• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları doğustan diş dediler varmı bilen arkadaslar

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

biyologeda

Annesininnnnn balbademi
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2010
669
43
123
42
kızlar benim kızım 4 aylık 1 ay önce üst damagında diş gibi bir sey gördüm pirince benzer cocuk doktorumuz bizi cocuk cerrahine yolladı o da bunun dogustan bir diş oldugunu veya kist ama ameliyatla alınması gerektigini narkoz verilip bayıltılacak dendi bende suan babamların yanındayım istanbula gidince calıstıgım hastanede yaptırırım diye erteledim ama bugün baktım yanında bir tane daha olmuş böyle bişeyle karsılasan:çok üzgünüm:lar yardımmm

Böle bişile karşılaşmadım ama bence bi an önce aldır onu canım bence ertelemeye gelmez bişi çok geçmiş olsun korkma Allah yardımcın olsun

tesekkür ederim sizinde bebişinize gecmiş olsun bu asıları bosa vurduruyoruz o zaman dünya paralar döküyoruz bide üstüne rota virüsüne yakalanıyorlar. Cok gecmiş olsun bebişinize bizde pzrtesi burda diş doktorumuza gidecem tel sordum olabilecegini söyledi istanbula da carsamba dönecez persembe hemen doktora insallah cabuk atlatır cok canı acımadan kuzumun

Back