamadım size, annem de yüzüne göz cevresi kaz ayakları ve alnına yaptırdı ancak topak topak duruyor erimiyor iltihap yok ama cözüm de bulamadık o topaklara

Özel mesaj atamadım size, annem de yüzüne göz cevresi kaz ayakları ve alnına yaptırdı ancak topak topak duruyor erimiyor iltihap yok ama cözüm de bulamadık o topaklara
Geçmiş olsun canım. Kalıcı dolgu mu ? Tam olarak temizlenmez. Ama topaklar azaltılır

Geçmiş olsun canım. Kalıcı dolgu mu ? Tam olarak temizlenmez. Ama topaklar azaltılır
Doktor ne madde kullandıgını söylemiyor sadece annem şikayetleri icin gittikce bi iğne yapıyor dağılsın diye ama 4 senedir dağılmadı

Doktor ne madde kullandıgını söylemiyor sadece annem şikayetleri icin gittikce bi iğne yapıyor dağılsın diye ama 4 senedir dağılmadı
Ne yaptığını söylemek zorunda. Ayrıca kesin kortizon iğnesi yapıyor asla yapt

Ne maddesi olduğunu söylemek zorunda öyle bir dünya yok. İğne sakın yaptırmayın. Belliki kortizon yapıyor. Neden ne iğnesi yaptığını sormuyorsunuz. Hatalısınız. Kortizon iğne dokuyu da eritir. Kalıcı dolgu yapmış. Kesin Aquafilling dolgudur. O dolgu erimez. Ameliyatla bir kısmı alınabilir

İnanmıyorum nasıl böyle bu hale gelmiş çok üzüldüm son durum nedir

Senin yağını koydum diyor altın iğne yaptım diyor her seferinde baska bisi ve iletişim bile kurmaktan kacıyor ismi prof dr ali gürlek bakırköyde muayenehanesi var anneme diğer doktorlar müdahale edemeyiz demiş

Hem bu sitede hemde internette o kişi hakkında yazılanları okuyun.
Okumaya calıstım biraz bilgi buldum ancak cogu silinmiş. Annemin psikolojisi bozuldu aynalara küstü güzelim yüzü pörsük pörsük ve yer yer topaklanmalarla dolu

Merhaba geçmiş olsun.Doktorun adını paylaşabilir misiniz lütfen ?

Merhaba , bana özelden doktorun adını verebilir misiniz? Çaresiz durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…