How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gebeliğe Hazırlık Doğurganlık masajı (Arvigo terapi)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben de 1 dusuk yaptim yepyeniydu canim ever pes etmek yoook🤩🤩
Senın sorunun neydi benim cıkolata kıstım vardı ameliyat oldum alındı daha sonra tipler kapalı cıkmıs acılamadı iki sene sonra echomara acıldı bir bucuk yıl oldu acılalı bu masaj dan sonra nasıp oldu tabi dualar da vesile 🥰

Burda da adim adim uygulamali anlatılmış anladigim kadarı adet bitiminde başlanıyor 4-5 gün ovulasyona kadar günde bir kere yapiliyor. Yag sürülüp sarilip cok kaynar olmayan sicak su ile yarım saat bekleniyor.

Senın sorunun neydi benim cıkolata kıstım vardı ameliyat oldum alındı daha sonra tipler kapalı cıkmıs acılamadı iki sene sonra echomara acıldı bir bucuk yıl oldu acılalı bu masaj dan sonra nasıp oldu tabi dualar da vesile 🥰
Bende kapali idi tupler açıklık sağlandı ama olmadı canim benim rabbim yine nasip etsin hayırlı bir evlat olsun saglikli bana da dua et lütfen bende sana edecem🥰

İyi akşamlar arkadaşlar.Doğurganlık masajı yapanlar var mıı?Faydasini gören oldumu?Bu konuda bilgisi olanlar paylaşalım.
Merhaba ben son 1 yildir falan surekli yapiyorum. Hatta hint yagiyla yapiyorum en cok oyle faydasi oluyormus diye
Ben bir yararini gormedim insalah siz gorursunuz

Kizlar dua edin bana yine çift çizgi ile kan tahlili verdim 153cikti iki günde bir tekrar edilecek size haber vermek istedim

Bu konuyu okuyunca aklıma şu geldi; eski ebeler elleriyle göbeğe ve rahimin konumuna bakarlar ve yerinde değilse bu yukardakine benzeyen masajla düzeltirler. Ben bunu kime anlatsam linç yedim, göbek mi düşermiş, rahim mi düşermiş? Ne kadar saçmaymış? Vb... Adı Arvigo terapi diye afili bişey olunca kimse "saçma" dememiş :halay:

Kizlar dua edin bana yine çift çizgi ile kan tahlili verdim 153cikti iki günde bir tekrar edilecek size haber vermek istedim
Merhaba, dun baslayım dedim hindistan 🥥 yagi vardi onu kullandım ve youtubde bikac video izleyerek ozellıkle yabancı sitelerde var aksam masajdan sonra karin agrisina benzer agri oldu masaj sonrasında. Tabi ona masaj denirse sonucta profesyonel deiliz, simdide devam ediyor bildiğin karın agrisi çevresinde bir agri. Bu normalmı peki.

Merhaba, dun baslayım dedim hindistan 🥥 yagi vardi onu kullandım ve youtubde bikac video izleyerek ozellıkle yabancı sitelerde var aksam masajdan sonra karin agrisina benzer agri oldu masaj sonrasında. Tabi ona masaj denirse sonucta profesyonel deiliz, simdide devam ediyor bildiğin karın agrisi çevresinde bir agri. Bu normalmı peki.
Aynı seylerı bende yasadım cnm agrım oldu yumusak yumusak devam ettim yumurtlamaya kadar daha sonra bırakıyorsun zaten
Ayrıca lekelenme de girebilirsin bende kahverengi lekelenmelerim olmustu masaj yaparken buda ıyı bırsey mıs masajdan sonra kan dolasımı arttıgı ıcın eskı kan atılıp taze kan akımı oluyor denilmişti

Aynı seylerı bende yasadım cnm agrım oldu yumusak yumusak devam ettim yumurtlamaya kadar daha sonra bırakıyorsun zaten
Ayrıca lekelenme de girebilirsin bende kahverengi lekelenmelerim olmustu masaj yaparken buda ıyı bırsey mıs masajdan sonra kan dolasımı arttıgı ıcın eskı kan atılıp taze kan akımı oluyor denilmişti
Karin agrısı normal yani. aksam ve sabah hissettim baya agriyi. Biraz devam ediyor regl biteli 1-2 gün oldu dun basladım 10gun yapayım dedim hindistan cevizi yagi var elimde. Hayırlı olsun hamılelıgın saglıkla al kucagına. Baska bir tavsiye varmi.

Karin agrısı normal yani. aksam ve sabah hissettim baya agriyi. Biraz devam ediyor regl biteli 1-2 gün oldu dun basladım 10gun yapayım dedim hindistan cevizi yagi var elimde. Hayırlı olsun hamılelıgın saglıkla al kucagına. Baska bir tavsiye varmi.
Allah razı olsun canım amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ben geceleri yapıp hemen yatıyordum birde gun ıcınde ya yuruyuse yapıyordum yapamaz isem duz yere yatıp hani yatarak bisiklet sürme hareketi var ya onu yapıyordum kasıklarım calıssın dıye

Allah razı olsun canım amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ben geceleri yapıp hemen yatıyordum birde gun ıcınde ya yuruyuse yapıyordum yapamaz isem duz yere yatıp hani yatarak bisiklet sürme hareketi var ya onu yapıyordum kasıklarım calıssın dıye
Amin, saol bilgilendirmen içinde.

Back