- 13 Temmuz 2011
- 20
- 9
-
- Konu Sahibi welling1317
Çünkü ilaç firmaları onların altına istedikleri model araba hatta ev bile verebiliyor. Bu yüzden senin sorununa değil kendi isteklerine çözüm buluyor.. F*ck the system..
Öyle bir dünya yok, doktorları zan altında bırakan ağır bir cümle olmuş, herkesi aynı kefeye koymak yanlış değil mi?
Doktorunuza sizi psikologa yönlendirmesini terapi almak istediğinizi söyleyebilirsiniz.
Ama işte bazı hastalıklarda psikoterapi yetmiyor, beraberinde ilaç kullanımı şart olabiliyor.
Çünkü ilaç firmaları onların altına istedikleri model araba hatta ev bile verebiliyor. Bu yüzden senin sorununa değil kendi isteklerine çözüm buluyor.. F*ck the system..
Birkaç yıldır anti-depresan kullanmak cidden moda oldu kimi gorsem yakin akrabalarim yada tanımadıklarim surekli bi panik atak havasında. Hayır gerçekten ağır bir psikolojiden gecer insan anlarım. Ama birazda kendi kendimizin doktoru olalım. Küçük bir olumsuzlukta hemen yelkenleri suya indirmeyelim. Hayat bu. Her zaman sen sakrak gecmiyor ne yazik ki. Ama guclu ve saglam olalim hemen kendimizi kapip koyvermeyelim.
Konu sahibi derdini ve çözümü zaten kendin yazmissin ve cok guzel bir noktaya parmak basmissin cidden
Iyi de psikiyarist baska ne yapsin ki? Ne yapmasini istiyorsunuz siz?Merhaba arkadaşlar. Büyük bir dert degil aslinda ama benim sorunum gittiğim psikiyatristlerin sürekli ilaç yazıp gönderme çabası. Bir tek bana mı böyle denk geliyor merak ediyorum. 2 senedir bazı sorunlarım nedeniyle tedavi görüyorum. Hangisine gitsem farkli ilaç verip yeni tedaviye başlıyor. Bırakmak için gidip başka ilaçla geri dönüyorum. Bugün kırmızı reçeteli ilaç verdi resmen ve o kadar da kötü bir durumda değilim ayaklı para muamelesi görmekten bıktım