• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor bunlar yaptr ded :(

kızlarrr ya benım ssk guvencem varrrrrrrrrr yarın devlet hastanesıne gıtcem kadın doguma bır arkadas sey dedı skk daha uygun dedı skk ucretmı alcaklar alsalar bıle bu testlere ne kadar alırlarkıııııııııııııııııııııııııııııı

güzelim devlet hastanesine gidersen ücret falan almazlar..madem ssk var neden ücret alsınlar..gitcen bandrol alacan ,doktora diyecen ,o da bil dan tesleri girecek ,laba gidecen
ayrıca özelde tahlillere ssk falan geçmiyor denmişte,nereden çıkardınız bunu..yok öyle bişi..tabii ki tahlillerde de ssk geçer...

slm kızlar bugun gıttım karnımdan baktılar ultrasonala bırsye cıkmadı bırde ınfertıteye gıt dedıler oraya gıttım anlattım hormon testı yapacaklar bugun alcam sonucu 3 de bakalım ne cıkcak kızlar ınsallah temızdır eger temızse bu seferde esıme bakcaklarmıssss

cnm evet olede bır arkadas kafamı karıstırdı megersem onun skk yokmus sole paa alırlar fılan dedı oda pek bılgılı degılmıs yanlıs aktarınca bende kafa kalmadı aslında ole bılıyorum skk nıye var o zaman ama ıste stresden bazen ınsan aklı calsmıo

doktor bana adet sıklıasyonu 30-35 arası normal ama bazen 40 da bulur bunlar normal dedı senın yumurtlamadan sorun olabılır fılan dedı bakalım ne cıkcak

slm kızlar sonuclarımı aldım doktor ıyı sade bıraz kılo ver duzene gırer dedı bır on kılo fazlam varrr :(

ama sonuclar ıyı dedı ama doktor pek ıcıme sınmedı

yediklerine dikkat et yürüyüş yap arkadaşım umarım en kısa sürede verirsin kiloları göbüşün bebişinle dolsun.

Back