• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doktor arıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi gokcoz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

gokcoz

Ziyaretçi
Merhaba, henüz çocuğum yok ancak eşimle bir bebeğimiz olması fikrini ciddi ciddi düşünüyoruz. Hamilelik öncesi hem jinekolojik muayene için hem de hamilelik süresince gözetiminde olacağım bir doktor bulmak istiyorum ama bu konuda aklım biraz karıştı. Sırf lüks diye bazı hastanelere kapılmak istemiyorum. Benim için sağlığa verilen önem daha mühim. Bu sebeple sizlerden bana önerebileceğiniz doktorlar olup olmadığına dair bilgi almak ve tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba, henüz çocuğum yok ancak eşimle bir bebeğimiz olması fikrini ciddi ciddi düşünüyoruz. Hamilelik öncesi hem jinekolojik muayene için hem de hamilelik süresince gözetiminde olacağım bir doktor bulmak istiyorum ama bu konuda aklım biraz karıştı. Sırf lüks diye bazı hastanelere kapılmak istemiyorum. Benim için sağlığa verilen önem daha mühim. Bu sebeple sizlerden bana önerebileceğiniz doktorlar olup olmadığına dair bilgi almak ve tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba gokcoz; www.tavsiyeediyorum.comdiye girersen orada istanbuldaki her branştan dr.listesini bulabilirsin.

teşekkür ederim, faydası olacağından eminim :)

MERHABA BENİMDE 2 YILDIR ÇOÇUĞUM OLMUYOR AMA BEN 2 DOKTORA GİTTİM MEMNUN KALMADIM SONRADA KENDİM İSTEMEDİM BİZDE SİZİN GİBİ ÇOÇUKYAPMAYA KARAR VERDİK.ŞU AN DOKTORUMDAN ÇOK MEMNUNUM ÇOK İLGİLİ HER SORUYU SORABİLİRSİN RAHATLIKLA TELEFONLA ARAYABİLİRSİN DOKTORUMUN ADI ÖZGÜR POLATOĞLU KARTAL.BAYAN DOKTORDUR.İSTANBUL ÜSKÜDAR HOSPİTAL TÜRK HASTANESİ TELEFONU 0216 341 90 90 SSK VEYA BAĞKUR YOKSA MUAYENE ÜCRETİ 50 YTL İNŞALLAH HEPİMİZ KAVUŞURUZ MİNİKLERİMİZE

ANADOLU yakasında böyle bilgili bir doktor hemde SGK anlaşmalı hastanede bulmamız büyük şans.Dr,Mehmet Güçlü alanında çok iyi bir doktor.Çok sıra beklemeden muayene olabiliyorsunuz.başka doktorlar 3-5 dk bakacak diye 3 saat bekleyenlere şaşıyorum.hele bayan diye tutturanlar yokmu?şaşıyorum.Devlet hastanesine gitmeye hiç gerek yok özeller artık çok uygun .Doktorun hastane nosu 4445060

Back