kızlar bende acaip derece doktor fobisi var ya bunu yenmek için napmam lazım :S acilen en yakın zamanda kadın doğum uzmanına gitmem lazım kanamam çok var ama sanki o doktor açıpta baktığında aaa sende kist var yada aa sen rahim ağzı kanseri olmuşsun dicek diye ödüm kopuyor muayenede kanamam var dediğimde ultrasonla bakcağını bilsem içim rahatlıcak ve hemen yarın gidicem de bilemedim sizce direk çataldamı bakar ultrasonamı alır kanamam var haptan sonra böle oldu dersem?
ya ben küçüklümden beri korkarım doktorlardan tek bir doktora alıştım o doktorda genel hastalıklarla ilglenio ama ayrıntılı bilgiye sahip değil ona alıştım oraya giderken kendimi kasmıorum ama dediğim gibi sanki yarın kadın doğuma gitsem aa sen kansersinn yada aaaaa çok ciddi sorunun var dicek gibi gelio bundan çok korkuorum aslında benimde canım çok tatlı ama çok ihmal ediorum kendimi ve sanki bende çok ciddi bi problem varmış gibi hissediorum
ya ben küçüklümden beri korkarım doktorlardan tek bir doktora alıştım o doktorda genel hastalıklarla ilglenio ama ayrıntılı bilgiye sahip değil ona alıştım oraya giderken kendimi kasmıorum ama dediğim gibi sanki yarın kadın doğuma gitsem aa sen kansersinn yada aaaaa çok ciddi sorunun var dicek gibi gelio bundan çok korkuorum aslında benimde canım çok tatlı ama çok ihmal ediorum kendimi ve sanki bende çok ciddi bi problem varmış gibi hissediorum
canım sen git doktoruna. sonuçta herşeyin bir çözümü var artık.
ufak bişey de çıksa ilaç verir falan.
ben de sdenin gibiydim.
yaşım 29 ama ilk kez bu ay gittim kadın doğuma.
günlercede uyuyamadım ama korkçağım bişey yokmuş.
bana kistin var dedi ama tedavisi var tabiki onun da.
bence kesinlikle doktor fobini birşekilde yenmelisin. eğer birşey varsa ki inş yoktur, geç olursa bence o zaman daha çok korkmalıısn. ben mesela vajinusmustum 2 yıl çektim ve boşandım sonucunda. doktora gittim rahim ağzında yara olduğunu öğrendim. eğer bunu yenmeyip smear yaptırmsaydım şua anda rahim ağzı kanseri olmuştum. hemde hiç anne olmadan ve 24 yaşımda. bu sana kısa bir örnek olsun. belkide hiç birşey yok nedne içini rahatlatmıyorsun, kendini üzüp strese sokuyorsunki. sana diğer önerim bu konuda gideceğin doktor da çok önemli!! yani böyle başından savan, konuşması ile seni rahatlatmayan, tatmin etmeyen doktora sakın gitme. benim gittiğim doktor çok iyi olduğu için hiç sorun yaşamadım ve güvendim. inş yenersin güzel haberlerini bekliyoruz..
selam ben bugün doktora gittim muayene oldum 4 cm lik kist gördü test yaptırdı kötü huylumu die bakıcam dedi kan değerlerim normalmiş ama birşey daha var gebeymişim gebe olduğuma çok sevindim ama canımı sıkan bişey var bu kist bebeğime zarar verirmi