Doktor çok kızdı çookkk buyrun bayanlar:((((

ben ara öğün yapıyorum o yüzden çok yemiyorum heralde.ama çok kaçırdığım dönem 1 ayda 2 kilo aldım hemen farkediyo tartıda.frenledm bende.su 2 lt içiyorum ben günlük.ama geçen gün cips çekti canım ki normal zamanda da yiyen biri değilim öyle birden çekti.zararlı diye bi iki alır nefsimi köreltirim dedim ,bi baktım paket bitmiş :KK59: arada kaçıyo napalım canım bebek istiyo :) ama ikimizinde dert etcek bi durumu yok canım bende kendimi bildim bileli 50-51 kiloyum hep hiç üstüne çıkmadım o yüzden rahatım çabuk veririrz doğumdan sonra.

şu iştah patlaması geçerse eminim hemen gider bu kilolar ama geçmezse halim kötü :)
ben de hiç kasmıyorum kendimi yemeklerimi güzel güzel yiyorum doyana kadar, çünkü hiç böyle zevk almamıştım yemek yerken :kk77::kk77:

32. hafta 8 kilo süper bence hiç üzülme mutlu ol.ben 18. haftadayım 6 kilo aldım senin yarı haftan nerdeyse senin kadar aldım.ama ben takmıyorum bebişim büyüsünde sağlıklı olsunda başka hiçbişey istemiyorum
Ama baslangic kilosu da onemli ben zaten 70 le basladim. Kilolu baslayanlarin az almasi lazim diye biliyorum.

34. haftadayım 3,7 kılo aldım ama son haftalar bıraz daha hızlı alınıyor bebekte kılo aldıgı ıcın ve sanırım annedekı kan oranıda yukselıyormus

Henüz 4kilo aldım doktor geçen ay normal istedigimiz kilodasin falan dedi bebekte haftasına göre normal dedi. Ama benm ne karnm çıktı ne kilo alıyorum. 6aylik ama 4 aylık gibi biraz göbek var okadar. Üstüne istahim azaldı. Akşam yemek yiyemiyorum. Birkaç gün zorladım midem bulandı yok günde 2 öğün sadece. Ama arada meyve kuruyemiş falan atistiriyorum. Bebeğim beslenemiyor diye endişe duruyorum :KK43:

Ben 32 haftayı bitirdm 13 kilo aldm doktorum pek bşy demedi kiloyla ilgili sadece dikkat et demişti ama bebeğim de kilolu

Akşamları meyve ve salata yiyin, sabah ise az ekmekle yumurta zeytin peynir vs, öğlen yemeğinde de 1 porsiyon yemeği geçmeyin ama 2 çeşit falansa yarım yarım alın, bol su ve günde 15 dakika bile olsa yürüyüş.

Ben yemek yediğimde aşırı şişkinlik olduğu için istesem de fazla yiyemiyorum korkumdan,henüz kilo fazla almadım umarım da almam.

Ben 50 kilo ile hamile kaldım şu an 63-64 kiloyum hamur işi tatlı tüketmiyorum sabah kahvaltıda yediğim iki dilim ekmek ama kilo nereden geliyor anlamıyorum bende Kabızlık sorunu yasıyorum şu aylarda sanırım o da etkiliyor umarımvefirim bu kiloları

Ben 19+2 yim.56 ile başladım suan 58.5 ekmek az yiyorum hamur isini seyrek yiyorum daha cok bakliyat sebze ve et turu tuketiyrum.oyuzden şimdilik normal ama temmuzda dogum olacagi icin odem olucak vücutta dikkat etsekte sisicez bebekler sağlıklı olsunda onemli degil gerisi

seni tebrik etmek istiyorum müsadenle :):) süper valla nasıl başardın ya
valla ozel bı caba harcamadım canım hamıle kalmadan once zaten saglıklı beslenerek kılo vermeye calısıyordum zaten ve 25 kılo vermıstım zaten hamılelıgımın ılk zamanları bulantılı gectı oldukca sonrasındada onceden nasıl beslenıyorsam o sekılde beslendım ıkı kısılık yemedım yemek saatlerıme dıkkat etttım ama su 30 haftadan berı tatlıya acayıp duslestım ve yeme saatlerıme dıkkat etmeden yemege basladım ve kılo almaya basladım :)

ben de 50 ile hamile kaldım 30.haftamdayım 62 oldum...
kilo alamadığım için doktor ilaç verdi. bu kez de aşırı kilo aldım galiba
üstelik daha 10 haftam var :KK43:(((((((((
ama oğlum biraz ufak tefek 1114 gram

i
Ben 50 kilo ile hamile kaldım şu an 63-64 kiloyum hamur işi tatlı tüketmiyorum sabah kahvaltıda yediğim iki dilim ekmek ama kilo nereden geliyor anlamıyorum bende Kabızlık sorunu yasıyorum şu aylarda sanırım o da etkiliyor umarımvefirim bu kiloları
ilaç kullanıyor musun
ben de o dediklerini tüketmiyorum ama vitamin kan ilaçları çok kilo yapıyor

48 le hamile kaldım şu an 58 kiloyum az önce doktordan geldim çok kızdı dikkat etmiyorsun dedi fazla kilo almışsın bundan sonra sadece ayda 1 kilo alman lazım dedi ben dikkat etmeme rağmen yinede kilo alıyorum cevizi çok tüketiyorum hergün bir avuç o kilo yapar mı acaba ayyy moralim çok bozuldu stresten iştahım bile kapandı:KK43:((Bu arada boyun 1 58 Sizde durumlar nasıl bayanlar birbirimize yardımcı olalım nasıl beslenmeli neler yapmalıyız sağlıklı gebelik için herkes fikirlerini söylerse birbirimize yardımcı olabiliriz...
daha neler geçenlerde sağlık ocağından brosur almıştım gebelikte 10-14 kilo alimi normalmis 14 üzeri iyi değilmiş içini ferah tut kilon gayet normal

28. Haftamdayım.. 48'le hamile kaldım.. En son tartıldığımda 61dim.. Ama benim doktorum kızmadı çok zayıftın güzel kilo aldın sadece daha sağlıklı beslenmeye dikkat et dedi o kadar.. Şeker, tansiyon hiç biri de olmadı çok şükür.. Hatta bebişimin gelişimi de iki hafta önden gidiyormuş.. :anneadayı: Bence yemekten kısılmaz kızlar.. Amaan yiyin gitsin :KK55: :p

X