Doktor Hanım yardımcı olabilir misiniz ?

meltemm_m

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
58
0
86
İstanbul
dişlerimi fırçaladığımda ne kadar özenli olsamda diş etlerim yine de kanıyor.sabahları uyandığımda da dudaklarımın alt kısmında bi tabaka gibi bişey oluşuyor beyazımsı bi salgı gibi ama çok daha yoğun.bunun dışında çok kötü derecede ağız kokusu var..bunun sebebi ne olabilir acaba?

diştaşlarınız mevcut.dişetlerinizde de iltihaplanmalar var.mutlaka diştaşı temizliği yaptırmalısınız

Merhaba bir sorum olacak diş teli taktırmayı düşünüyorum ancak belli olsun istemiyorum şeffaf diş teli hakkında ne düşünüyorsunuz yani diğerlerine göre avantajı ve dezavantajı nelerdir tavsiye eder misiniz?

diştaşınız mevcut.mutlaka doktorunuza diştaşlarınızı temizletmeniz lazım

diğerleri ile aynı etkiye sahip.tabiki şeffaf diş teli uygulatabilirsiniz.sadece fiyatı diğerlerine göre biraz daha fazla

hocam ben 14 şubat pazartesi günü üst çene sağ taaftaki 5 numaralı dişime kanal tedavisine başladım doktor ilaç koydu fakat bugün dişetimde ve yanağımda şişlik oluştu bana haftaya çarşamba günü gelmemi söyledi sizce ne yapmalıyım teşekkürler

iyi diştaşı temizliği yaptırmanız gerekmektedir

Merhaba Doktor Hanım,

Ben çene ameliyatı olmayı düşünüyorum, alt cenemi ileri aldırmak için fakat bunun için diş sağlığının çok önemli olduğunu söylüyorlar. Ne yazıkki arka dişlerim çok kötü durumda, çok çürük var ve dolgu yapılan 2 dişim kırıldı bu yüzden apse yapıyor arkada 2 dişim 2 ay önce(bu durum ileride çeneye zarar verebilirmi?). Şiddetli diş ağrıları çekiyorum, öndişlerimde ise diş eti çekilmesi ve diştaşları oluşmuş durumda yani kötü durumdayım bunları yazarken çok utandım ama tavsiyenize ihtiyacım var ameliyattan önce ne yapmamı önerirsiniz, nasıl bir tadeviyle amleiyat için uygun durumda olur mu?:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…