Doktor hidrosalpenks var dedi ama....

Merhaba hayirli olsun gebeliginiz. tup bebekten once tamamen aldilar mi tuplerinizi? Zor bir ameliyat mi?

merhaba bende neredeyse 5-6 yıldır tedavi görüyorum bir aşılama 2 tüp bebek hiç biri tutmadı.bir tanede oğlum 10 yaşında o normal yolla olmuştu fakat 2. olmayyınca tüp bebek yaptırdık falan... şimdi 3. tüp bebek denemesi için bir kaç tane profa gittim fakat en son gittiğim dr bende hidrosalpenks olduğunu bu şekilde 100 tane tüp bebek yaptırsamda tutmaycağını o sıvının sürekli akarak embriyoyu vücuttan attığını söyledi.hemen ameliyat dedi aşırı sıvı varmış sağ tüpümde tabi şokta olduğum için soramamışım acaba ameliyat olmasam ne olur?2.bebek işinden vazgeçtim artık ama bu hidrosalpenksin sağlık açısından herhangi bir zararı varmı arkadaşlar;?bilen varmı?

Merhaba, bebek düşünmuyorsaniz bildigim kadariyla yok. Doktoruma sormustum bana bir zararu var mi diye olmadığını söylemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…