Doktara gitmeden vajinismusu yenmek istiyorum

Burcak91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
41
10
86
33
Merhabalar, ben 1 yıldır evliyim ve eşimle ilişkiye giremiyorum. İlk aylarda cinsel organını hiç yaklastitmiyordum ama zamanla bana düğmesine izin verdim. Sanırım kasildigim için sanki duvara var orda içeri girmiyor. En son bir iki ay önce doktara gitmeye karar verdik ama çok maliyetli. O kadar parayı şuan veremeyiz. O yüzden kendimi halletmek zorundayım. Eşim anlayışlı ama o da artık pek denemek istemiyor. Ben de sorun var isteğim gitti diyor. Arkadan öne girmeye çalışıyor. Çok zor bir durum sanki çocuk avutuyoz gibiyiz. Ben ve eşim ne yapmalı, bu sorunu doktorsuz çözen nasıl çözdü Allah rızası için yardım?

Merhaba, bu sorunu bende sekiz ay yaşadım. Kendim çözdüm doktora gitmeden..İstersen özelden yardımcı olabilirim sana elimden geldiğince..

Merhaba, bu sorunu bende sekiz ay yaşadım. Kendim çözdüm doktora gitmeden..İstersen özelden yardımcı olabilirim sana elimden geldiğince..
Bunu nasıl çözdünüz aynısını yaşıyorum gerçekten yardımcı olabilir misiniz bana da bilgi verseniz ?

2 Ay yaşadık bu durumu , dilatör aldık ,kremdi kayganlaştırıcıydı derken 2-3 haftada evde çözdük , şükür. özelden de yardımcı olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…