• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor Diane35 Verdi.Kullanayım mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi melikex
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

melikex

Ziyaretçi
Kullanan arkadaşlarıma sesleniyorum,Öncelikle: ne için verdi doktor size, ve ne kadarkullanıp nasıl etkiler gördünüz?

Polikistik over.ım olduğu için az miktarda,yeni tüy oluşumunu engellemek adına bunu vermişti doktor.Ben de olumsuz şeyler duyunca kullanamadım ,ama doktora bunu söyleyince 'yeni tüy oluşumu seni rahatsız etmeyecekse kullanma'dedi...Off napıcam ben kullanayım mı kullanmayayım..Tüylerime olumlu edeceğini bilsem ve adet düzenimi bozmayacağını bilsem kullanırım...NE DERSİNİZ?SONUÇTA ADETİM DÜZENLİ.:çok üzgünüm:..[/B]

Kullanan arkadaşlarıma sesleniyorum,Öncelikle: ne için verdi doktor size, ve ne kadarkullanıp nasıl etkiler gördünüz?

Polikistik over.ım olduğu için az miktarda,yeni tüy oluşumunu engellemek adına bunu vermişti doktor.Ben de olumsuz şeyler duyunca kullanamadım ,ama doktora bunu söyleyince 'yeni tüy oluşumu seni rahatsız etmeyecekse kullanma'dedi...Off napıcam ben kullanayım mı kullanmayayım..Tüylerime olumlu edeceğini bilsem ve adet düzenimi bozmayacağını bilsem kullanırım...NE DERSİNİZ?SONUÇTA ADETİM DÜZENLİ.:çok üzgünüm:..[/B]

Vallahi canım bana adet düzensizliği için vermişti. Dokuz ay kullandım hiçbir halta yaramadı. Ama sonuçta sen bilirsin. sevgiler...:1hug:

arkadaşım merhaba. ben diane ı 5 yıl önce pko için kullandım 6 ay ama işe yaramadı. yani orda amaç kılların artışını engellemek değil fsh ve Lh hormonlarının düzenli salgılanmasını sağlamak. LH fazlalığı kıllanmaya sebep oluyordu yanlış bilmiyorsam, LH miktarını düşürüyor, buna bağlı olarak yeni oluşabilecek kıllanmayı önlüyor diye düşünebilirsin. ama geçen yıl yasmin kullandım, diane a göre daha iyi, doktorum artık hastalarına onu öneriyormuş ama yasminin de kötü yönü aşırı duygusal yapıyor, herşeye ağlar hale getiriyor :) pko için ilacı bir süre kullanıp sonra ara vermek lazım. düzensizlik başgösterdi mi tekrar ilaca dönmeyi gerektiriyor. ben 2 aydır ilaç kullanmıyorum ama "soğan kürü" denen bi kürü duydum geçenlerde, onu uygulamayı deneyecem.
bu arada doktoruna diane yerine yasmin kullanmanın nasıl olacağını bir sor canım...

kullan tabı doktor gelmıs, kullan ne olacak

Ben kullanıyorum daha 1. kutudayım yeni başladım yani..senağlama bende aşırı kıllanma için gittim bi sürü uzadı iş böbrek üstü bezi filmi. 2 kez ultrason, Mr vs en sonunda prolaktinim yüksek çıktı ve erkeklik hormonu bende kıl yapan Testesteronum yükek çıktı senağlama

bunun üzerine prolaktin tedavisi oldm ilaç içtim bu seferde çok feci şekilde düştüü:(

snra hormon tedavisine başladım Diane 35 ve aldaction verdi .

