Hocam ben nişanlı bir genç kızım, annem kanser hastası durumu şimdi iyi fakat huyu değişti yaptığım herşeyi yanlış anlıyor farklı yorumluyor. Mesela telefonda konuşuyorum benden birşey yapmamı istiyor tamam geliyorum diyorum, bu arada da telefonu kapatmak için müsade istiyorum fakat bi bakıyorumki ben gidene kadar o işini halletmiş bana laf saymaya başlamış, neden o dakika gitmemişim diye bir sürü laf sayıyo tavır yapıyor surat asıyor. Özellikle kayınvalidemle konuştuğum sırada içeriye geldiğinde bende başka bir tarafa gidiyorum çünkü biri yanımdayken ben telefonda görüşemiyorum, bunu diğer arkadaşlarıma da yapıyorum annem biliyor fakat kayınvalidemle ya da nişanlımla konuştuğum sırada yapınca kıyametler kopuyor, onu adamdan saymadığım artık sözünün kıymetinin olmadığını anlamını çıkartıyor halbuki durum böyle değil. Benim her zamanki davranışlarım. Fakat ben artık bunaldım yani ne yapacağımı şaşırdım. Afralar tafralar küsmeler konuşmamalar surat asmalar... Bunlar nerdeyse günlük hayatımız oldu ben dayanamıyorum ne yapacağımı da bilmiyorum. Anneme nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım da bu durumu düzeltmeliyim? Psikolojik bi rahatsızlığımı var? Konuştum kaç kere, anlattım durumu. O an anlıyor tamam diyor fakat yine başa dönüyoruz sanki hiç konuşmamışım gibi. Yardımcı olursanız çok teşekkür ederim doktor hanım
Son düzenleme: