- 22 Mart 2016
- 1.592
- 1.238
- 133
- Konu Sahibi zawjah khayyam
-
Senın sorunun neydi benim cıkolata kıstım vardı ameliyat oldum alındı daha sonra tipler kapalı cıkmıs acılamadı iki sene sonra echomara acıldı bir bucuk yıl oldu acılalı bu masaj dan sonra nasıp oldu tabi dualar da vesileben de 1 dusuk yaptim yepyeniydu canim ever pes etmek yoook
Bende kapali idi tupler açıklık sağlandı ama olmadı canim benim rabbim yine nasip etsin hayırlı bir evlat olsun saglikli bana da dua et lütfen bende sana edecemSenın sorunun neydi benim cıkolata kıstım vardı ameliyat oldum alındı daha sonra tipler kapalı cıkmıs acılamadı iki sene sonra echomara acıldı bir bucuk yıl oldu acılalı bu masaj dan sonra nasıp oldu tabi dualar da vesile
Oo maşallah cok sevindim canım Allahı izni ile olacak hayırlı sekılde dualarım senınleBende kapali idi tupler açıklık sağlandı ama olmadı canim benim rabbim yine nasip etsin hayırlı bir evlat olsun saglikli bana da dua et lütfen bende sana edecem
Oy sagol can arkadaş ❤❤❤Oo maşallah cok sevindim canım Allahı izni ile olacak hayırlı sekılde dualarım senınle
Merhaba ben son 1 yildir falan surekli yapiyorum. Hatta hint yagiyla yapiyorum en cok oyle faydasi oluyormus diyeİyi akşamlar arkadaşlar.Doğurganlık masajı yapanlar var mıı?Faydasini gören oldumu?Bu konuda bilgisi olanlar paylaşalım.
Merhaba, dun baslayım dedim hindistanKizlar dua edin bana yine çift çizgi ile kan tahlili verdim 153cikti iki günde bir tekrar edilecek size haber vermek istedim
Aynı seylerı bende yasadım cnm agrım oldu yumusak yumusak devam ettim yumurtlamaya kadar daha sonra bırakıyorsun zatenMerhaba, dun baslayım dedim hindistanyagi vardi onu kullandım ve youtubde bikac video izleyerek ozellıkle yabancı sitelerde var aksam masajdan sonra karin agrisina benzer agri oldu masaj sonrasında. Tabi ona masaj denirse sonucta profesyonel deiliz, simdide devam ediyor bildiğin karın agrisi çevresinde bir agri. Bu normalmı peki.
Karin agrısı normal yani. aksam ve sabah hissettim baya agriyi. Biraz devam ediyor regl biteli 1-2 gün oldu dun basladım 10gun yapayım dedim hindistan cevizi yagi var elimde. Hayırlı olsun hamılelıgın saglıkla al kucagına. Baska bir tavsiye varmi.Aynı seylerı bende yasadım cnm agrım oldu yumusak yumusak devam ettim yumurtlamaya kadar daha sonra bırakıyorsun zaten
Ayrıca lekelenme de girebilirsin bende kahverengi lekelenmelerim olmustu masaj yaparken buda ıyı bırsey mıs masajdan sonra kan dolasımı arttıgı ıcın eskı kan atılıp taze kan akımı oluyor denilmişti
Allah razı olsun canım amin Rabbim isteyen herkese nasip etsinKarin agrısı normal yani. aksam ve sabah hissettim baya agriyi. Biraz devam ediyor regl biteli 1-2 gün oldu dun basladım 10gun yapayım dedim hindistan cevizi yagi var elimde. Hayırlı olsun hamılelıgın saglıkla al kucagına. Baska bir tavsiye varmi.
Amin, saol bilgilendirmen içinde.Allah razı olsun canım amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ben geceleri yapıp hemen yatıyordum birde gun ıcınde ya yuruyuse yapıyordum yapamaz isem duz yere yatıp hani yatarak bisiklet sürme hareketi var ya onu yapıyordum kasıklarım calıssın dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?