ilk ulltrasonumu çeken doktor vermemişti bana bu ilaçları yumurtalıkalrında hiç bi sorun yok kullanmana gerek yok demişti kıllar ne olck dedim açıkca bişey olmaz dedi ee sonucta kendisi erkekti ne anlar o benm derdimden Çok üzgünüm çoook

diğer doktoruma gittim 2 side bayandı bana işte bu ilaçları verdi çok teredüt ettim kullanmakta ama kıllar için bi savaş verdm bitsin diye kullandımmmm

adetlerimde düzenliydii:(

4-5 gün adet olurdmm.. şimdi 7 gunde bitmedi neredeyse bitti sandım ve ara ara lekelenmeler oluyoo... adet olnca ilk gün feci ağrım olurdu 2. gün ortada hiç bişey kalmazdı bu sefer 5 gün sabah akşam adet sancısı cektim:( çok morlaim bozuldu anneme dedim daha içmicem mahfetti bni şuraya bak dedim:( moralim çok bozuldu.. yan etkileri çok fazla kilo aldm bi ara ama yine eski kıloma dondum 52oldm yine..

doktora sorcamm eger hep böle lekelenmeler olcaksa bırakıcamm deli oldm ve kendimi tanıyamıyorum artıkk.. insanın dengesini bozuyo resmen ayrıca adet ken göğüslerim ağırıodu odnandır dedim e bitti hala ağırooo:((

uzun oldu ama başından anlatmak ıstedmmm:1no2:

pLnLp gittiğin doktorlara dikkat et, araştırın, iyi olan hangisiyse ona gidin, en çok memnun olunana. seni sanki deneme tahtası gibi kullanmışlar gibime geldi. herşeyi anlasam MR ı anlamam :enbuyukkk:

pLnLp gittiğin doktorlara dikkat et, araştırın, iyi olan hangisiyse ona gidin, en çok memnun olunana. seni sanki deneme tahtası gibi kullanmışlar gibime geldi. herşeyi anlasam MR ı anlamam :enbuyukkk:

Mr ın sebebi prolaktinimn yüksek olmasıydıı. beyindeki hipofiz bezlerinde (sanırım) adenom olma tehhlikesine karşın Mr ıstedi bişey çıkmadıı sonra Allahtan. Böbrek üstü bezi de onlardandan da kıllanma oluoymuş vs.. vs. Dostinex kullandmm normale insin diye bu seferde değerinden fazla düştüüsenağlama

hormonlarım yüksek çıktı diyede diane 35 ve aldaction verdi durum ortada yani midem kalkıyo artık midem bulanıyoo herseyde:(

Öncelikle hepinize çok teşekkür ederim...Ben de nane kürünü uygulayacağım,ibrahim saraçoğlu bu işe yaramazsa arslanpençesi kürünü uygulayın demiş,onu uygularım işe yaramazsa.Ama soğan kürüne kesin başlayacağım adetime 10gün kala...
Diane35.i sanırım kullanmayacağım.Zaten salı günü hormon tetkikimin sonucunu alacağım.Bakalım duruma göre artık..
Diane.den kimse memnun değil..

Ben de kullandım 2_3 sene.Adet düzensizligim vardı ondan kullandım asırı kilo aldım ve safra kesemde tas yaptı bu ılac,yan etkisi oldukca fazla maalesef..

Bütün yorumlar kullanmamamdan yana...Ben kürleri uygulayayım en iyisi..

canım diane 35 sakın kullanma ben 2 sene sivilce tedavisinde kullandım hormon bozukluğu nedeniyle sivilcelerim geçti ama ilaçların tam olarak yan etkilerini bilmiyoruz araştırmıyorus ben almanyada aile doktoruna eşimle gittiğimde midem için ilaç yazacaktı bana başka ilaç kullanıyormusun dedi bende dianeyi kullandığımı söyledim ilacı türkiyede evlenmeden önce doktor yasmıştı kesinliklikle kullanmamamı söyledi çünkü almanyada ilaç yasaklanmış yan etkisi en ağır yüksek dozda bir ilaçmış daha sonra ultrasonla yumurtalıklarıma baktırmışdık allaha şükür problem yok kesinlikle kullanma ve kullanmayın arkadaşlar verilen ilaçları muhakkak araştırın ben şuanda valette isminde bir başka marka kullanıyorum yan etkisi en az türkiyede varmı bilmiyorum ama var demişti doktor birde bunu danış derim canım

evet öyleymiş. doktornevra die bi site var orada doktora sormuşlar,ilacın hem yanetkileri çokmuş hem de bırakınca ilacı,olumsuzluklar devam ediyormuş. Zaten gerek de kalmadı tahlillerim iyi çıktı.

