• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk üç ayda bek ağrıları nornalmi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
merhaba kızlar öncelikle şunu söylemeliyim daha önce yazdığım konularda bana çok yardımcı oldunuz tedirginliğimi giderdiniz sayenizde şu an daha rahatım ama yinede aklıma takılan konular bitmiyor.5 hafta 3 günlük gebeyim son birka. gündür gün içinde birkaç defa belim yan taragflarına bazen ortasına bazende belimke kalçam arasına ağrı giriyor biraz dinlenince yada gece uyuduktan sonra geçiyor.geçen yıl düşük yapmıitm o sırdada da bel ağrım vardı ama daha şiddetliydi.bel ağrısı erken dönemde iyi değildir diyorlar bu konuda bilgisi olanlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler

4

..

.9

bel ağrısı olması normal.
ben 6.aydayım hala zaman zaman oluyor.
düşükte yaşanan sancı cok daha farklı oluyor zaten,hem kasık ağrısıyla beraber oluyor.
sanki adet oluyormuşsun gibi.
yani en azından benim ki öyleydi.
bi arkadasa doktoru demiş ki,eğer sürekli bu bel ağrılarından kasık ağrılarından şikayet edip panik olursan benim odamdan asla çıkamazsın.

bence sakin ol ve hamileliğinin tadını cıkar.
ufak tefek ağrılar sancılar her zaman oluyor..

bel ağrısı artık seni ağlatacak düzeye geldiyse önemli daha çok.
kanaman yok ise pek önemli görülmüyor
ama çok şiddetli ise progestan ve magnezyum veriliyor.
benimde hala ağrılarım war

bende su an ayni derdi yasiyorum.Persembe günü doktoruma gidecegim bir seyler ögrenirsem yazarim.Bende senin gibi cok tedirgin bir anne adayiyim.Umarim dogal bir seydir.

arkadaşım üzme kendini böle düşünüp, bende hamile kaldığım anda çok kasık ve bel ağrım oldu, hatta hamile olduğumu bilmeden hep adet olcam sandım, baya da devam etti şimdi 19 hafatlık gebeyim 2 ,3 haftadır ağrım geçti hala çok yorulunca oluyor, doktoruma ne zaman sorsam hep iii merak etme dedi her kontrolunde doktoruna söle ama korkmada, sağlıklı çocuk anneyi bırakmaz der benim doktorum ..

Back
X