- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.991
- 133
Kendinizi yikadiginiz suya az miktarda sirke koyun ise yarıyor tabi bu bir tedavi değil doktora gitmelisiniz kaşıntı yanma varsa hemen randevu alamıyorsanız da eczacı yardımcı olur rahatlatan kremler var
Belirtiler ne?
Peynir kesiği gibi bir akıntı var çok nadir geliyor ama geldiğinde aşırı miktarda.Belirtilerin neler?
Aile hekimleri su ara herkesten yoğun haberler de zatürre aşısını duyan yigiliyor onlara normalde fazla temas ver gidecekseniz ona göre önlem alın gidin ve öncesinde MHRS de randevu var onu alın.Arkadaşlar,
Vajinada bir mantar, bir enfeksiyon bir şey ile karşı karşıyayım muhtemelen. Adını ben değil doktor koyacak tabiki.
Ancak şu an bulunduğum şehirde tüm hastaneler pandemi hastanesi randevu alamıyorum. Özel hastaneleri aradım en yakın tarih 18 Eylül. Bir haftadır neredeyse bakıyorum belki denk gelir iptal olan bir randevu olur vs diye. Geciktirmeden tedavisi şart yazıyor internette, buradan da bazı arkadaşlarla konuştum o şekilde diyorlar.
Bugün ilk kez büyük bir acı ile karşılaştım. Ne yapacağımı da bilemedim aile hekimine gitsem yardımcı olur mu dersiniz? Bir yıl oldu bu mahallede yaşayalı daha aile hekimimizle de hiç görüşmedim o yüzden nasıl bir tepki ile karşılaşacağımı da bilmiyorum.
Bu tarz konuları annemle konuşmaktan hiç hoşlanmıyorum o sebeple ona da fikir sormadım. Sizden bi fikir alıp o şekilde hareket etmek istedim.
Aile hekimi ya da eczaci da çözüm.olabilir. ama ben olsam her ihtimale karşı doktor randevusu alır ona da giderdimPeynir kesiği gibi bir akıntı var çok nadir geliyor ama geldiğinde aşırı miktarda.
Bir de bugün acı çektim bir kereye mahsus ama çok acı.
Mantar ıcın yıllardır bir krem var onu kullanıyorum. Ne zaman antibiyotik kullansam akabinde hemen mantar oluyorum, kremi surunce geciyor. Ama bende kasıntı da cok oluyor. Mantar oldugunu bilsek git al kremden diyecegım ama kasıntı yok diyorsun. En iyisi hekime gitmek. En azından bir fikrin olur. Cok gecmıs olsun.Peynir kesiği gibi bir akıntı var çok nadir geliyor ama geldiğinde aşırı miktarda.
cinsel aktif misiniz? ilişki sırasında ağrı oluyor mu ? akıntınızda kötü bir koku var mı? kan geliyor mu?Peynir kesiği gibi bir akıntı var çok nadir geliyor ama geldiğinde aşırı miktarda.
Aile hekimi yardımcı olur. Krem ve fitil verir. Sizi rahatlatır. Çok ileri değilse enfeksiyon geçer. Gecmeze gidene kadar idare eder. Yazio aile hekimleri bu tarz ilaçları merak etmeyinArkadaşlar,
Vajinada bir mantar, bir enfeksiyon bir şey ile karşı karşıyayım muhtemelen. Adını ben değil doktor koyacak tabiki.
Ancak şu an bulunduğum şehirde tüm hastaneler pandemi hastanesi randevu alamıyorum. Özel hastaneleri aradım en yakın tarih 18 Eylül. Bir haftadır neredeyse bakıyorum belki denk gelir iptal olan bir randevu olur vs diye. Geciktirmeden tedavisi şart yazıyor internette, buradan da bazı arkadaşlarla konuştum o şekilde diyorlar.
Bugün ilk kez büyük bir acı ile karşılaştım. Ne yapacağımı da bilemedim aile hekimine gitsem yardımcı olur mu dersiniz? Bir yıl oldu bu mahallede yaşayalı daha aile hekimimizle de hiç görüşmedim o yüzden nasıl bir tepki ile karşılaşacağımı da bilmiyorum.
Bu tarz konuları annemle konuşmaktan hiç hoşlanmıyorum o sebeple ona da fikir sormadım. Sizden bi fikir alıp o şekilde hareket etmek istedim.
Mantar ıcın yıllardır bir krem var onu kullanıyorum. Ne zaman antibiyotik kullansam akabinde hemen mantar oluyorum, kremi surunce geciyor. Ama bende kasıntı da cok oluyor. Mantar oldugunu bilsek git al kremden diyecegım ama kasıntı yok diyorsun. En iyisi hekime gitmek. En azından bir fikrin olur. Cok gecmıs olsun.
cinsel aktif misiniz? ilişki sırasında ağrı oluyor mu ? akıntınızda kötü bir koku var mı? kan geliyor mu?
partneriniz varsa eğer,onda da benzer şikayetler var mı?
Ozel hastaneye direkt giderseniz sıkıştırırlar sizi araya
Babam ozel hastanede hekim, alaninda baska hekim de yok
Randevusuz gelenleri araya sıkıştırıyorlar mutlaka
Telefonla arasa geri cevirirler belki ama geleni cevirmezler
Aile hekimniz net bir teshis koyamaz bana kalirsa
Vajinal bir muayene gerekecektir yuksek ihtimal
Kaşınıyosan mantar olmuşsundur çok da über bi teşhis olmayacak doktorlar için
Aile hekimi de muayene etmeden ilaç verecek zaten şikayetleri dinleyip.
Hamileyken doktorum sirkeyi sulandırıp onunla yıkamamı tavsiye etmişti.
Normal zamanda ise tr....krem bu işin zaten demirbaşı. Eczacınız da önerecrektir.
Aynı şey benim başıma geldiğinde aile hekimine gitmiştim, meğer orada kadın doğumcu da varmış. Aile hekimlerinin yanında mahalledeki hamileleri takip etmek için oluyormuş sanırım. Hemen muayene etti, ilaç yazdı da kaşıntıdan kurtuldum. Siz de aile hekiminizi arayın, kadın doğumcu var mı orada öğrenin bence.Arkadaşlar,
Mantarlı bölgede icice kırmızı daireler olur. Ve çok kaşınır. Akıntı tek başına belirti değil.Kaşıntı yanma hiç yok. Sadece çok arada gelen ama garip bir akıntı var. Bir de bugün ilk kez sağlam bir acı ile irkildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?