Doktor Eşleri

calemityjane

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2007
1.381
0
doktor eşi olmak gerçekten çok zor..
akşama kadar onca sıkıntılı işle uğraştıktan sonra size fazla bişey kalmıyor özellikle ne hali ne vakti,
zavallı bizler
hele nöbetler tam bi felaket sabaha kadar bende uyuyamıyorum yanlızlıktan belki belki başkaa..

aynen katılıyorum ikimizde hekimiz ama o plastik cerrah daha evlenmeden vakti sınırlı oluyor evlendikten sonra ne yapcaz kara kara düşünmüyor değilim ama güzel yanlarıda var hem de çoookkk :KK70:

benim eşimde doktor inşallah ürolog olacak :1hug:Şenizhakkatten çok zor yok nöbet yok kongre yok seminer ha bide tus var ömür törpüsüKötü KazenKötü Kazen onu atlamadan geçemeyicem allah kolaylık ve de sabır versin kızlar :a015:a.s

benim eşimde doktor ve asistan dahilye bölümünde çok fazla nöbeti var ve acaip yorgun ve stresli gelio beni en iyi sen anlarsın sanrım:1closedeyes:

benim nişanlım da yeni mezun TUS a girecek ama ben içten içe kazanmasını istemiyorum onu göremiycem diye bi taraftan da o beni destekliyor ben de onu sevdiğim içim mutlu olduğu alanda ilerlemesini istiyorum ama doktor esi olmak yarı yalnızlık demek :KK43:

benim nişanlım da yeni mezun TUS a girecek ama ben içten içe kazanmasını istemiyorum onu göremiycem diye bi taraftan da o beni destekliyor ben de onu sevdiğim içim mutlu olduğu alanda ilerlemesini istiyorum ama doktor esi olmak yarı yalnızlık demek :KK43:

sanada kolay gelsin biz alıştık sende alışırsın :smiley-cool::roflol:
hangi bölümü istiyor :nazar:

çocuk pskiyatrisi nöbeti de yok yaaa ama o olmazsa psikiyatri bakalım ne olacak durum

yok ya var bildiğim kadarıyla asistanken tutuyorlar hatta tanıdığım bi tane vardı eşim intörnken beraber tutmuşlardı nöbet
bide bildiğim kadarıyla çocuk pskiyatrisi birkaç yerde var bursada bunlardan bitanesi yazacak mı bursayı ?

walla izmir istiyor ordan mezun zaten cok fazla yerde de yok ya o bölüm hayırlısı diyorum bakalım

benim eşimde ortopedist asistanlığına rastlamadım ama uzman oluncada pek bişey değişmiyor emin olun...o telefon gece gündüz hiç susmuyor

benim eşimde ortopedi asistani ve bu 3 senesi olmasına rağmen aylık nöbet sayısı 8 arkadaşlar... şu an uyuyamıyorum biraz ötleklik var da bende, korkuyorum nöbette

selam kızlar benim eşimde ortopedi asistanı. bu konuyu ben açmıştım ama uzunca bi süre yalnızdım ne güzel sizler gelmişsiniz ..3 senesi ve hala nöbet sayısı 8. bugün nöbette ve ötlek olarak ısıkları kapatıp uyuyamıyorum hala..

bende uyuyamıyorum evin bütün ışıkları açık ama sabah 5 de uykuya dalıyorum...uzman olunca ayda 1-2 kez idari nöbet tutuyolar

bilmediğin bi şehirde ailenden uzakta olmak ve her ay 6 gün eşinmin nöbetleri yüzünden yanlız kalmak çok zor benim eşimde dahiliyede 2.5 senesi var uzman olmaya asistan yani..umarım çabuk gecer bu 2.5 yıl 5 ay oldu hala alışamadım:1no2:

neyazıkki uzman oluncada bısey değişmiyor.Eşim kalp damar cerrahı ve 6 aylık uzman ama hala yok!!!Ha bu arada bırde mecburi hızmet problemı var oda ayrı bır sorun!!!

slm kızlar benim eşim de dr ama ben nöbetlerinede yalnız kalmayada alıştım.eşim nöbetteyken annemlere giderim gecede geri eve gelirim 2.5 yaşındaki kızımla koca yatakta sıkısıkıya sarılır yatarız.:1hug:

X