- 15 Aralık 2020
- 29
- 16
- 32
- Konu Sahibi pembepanterrw
.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Galiba , ben hpv olmasına ragmen cok aktif cinsel ilişkilere girdim o yüzden ilerledigini düsünüyorum.Yani cok kişiyle oldum o yüzden ilerledi muhtelemen.merhaba gecmis olsun 3 yilda demek ki hizli ilerlemis hpv sizde genelde konizasyon asamasi icin 5-10 sene deniyir ki cin3 falan geldi herhalde sonucunuz? gecmis olsun hpv konusunda genel bilgilendirme yapilmali bnce bir cok kisinin bilgisi bile yok malesef. dr konusunda bilgim yok bisi diyemeyrcegim
muhtemelen agrilarinizin sebebi buymus demekki cikolata kisti degilGaliba , ben hpv olmasına ragmen cok aktif cinsel ilişkilere girdim o yüzden ilerledigini düsünüyorum.Yani cok kişiyle oldum o yüzden ilerledi muhtelemen.
Amalıyat olunca cinsel yaşam devam ediyor değil mi engel değil çocuk doğurmaya vsMerhaba hanımlar, benim bakireligim 3 yıl önce gitti yaşım 27.Son 2 yıldır cok aktif ve çok eşli cinsel hayatım oldu malesef.Bakireligimden önce de hep kadınsal agrılar cekiyordum zaten ve sebebi bulunamıyordu kücük iyi huylu kist var diyolardı ya da hicbirşey.Son 2 yıldır cinsel hayatımın aktif olmasıyla birlikte sürekli idrar yolu iltihabı oldu, karıncalanma oluyodu vajinamda bazen, cinsel ilişkiye giremiyodum vajinam acıyodu ve agrılar oluyodu.Sürekli doktorlara gittim en iyi ama cinsel ilişkiyi azalt diyolardı sadece.Son 4-5 aydır hpv oldugu çıktı bende tahlillerde.özel bir hastanede yaptırdım testi hpv 66 cıktı.Hatta ahmet göcmene gittim bir yıldır tedaviye cok iyi bir doktor ama bir cözüm sunmadı.Ve ona her muayeneye gittigimde enfeksiyon var vajinanda diyodu.yani vajinam hep enfeksiyonluydu.Ama yumurtalıklarım ve diger yerlerde sorun olmadıgını söylediler .Smear aldırdım düzenli aralıklarla.İki üc doktora daha gittim yine onlarda saglıklısın dediler ama agrılarım ve enfeksiyon öyle göstermiyodu.En son internetti arastırmasıyla , cinsel yolla bulaşan hastalıklarda cok uzman oldugu söylenen profosör doktor fahri öçeri buldum ve ona gittim.4-5 aydır ona gidiyorum.İlk o da hpv 66 dedi daha sadece muayene ettiginde test bile yaptırmadan.Dna. Verdim, smear aldı, kültür aldı.en son ki smearda hpv 16 cıktı dedi.Bu tür rahim kanserine yüzde 90 ceviren en tehlikeli tür.Sinsi sinsi ilerler ve tedavi edilmezse rahim kanseri yapıyor.doktor ameliyat olman gerek, rahim agzında anormal hücreler görünüyor dedi.Ve dün ameliyat oldum , rahim agzımı temizledi ameliyatın adı konizasyon.vajinamı açarak ,rahim ağzını cekerek agzını temizliyolar ve parca alıp incelemeye yollanıyo.Genel anestezi altında yapılıyo ve uyandıktan sonra cok siddetli agrı duydum, su an hala agrım var.Bu doktora cok güveniyorum.Umarım iyileşirim , hpv gibi illet bir bulasıcı hastalıga yakalandım ( sanırım 2 yıldır da var ben de ama doktorlar işin ciddiyetini bildirmediler bana ve beni uyarmadılar ciddi bicimde.cinsel hayatım da eskisi gibi olmayacak sanırım.Artık her erkekle olamam , olacagım kişiden test isteyebilirim.Büyük ders aldım.Korunmasız ilişkiye kimseyle girmeyin bakın işin sonu güzel olmuyo her zaman korunun , eşinizden bile geçebilir.Ve tedavisi bitmesi zor bişey.Size soracagım acaba bu doktoru bilen daha önxe giden var mı? İyi bir doktor diye duydum ama yine de sormak istiyorum doktor fahri öçere tedavi olan var mı, varsa deneyimlerinizi yazabilir misiniz.Simdid