Doktor bunlar yaptr ded :(

mizdamiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2006
6.750
19
0
39
Ankara
slm kızlar az cok durumumu bılıyorsunu ıkı aydır adetım nerdeyse 39 gunde bır oluyor adetım 9 gun gecıkıo testler olumlu cıkıo ama arkasından adet oluyorum bugun gıttım doktor bu testlerı yaptır ole bakalım dedı bunlar ne demek normal degerlerı neler adetın ucuncu gunu yapın dıoalar ınternette baktıgım kadarıyla ama yarın tatıl cuma ancak yaapabılırım sorun olurmu ucuncu gun olmasa bılgılerınızı benden esırgemezsenız cok sevınırım

tesler sunlar:

FSH ST3 STESTESTORON
LH ST4 DHEA-S
PRL TSH INSULIN
HBA1C

KIZLAR BUNLAR SACEDE KANDAMI BAKIYORLAR DEVLET HASTENESIDE SABAH YAPSAM AKSAM ALABILIRMIYIM BANA BILGI VERIN NE OLURRRRRRRRR

Cnm bence bı Özel dr bul kendıne o daha detylı bılgı verır sana
devlet hastanelerı ne kadar ıncelıyorkı zaten
Öyle yaptırırsın tahlıllerını

Cnm bence bİ Özel dr bul kendİne o daha detylı bİlgİ verİr sana
devlet hastanelerİ ne kadar İncelİyorkİ zaten
Öyle yaptırırsın tahlİllerİnİ

cnm devlette testlerı yaptırcam doktorum ozel bana uygun olsun orda yaptır sonuclarını bana getır dedı

slm mız mız bu testleri bende 1 hafta önce yaptırdım 3 günü yaptırman gerekiyo.kan testi ile bakılıyo.ben özel hastanede yaptırdım aynı gün aldım.devlet hastanesinde aynı gün alınmadığını biliyorum.

pekı cnm ne kada ruret odedın ucuzsa bende yapıyım cnm acıl cvp yaz ne olur

bunların bazıları hormon kanda bakılır ama diğerleri nedir bilmiyorum.sanırım onlarda kanda bakılır..devlet hastanesinde de aynı gün alabilrisin yada ertesi gün olur..çok sürmez
adetin4. günüde olur bişi olmaz

Son düzenleme:
özelde fiyat değişir
ama hastaneye bağlı
ssklı isen ucuz olur tabii ki
ama nasıl olur ,randevu alıp mı gidersin yani muane parası ödeyip mi bu testleri yaptırman gerekir yoksa doğrudan laba gidip mi

hastanelere sorman lazım arayıp sor
mesela burada hormon testi ss klı 15 falan
muayene parası hariç sadece hormon testi fiyatı

hmmmm 15 fılan ucuz cnm yaaaaa ben ozel hastanede muayene oluyorum zaten kadın dogumda bana doktor devlette yaptır gel bakıyım dedı hem uygun olur dedı ama ıste tatıl gırcek araya bugunde gectı cuma versem pazartesı alırım ancak sonucu o yuzden hemen yaptırmak ıstıom adetın ucuncu gunu yapılması lazımmıs ya ole dıolar

az once gıttıgım hastaneyı aradım pek net bılgı vermıolar soyle dedıler yanı bır suru test var 30 mılyonluk test var bır mılyonluk test var hepsını yapılınca teker teker hesap yapıyoruz bendede 10 tane test var yuz tutar bu gıdısler doktorda gıt devlette yaptır daha uygun olur dedıgıne gore demek bıraz tuzlu

özelde cok güzel keklerler seni ne gerek var 4. günde yapılabılıyor...cuma gunu sabah erkenden git yaptır sonucları muhtemelen aynı gün yada ertesi gün cıkar alır dr una gosterırsın..şeker testi hormon testi filan istemiş baya bişeyler var özelde çok tutar...

saol cnm en ıyısı beklemek hayırlısı yapcaz vercez bakalım en cıkcak azıcıkda kılo ver dedı doktor tamam dedım 7-8 kılom var

Özelde yaptırma canım sen devlette yaptır tahlillerini.. Hem özellerde tahliller de ssk geçersiz ve senden çok para alırlar başıma geldiği için biliyorum en kıytırık özel hstane bile acayip fatura kesiyor ayrıca senden istenen hormon tahlilleri adetinin 3. günü yada 4. günü kan vermelisin geçmiş olsun....

acaba kac tup kan alıyorlar bunları arastırdım degısık degısık hormonlarrrrrrrrrrrrr tek kanlamı bunlara bkacaklar bırde adetlı olmak neyın nesı anlamadım adetlı olmasam yapmazlarmı

cunku benım kanamam azaldı cumaya kalmaz bıterrrrrrrrrr aksı bırde cuma gıtcem doktoraaaaaaaa normalde 4 bucuk 5 gunde bıter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…