Bende dayanamdım bıraktım ilaçlarımı :( çok feciydi herşey.. regl dönemim bittikten 2 gün snra yine ara ara kanamalar oldum sancılar ağrılar sabahlara kdr uyuyamadım . insnaın ruhsal dengesini bile bozuyoo:( 3 gündğr içmiyorum ve hala kendime gelmiş değilim hala ara ara kanamalar devam ediyo:(
karın ağrısı sancı vs. yemek yiyemıyorum kusuyorum çok kötüyüm senağlama daha da içmicem senağlama

Merhaba kızlar
ben de Diane35i kullandım adet düzenliği için ama bende de bir işe yaramadı.arkadaşım kullandı ve onda sanırım hormonlarını düzenledi ve kızın göğüsleri büyüdü. ztn bende şans olmaz ki..:1no2:

Merhaba kızlar
ben de Diane35i kullandım adet düzenliği için ama bende de bir işe yaramadı.arkadaşım kullandı ve onda sanırım hormonlarını düzenledi ve kızın göğüsleri büyüdü. ztn bende şans olmaz ki..:1no2:

benimkilerde büyüdü o kdr ağrı içinde bi bu olaya sevindm :jeyyar: 3 gündr içmiyorm ve hala ağrı var inş tekrar küçülmezler:jeyyar:

Annem prospektüsü okur okumaz sakın başlama bu ilaca kızım dedi,çok da isabetli karar almışım.Çünkü zaten regl.im düzenli,,sadece tüylenme sorunum vardı ,onda da hormonlarımın sonucu temiz çıkınca tüylenmenin hormonel sebepten kaynaklanmadıgı sonucuna varıldı.Doktor bana verirken 'istersen kullan' dedi..Sende hafif polikistik var ama adetin düzenli oldugu için ağır bir polikistik vakası deilsin demiş olduğu için kafama göre davrandım ve kullanmadım işte.Sanırım bendeki tüylenme genetik ..Hm arkadaşım biri almanyada bu ilaç yasaklandı demiş..çok ilginç..Artık hepimizin elinin altında internet var ve tahlil vs olduktan sonra,ya da ilaç vs verilince dktor tarafından,internetten iice araştırmak çok yararlıymış bunu anladım...

benimkilerde büyüdü o kdr ağrı içinde bi bu olaya sevindm :jeyyar: 3 gündr içmiyorm ve hala ağrı var inş tekrar küçülmezler:jeyyar:
canım ilacı bıraktığın andan itibaren yavaş yavaş etkisi geçiyor maalesefmirmirmirmir

canım ilacı bıraktığın andan itibaren yavaş yavaş etkisi geçiyor maalesefmirmirmirmir

yaklasık 1 haftadır içmiyorum yarıda bıraktım.. evet küçülme oldu :(
onu geçtim regl dönemim basladıgında içmiştim. bitmesine ragmen ara ara lekelenmeler oldu ilacı bıraktım dün feci bi sancıyla tekrar regl oldum.. ilaca 13 subatta basladım ilk regl günümde yani.

ve hala regl olmaya devam ediyorum.. oysaki düzenliydi hersey. düzen nizam kalmadı ve çok moralim bozuluyooo.. benm 4-5 gün sürerdi. ilk gün ağrı olp hersey nrmale dönerdi.. simdi 7 gün 7 gece bol sancılı geciyo:( umarım sadece bu ay için geçerlidir bu. ilacı bıraktım yarıda ondan kaynaklanıyo dediler. ama bılmıyorum çok bunaldım..:çok üzgünüm:

kullanma arkadaşım derim ben de,ben de kullandım ve göğüslerim büyüdü,kilo aldımve ilacı bıraktığımda yine düzensiz olmaya başladım,hiç bi şe yaramıo yerimseniben

cok uzun zaman ıcmısım ve hata yapmısım sımdı bastan tedavı oluyorum
kıllanmaya hıcbır yararı yok

Back