• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor Diane35 Verdi.Kullanayım mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi melikex
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cok uzun zaman ıcmısım ve hata yapmısım sımdı bastan tedavı oluyorum
kıllanmaya hıcbır yararı yok

kesinlikle cnm ya,bende de hiçbi etki yapmadı :çok üzgünüm:
ne kullanıosun sen şimdi cnm??

4sene önce 4 ay kullandım ve tam 10 kilo aldım 4sendir hala adetim düzensiz hiçbir halta yaramadı.tüylenmeye de bi yararı olmuyo.hiç bulaşma derim ben.

Bende de pcos var.. Adetim her ay oluyor ondan şikayetim yok ta bende kilo veremiyorum ve tüylenme var dünde doktor bana diane35 verdi araştırdım, kullananların %90 kilo almış ben zaten kiloluyum daha fazla kilo alma ihtimalini aklımdan bile geçiremiyorum..tüyleri epilasyonla hallediyorsunda kiloyu biyere saklayamıyorsun bende kullanmayacağım.. muadil ilaç araştıracağım olmadı başka doktora gideceğim.. :97:

Bende de tüylenme sorunu var. Doğum kontrol hapları kullanıldığı sürece yeni tüy oluşumunu engeller, bırakıldığı zaman eskisi gibi çıkmaya devam eder tüyler. İştah açtığı için de kilo aldırır ve vücutta su toplar. Ben tüylenme sorunum için Aldactone yi kullanıyorum. Yeni yeni kullanmaya başladığım için zamanla etkisini yazarım :34:

ben yaklasik iki aydir kullaniyorum
tek yan etkisi 2 kilo aldim

ama artik adetim düzenli cildim git gide güzellesiyor :)

ben senelerce kullandım adetim düzenlndi ,sivilcelerim yok oldu, tüy problemim azaldı ama pcolarım yok olmadı yan etkside bi kaç kilo almak oldu ......:34:

Son düzenleme:
ben de kullanıyorum uzun zamandır pco yüzünden 1 yıldan fazladır yani.. çok fazla yan etkisi var diyor kullananların çoğu zararı faydasından çok bence, kistler hala var benim o yüzden doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum bana kilo aldırmadı çok şükür de ben bi de androcur diye bi ilaç kullanıyorum androjen seviyem yüksek tüylenme sorunum var diye bu ilaçlardan biri bende aşırı sinirlilik aşırı duygusallık halleri yaratıyor ama hangisi olduğunu bilmiyorum, yani etkileri daha ziyade psikolojik oldu ki ben normalde çooooook sakin bi insandım şimdi her an birilerine çatacak halde dolaşıyorum ortalıkta

Back