• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor Erhan Demirbağa ameliyat olan?

Caneeeeee

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2023
14
1
6
30
Doğal burun estetiği yapan doktor arayışındayım..Şehir fark etmez.Yeter ki yapay bir burun olmasın.Elazığda doktor Erhan Demirbağ adlı doktorun doğal burunlar yaptığını duydum.Görüşmeye gittim ancak üslubunu hiç beğenmedim.İstediğim burun yapısını anlattım.Sen detaycısın bana bırakacaksan burnunu yaparım dedi.Benim fikrimin önemi olmayacak ise ne diye bıçak altına yatayım?Hastanedeki bir sekreterin de burnunu kendisi yapmış.Açıkçası pek beğenmedim.Burun delikleri burdayım diye haykırıyordu.Doktor Erhan Demirbağa ameliyat olanlarınız var mı acaba?

Doğal burun estetiği yapan doktor arayışındayım..Şehir fark etmez.Yeter ki yapay bir burun olmasın.Elazığda doktor Erhan Demirbağ adlı doktorun doğal burunlar yaptığını duydum.Görüşmeye gittim ancak üslubunu hiç beğenmedim.İstediğim burun yapısını anlattım.Sen detaycısın bana bırakacaksan burnunu yaparım dedi.Benim fikrimin önemi olmayacak ise ne diye bıçak altına yatayım?Hastanedeki bir sekreterin de burnunu kendisi yapmış.Açıkçası pek beğenmedim.Burun delikleri burdayım diye haykırıyordu.Doktor Erhan Demirbağa ameliyat olanlarınız var mı acaba?
Bizim tanıdık birisi oldu hiç memnun kalmamıştı bende yakından gördüm hiç beğenmedim burnunu sacit özbay var isterseniz ona bakın 🌷

Rica ederim evet Erhan Demirbaga yaptırdı Instagram'da Sacit özbaya bakın isterseniz benim kendi doktorum çok memnun kalmıştım onda iki defa başka ameliyatlar oldum yaptığı burunlar çok güzel şuan hamileyim doğumdan sonra sacit beyde burnumu yaptıracam

Sacit özbayın burunlarına instagramdan baktım hiç doğal değiller..Ayrıca hakkında şikayetler de var.Erhan Demirbağın da yaptığı burnu gördüm iğrençti.

Back