- Konu Sahibi PaRaDiSiaC
Bundan 3 hafta önce devlet hastanesine gitmiştim diş ağrımdan dolayı doktor film çekti 20 lik dişimin ameliyatla çekileceğini köklerinde eğrilik olduğunu söylede 3 hafta sonraya randevu verdi gitmedim. Bugünde özel diş kliniğine gittim doktora dedim çok ağrım var hatta ağrı kesicilerin faydası bile yok dedim çünkü ağrı kesici antibiyotik aldığım halde hiç bir faydası olmuyor viski koyuyordum ağrıyı uyuşturuyor ama yine kısa süre içerisinde ağrıyor.Hiç uyku uyumadım uykulardan kalktım.Nyse hangi dişimin ağrıdığını bulamadı aletle hafif hafif vurdu ama sızı birşey hissetmedim ama o sırada da ağrılar gelip gidiyordu çene kemiğime vuruyordu.20liği uyuşturdu ağrı devam etti.Üst tarafta başka bir diş daha vardı çürük sanırım onuda uyuşturdu.kanal tedavisi yapmaya başladı ağrı kesildi dktor devam ederken gene ağrı girdi ama çeneye doğru oda demesinmi demekki bu dişte değilmiş diye aşşağı dişinde varmış diye.Ouda yapın dedim olmaz bugün dedi.Benim amacım şu ağrıyan dişi bir an önce durdurmak dedim neyse canım nasılsa bu kanal yaptığımız dişide yapmamız gerekti dedi.Tamam yapmak lazımdıda en azından şu ağrıyana öncelik ver çıldıracağım ya...Bazı doktorlar cidden çıldırtıyor insanı suç bendemi doktordamı anlamadım çünkü ağrı vururken sağ tarafıma komple vuruyor hangi dişim olduğunu çözemiyorum.Ağrım gelip gidiyor ağrı kesicide aldım ne yapacağım bilmiyorum.Bir çekim 2 kanal tedavisine 300 tl dedi fiyatı sizce nasıl birde ben bu doktora nasıl güveneceğim anlamadım....Hata olduysa kusura bakmayın ama ağrıdan yazamadım ki